praegune kellaaeg 21.06.2025 18:13:15
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
someguy
Kreisi kasutaja

|
11.10.2005 19:06:31
Probleem videoga(jahutus?) |
|
|
Nimelt tekkis selline probleem, et mängud ühel hetkel enam normaalselt joosta ei taha. Vanasti jooksid San Andreas ja underground 2 päris kenasti, kui enam mitte. Panen mängu käima, minutikese umbes jookseb puhtalt ja siis hakkab venitama. Jubedasti. Mõistatasin ja proovisin 100 nippi, kaasa arvatud format, kuid tühjagi. Aga nüüd juhuslikult arvuti korpust avades märkasin et videokaardi(GF 5500) ventilaator ei tööta, ainult väriseb vaikselt kohapeal. Ja videokaardi radikad on ikka nii kuumad et sõrmega vastu minna ei taha. Siis tekkis väike teooria mille kohta teilt nõu tahaks saada. Kas on võimalik et kuumenedes mingi piirini, tõmmab kaart ise oma tempot vähemaks? Kaardil õnneks garantii ja läheb ehk K-Arvutisse remonti.
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tbit
HV Guru
|
11.10.2005 19:13:12
|
|
|
loogiline ju milles probleem, proovi kas vent käega ringi ajades hakkab tööle, võimalik, et ära kuivnud või ära kulunud. samas kui garantii siis vii jah sinna.
_________________ DVD is da 4483MB :-/)
|OSTAN|-> T43 pikk jahutus |
|
Kommentaarid: 264 loe/lisa |
   |
3 :: |
229 |
|
tagasi üles |
|
 |
prigo
Kreisi kasutaja

|
11.10.2005 19:22:15
|
|
|
Nagu ma aru sain on tegu Kartuli saluuniga ,seda teavad juba kõik .Aga jah samas kui garantiid ei ole siis pane ise uus jahutus peale.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
someguy
Kreisi kasutaja

|
11.10.2005 19:26:23
|
|
|
prigo kirjutas: |
Nagu ma aru sain on tegu Kartuli saluuniga ,seda teavad juba kõik .Aga jah samas kui garantiid ei ole siis pane ise uus jahutus peale. |
Nendega muidugi:) Kogu see komplekt mis neilt õnnestus osta, on umbes sama hea kui see videokaart. Aga raha nad mulle tagasi anda ei tahtnud ja mina ei ole nii paha inimene, et hakkaks seda õnnetusehunnikut teistele pähe määrima:) nii et elan ja kahetsen:P
ega siis midagi, hakkan garantiipaberit otsima:)
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|