Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tsaarts
HV vaatleja
|
20.09.2005 18:40:55
PCI-E Palit X800 ja Silencer 5 |
|
|
Tervist hvlased,
tahtsin siis oma videokaardi vaiksemaks saada. Foorumlaste abiga jõudsin otsusele ,et sellele sobivad nii Silencer 5 kui ka 4. Läksin siis poodi ja tõin omale silencet 5 rev2 kuna see oli letil olemas. Kiskusin siis vana radika maha ja hakkasin uut peale panema kui äkki selgus ,et ei lähegi peale. (Kaart mul R430 kiviga ja silencer 5 ka R430 peale mõeldud).
Natuke uuritud ja mõeldud ,jõudsin järeldudesele ,et kui saen paar ora silenceri alt maha ja nihutan mälu padjad natuke teisele kohale (Kas võib nii ,et veerand patja on silenceri tallalt üle ääre?) siis saan panna ta peale.
Veel panin tähele ,et videokaardil on kaks pinni mis on ühenduses vana jahutiga(must,punane). Silenceril aga kolm(lisaks siis kollane). Kas ventikas hakkab tööle kui nende kahe piniga ühendan. Teine võimalus milles ma kindel ei ole on see ,et ühendaks emaplaadi fani pessa.
Või kui äkki keegi saaks vahetada oma silencer 4 minu tuttuue silencer 5 vastu.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
20.09.2005 18:44:07
Re: PCI-E Palit X800 ja Silencer 5 |
|
|
tsaarts kirjutas: |
Või kui äkki keegi saaks vahetada oma silencer 4 minu tuttuue silencer 5 vastu. |
esimese asjana võiksidki minna poodi tagasi küsima, äkki nad on nõus
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsaarts
HV vaatleja
|
21.09.2005 07:33:29
|
|
|
Natuke uurimist jatundub ,et mulle ei lähe ka silencer 4 peale ,kuna minu kaardil augud nii rõvedasti ja silenceri juhe ka teisel poole veel .
Ehk tahab keegi jahutust ära osta . Kõik asjad koos termopastaga alles. Jutt siis ati silencer 5-st.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
21.09.2005 15:31:38
|
|
|
tsaarts kirjutas: |
Natuke uurimist jatundub ,et mulle ei lähe ka silencer 4 peale ,kuna minu kaardil augud nii rõvedasti ja silenceri juhe ka teisel poole veel .
Ehk tahab keegi jahutust ära osta . Kõik asjad koos termopastaga alles. Jutt siis ati silencer 5-st. |
tee siia teema
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewforum.php?f=3
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsaarts
HV vaatleja
|
21.09.2005 16:29:05
|
|
|
Arvatavasti teengi aga ennem võiks keegi öelda kas võin jahutusele voolu võtta emaplaadi fan konnektorilt.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aegir
HV veteran

|
21.09.2005 16:38:09
|
|
|
muidugi võid
_________________ HV teeb ka ahvist inimese. |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
2 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil
Hull

|
|
Kommentaarid: 240 loe/lisa |
   |
2 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|