Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Arvo Cobrietti
HV Guru

|
09.03.2005 21:10:05
ti4200 bios flashiga kerge jamps |
|
|
nvflashiga tahaks kaarti flashida, aga ei võimalda. nimelt ütleb, et "supported eeprom not found". ometi on toetatavate bioside kivi listis (PMC pm39LV512). kaart ise chaintech ti4200 with 8x. --list flagiga tunneb ära ka ja windooza ka tunneb ära, aga samas ka mainib, et mingid jamad ja kaart tööle ei lähe (blank screen, umbes nagu stand-by's oleks). kaardiga suhtlemsieks kasutan pci-vga'd.
--override=3 -5 ja -6 flagid ka ei aita nagu miskit, annab ikka seda errorit, et "supported eeprom not found". kas on võimalik, et bios katki vms.? googlest ka ei leia inimeste keeles abiks nõuannet.
niisiis HV'lastel nüüd hea võimalus näidata, et ka keerulisematele probleemidele leiab siit abi
ootan
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
mehike666
HV vaatleja
|
16.04.2005 22:05:58
|
|
|
Tere
Kuna sa nagu endale biosi leidsid siis võibolla oskad ka mulle soovitada kust ma selle leida võiks mul siin Ti 4200 64 mb 4x agp ja selles jama ongi ei suuda leida 4x agp le eraldi biossi. Flassimisega tegelen kahjuks esimest korda. Kui saad mind aidata siis see oleks väga tore.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
tizko
HV veteran

|
17.04.2005 11:23:11
|
|
|
Mul kunagi ühe Gf2-ga sama jamm. Ja lahndust ei leidnudki! Proovisin küll vanemaid ja uuemaid nvflash-e ning varieeruvaid bios-eid, kuid kõik edutult. Käsuridadest polnud samuti abi
|
|
Kommentaarid: 258 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
17.04.2005 11:42:52
|
|
|
mehike666 kirjutas: |
Tere
Kuna sa nagu endale biosi leidsid siis võibolla oskad ka mulle soovitada kust ma selle leida võiks mul siin Ti 4200 64 mb 4x agp ja selles jama ongi ei suuda leida 4x agp le eraldi biossi. Flassimisega tegelen kahjuks esimest korda. Kui saad mind aidata siis see oleks väga tore. |
http://whitebunny.demon.nl/hardware/chipset_nvidia.html
Vaata lehel alla poole.
Kuigi erilist mõtet pole uuendada minu arvates. Mul töötas tunduvalt paremini originaal-BIOS'iga kui nendega, mis seal pakkuda.
St. originaal BIOS'iga sai kenasti ~305/615 kellad panna. Mõne sealsega aga max 275/550
Teemaalgatajal soovitaks proovida mõne Ti4400 BIOS'iga õnne
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
2 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
mehike666
HV vaatleja
|
17.04.2005 18:33:46
|
|
|
TanElofJ, aga selle kaardiga nagu selline jama et klokiti veidike nii et mälude kirus oli pandud 1200 mhz ja üks variant nüüd see et bios segamini toite ahela vahetasin ära ja see korras muidu pilt tuleb ette aga ainult alla jooxvad jooned uuisin tiba mälude viga see ei pruugi olla ni et oleks ikka vist vaja tervet biosi softi kas või vanemale aga peaasi et oleks AGP 4X
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|