praegune kellaaeg 17.06.2025 04:32:56
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bauhaus
HV vaatleja
|
25.01.2006 21:43:31
M2ngud jooksevad kinni ja muud jamad. |
|
|
Tere,
olen selle jutuga siin juba kolmandat korda, seda küll nüüd teise teema all ja omaette pealkirjaga. Ehk vaatab siin rohkem inimesi ja oskab n6u anda. Niisiis, probleem lihtne: juba mitmendat kuud tahaks t66 k6rval ka vahel m2ngimisega tegeleda aga seda mu pc lihtsalt ei v6imalda, kuna peale v2hegi rohkem 3d graafikat n6udva m2ngu puhul näiteks(NFSMW) jookseb ta ca 10-15 minuti p2rast lihtaslt kokku - pilt j22b seisma ja aitab ainult off/on. Enne kui kokku jookseb, hakib ta imelikult m6ne sekundi(nii pilt kui heli). Mingeid anomaaliaid pildis ei esine. Ja kui ei m2ngi on systeem kindel, mis kindel. Kogu konf mul profiilis, klokkinud pole ja reinstalli(XP Pro) olen teinud kaks korda aga sama probleem ikka. Temperatuurid ka normis(v2hemalt speedfani j2rgi). Kondekad punnis ei ole. Ise kahtlustan, et videokaardiga mingi jama...Teab keegi, mida teha v6i kuidas veale j2rele saada. Olen m6telnud nii emaplaadi kui video v2ljavahetamisele aga kui saaks teada kus viga, vahetaks v2lja ainult yhe v6i siis yldse mitte.
Igatahes, t2nud vastajaile:)
_________________ Trust No-one |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tbit
HV Guru
|
25.01.2006 21:49:50
|
|
|
no mina alustaks sellest, et laenaks asenduseks teise video ja teeks proovi sellega näiteks
_________________ DVD is da 4483MB :-/)
|OSTAN|-> T43 pikk jahutus |
|
Kommentaarid: 264 loe/lisa |
   |
3 :: |
229 |
|
tagasi üles |
|
 |
Re!tZ
HV vaatleja
|
25.01.2006 22:27:13
|
|
|
Kas see probleem esineb ainult NFS Mw's või siis mõndades teisted mängudes ka?
|
|
tagasi üles |
|
 |
bauhaus
HV vaatleja
|
25.01.2006 23:10:51
|
|
|
Pole see laenamine siin nii lihtne midagi. K6ik istuvad veel oma AGP-de otsas...Kui saaks kindel olla, et video piiksus, ostaks uue.
Probleem esineb m2ngudega, kus tsipakenegi rohkem 3d vaja. Mingit 2d asja(worms armageddon näiteks.) v6ib m2ngida tunde...
_________________ Trust No-one |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|