Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  Veel üks alafoorum märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

za/protif
Väga hea mõte, teeks kohe õlle välja.
19%
 19%  [ 16 ]
Krt igaüks tahab uut alafoorumit, unista edasi.
60%
 60%  [ 49 ]
Möh?
19%
 19%  [ 16 ]
hääli kokku : 81

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Caveman
HV veteran
Caveman

sõnum 20.08.2005 21:32:05 vasta tsitaadiga

Oleks küll.

Ei ole siia võrre ja pesumasinaid vaja, see imbuks niikuinii mobiilide ja muu tehnika foorumisse ka ("Aga müüa ju tohib?!?!!!11! :S:S:S")
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 10 :: 41
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 20.08.2005 23:12:22 vasta tsitaadiga

Caveman, ole nüüd reaalne, kui palju siin ikka hakatakse võrre ja pesumasinaid (vms nodi) müüma? 99% oleks ikkagi arvutijubinad/telefonid/kaamerad, ja kui siis on mõni mitte nii "selline" jubin, siis IMO võiks olla küll lubatud, milleks probleemi tekitada.

Nagunii see
tsitaat:

Siin saab osta/müütada mobiiltelefone ja igast muud tehnikat, kus elektronid ringi käivad.

ei ole ju 100% tõsi. Ma küll pole täheldanud, et näiteks optikas (ka seda ju müüakse seal) või mingis ilma ledita powerpallis vms olulisel määral elektrone ringi käiks.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Terminator III
HV veteran

sõnum 20.08.2005 23:38:29 vasta tsitaadiga

Ei ole võimalik reegleid teha, mis kehtiksid kõikidele asjadele, alati kuskile jääb mingi "auk" sisse. Ja alguses jah oleks ehk 1% ainult võrrid ja pesumasinad aga see protsent muutuks ja väga kiirelt icon_wink.gif . Aasta pärast arvutijupid "välja pekstud" foorumist ja müük käib ainult pesumasina juppidega icon_lol.gif . Nii, et IMO ei ole see üldse hea mõte
Kommentaarid: 201 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 15 :: 21 :: 61
tagasi üles
Caveman
HV veteran
Caveman

sõnum 21.08.2005 00:19:36 vasta tsitaadiga

namstoop kirjutas:
Caveman, ole nüüd reaalne, kui palju siin ikka hakatakse võrre ja pesumasinaid (vms nodi) müüma? 99% oleks ikkagi arvutijubinad/telefonid/kaamerad, ja kui siis on mõni mitte nii "selline" jubin, siis IMO võiks olla küll lubatud, milleks probleemi tekitada.

Sul pole selgelt aimugi, kui palju selliseid teemasid praegugi tehakse. Igasuguseid teemasid tehakse, üritatakse mudelronge ja VAZ'e mobiilide vastu vahetada jne.
Kui 99% (kust on selline statistika pärit üldse?) on niikuinii arvutijubinad, siis miks peaks HV sellele 1%'le eraldi alamfoorumi looma?
namstoop kirjutas:
Nagunii see
tsitaat:

Siin saab osta/müütada mobiiltelefone ja igast muud tehnikat, kus elektronid ringi käivad.

ei ole ju 100% tõsi. Ma küll pole täheldanud, et näiteks optikas (ka seda ju müüakse seal) või mingis ilma ledita powerpallis vms olulisel määral elektrone ringi käiks.
Mina liigitaks powerballid, käekellad ja muud jubinad kõik prügikasti materjaliks, aga kõrgemal otsustati, et neid on lubatud müüa. Olgu siis nii.
Ma olen juba ammu tähelepanu juhtinud sellele, et see alamfoorumi kirjeldus vajab täpsustamist, kuna kasutajad muutuvad lihtsalt järjest nahaalsemaks ja närivad tähti nagu mingid advokaadid. thumbs_down.gif

Mina olen igaljuhul selle täituru alamfoorumi loomise vastu.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 10 :: 41
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 21.08.2005 02:50:59 vasta tsitaadiga

Mmm... et mõte polnud mitte selles et tekitada rohkem läbu või pira ja üldse mitte uut müügifoorumit, pigem üldfoorumi poolitamist HV-ga seotud ja mitte seotud teemade lahutamiseks. Ma ei näe põhjust miks peaks hakkama kuskil rohkem läbu lubama kui muudes foorumites. Modemise karmusega saab asja kontrolli all hoida, näiteks reegel et mistahes teema võib ilma selgitusteta kustutada, et uued kasutajad ei saa esimese x kuu jooksul sinna teemat teha ja x kuu jooksul postitad, et AM jagatakse mitte minutites vaid päevades jne.
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 21.08.2005 10:45:42 vasta tsitaadiga

Caveman, ma vist sõnastasin oma mõtte veidi kehvalt jah, mu jutu mõte oli pigem selles, et ei ole vaja uut müügifoorumit, lihtsalt kas sellest on tõesti suur probleem kui keegi ka oma mudelrongi HV keskkonnas maha müüb. Lihtsalt ju hea usaldusväärne keskkond, mingigi garantii, et petta ei saa jne. Ja ärifoorumite teemas ju nagunii kaovad ise ära mingis ajaperspektiivis.

Aga võibolla siis tõesti muutuks asi nö täituruks....

tagasi üles
OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 21.08.2005 12:21:56 vasta tsitaadiga

Vaatasin pragu uudistegruppi ee.ost-myyk seal on aegade algusest saadik olnud lubatud osta ja myya pea k6ike.
Mingit statistikat tegema ei hakanud, aga nii silma ja"rgi vaadates tuli iga 5-6 arvuti v6i arvutijupimyygikuulutuse kohta 1 "muu asja" kuulutus.
Enamasti "suured asjad" nagu autov v6i korterid. Natuke muud elektroonilist pudipadi kah vahele. On muidugi v6imalik, et see asi on "arvuti" poole kaldu, kuna Usenetti kasutab valdavalt arvutiga ysna ha"sti tuttav seltskond, aga kas HVs on see kuidagi teistmoodi???
Ma soovitan Teil mitte oletada vaid v6tta ette yks aastajagu ee.ost.myyki ja teha pisikene statistika -- KUI palju neid "muid" kuulutusi tuleb. Ma kardan, et kartused "pesumasinauputusest" on p6hjendamatud.

A.

XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 21.08.2005 12:29:09 vasta tsitaadiga

OFFF kirjutas:
Vaatasin pragu uudistegruppi ee.ost-myyk seal on aegade algusest saadik olnud lubatud osta ja myya pea k6ike.
Mingit statistikat tegema ei hakanud, aga nii silma ja"rgi vaadates tuli iga 5-6 arvuti v6i arvutijupimyygikuulutuse kohta 1 "muu asja" kuulutus.
Enamasti "suured asjad" nagu autov v6i korterid. Natuke muud elektroonilist pudipadi kah vahele. On muidugi v6imalik, et see asi on "arvuti" poole kaldu, kuna Usenetti kasutab valdavalt arvutiga ysna ha"sti tuttav seltskond, aga kas HVs on see kuidagi teistmoodi???
Ma soovitan Teil mitte oletada vaid v6tta ette yks aastajagu ee.ost.myyki ja teha pisikene statistika -- KUI palju neid "muid" kuulutusi tuleb. Ma kardan, et kartused "pesumasinauputusest" on p6hjendamatud.

A.
Tanel on seni öelnud, et ei soovi konkureerida teiste ostu-müügi keskkondadega. HV ärifoorum on lihtsalt HV kasutajatele tasuta lisa arvutijubinate äriks. Et siin natuke muud kraami on aja jooksul lubatuks kuulutatud on teema omaette.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.08.2005 12:51:14 vasta tsitaadiga

offtopic foorum tulle.
pigem oleks vaja alamfoorumit võõrkeele jaoks. ala inglise, vene jms...
kus saaksid vähemused enda probleeme lahendada nende abil kes valdavad seda keelt...

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 21.08.2005 13:24:13 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
offtopic foorum tulle.
pigem oleks vaja alamfoorumit võõrkeele jaoks. ala inglise, vene jms...
kus saaksid vähemused enda probleeme lahendada nende abil kes valdavad seda keelt...
Nagu neis keeltes foorumeid maailmas vähe on - seega, kui aga vähegi tahtmist, siis on neil isikutel võimalik saada mitu korda suuremalt inimeste hulgalt abi, kui seda on eestlased... Või arvad, et ainult eestlased oskavad mõningaid probleeme lahendada ja inglased, venelased jms. ei oska icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 21.08.2005 13:51:04 vasta tsitaadiga

lihtsalt viimasel ajal tähele pannud et paar inglise keelset teemat tekkinud...rääkimata vene rahvuse esindajatest kellel eesti kellega probleeme..
selle asemel et raudse kindaga lüüa lauale ja karjatada et HV foorum on eestikeelne võiks neil ju oma nurgake olla.. ma ei leia et see kahju tooks - just vastupidi, suhtlemine välismaailma IT tegelastega jms. Paljustki oleks seal arutada, rääkimata heast mainest mida see HV le kujundaks üle maailma..
muidugi kas seda mainet vaja on...
vähemalt inglisekeelne alamfoorum võiks küll olla.. HV niigi suur eesti mastaabis, tore oleks kui laieneks ka euroopasse . muidugi jällegi kasvaksid modede koormused jms - aga eks noh ma arvan et modekohta naljapärast ei võetud siis..

tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 21.08.2005 13:59:57 vasta tsitaadiga

ingliskeelne foorum võiks olla thumbs_up.gif äkki teeksid küsitluse selle kohta, painkillah? (võib-olla on juba olnud, otsingut igaks juhuks painata icon_wink.gif )

edit: ongi üks selline teema olnud
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=30374

ka seal XYZ võtab selle vastu sõna icon_confused.gif
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 21.08.2005 14:07:43 vasta tsitaadiga

kuna küsitlust ei olnud
siis
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=2143198#2143198
ärme nüüd viha pidama hakka, teema on ikkagi puhtalt statistilisel eesmärgil icon_exclaim.gif
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 21.08.2005 14:10:07 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
ingliskeelne foorum võiks olla thumbs_up.gif äkki teeksid küsitluse selle kohta, painkillah? (võib-olla on juba olnud, otsingut igaks juhuks painata icon_wink.gif )

edit: ongi üks selline teema olnud
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=30374

ka seal XYZ võtab selle vastu sõna icon_confused.gif
Mul lihtsalt pole vähimatki põhjust oma arvamust muuta. Või tahad öelda, et puht ingliskeelseid foorumeid on maailmas vähe või, et seal üldse asjalikku nõu ei saa?
Ja lisaks mulle ei meeldi sellisel moel eesti keele kõrvaletõrjumine, mis paratamatult siis sisse hiilib.
tagasi üles
OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 21.08.2005 14:13:14 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:

A.
Tanel on seni öelnud, et ei soovi konkureerida teiste ostu-müügi keskkondadega. HV ärifoorum on lihtsalt HV kasutajatele tasuta lisa arvutijubinate äriks. Et siin natuke muud kraami on aja jooksul lubatuks kuulutatud on teema omaette.[/quote]

Konkureerida? Kas HV _foorum_ kui niisugune, on siis KOMMERTSprojekt? OK, HV ise muidugi on, aga foorum?

A.

XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 21.08.2005 14:15:56 vasta tsitaadiga

OFFF kirjutas:
XYZ kirjutas:

A.
Tanel on seni öelnud, et ei soovi konkureerida teiste ostu-müügi keskkondadega. HV ärifoorum on lihtsalt HV kasutajatele tasuta lisa arvutijubinate äriks. Et siin natuke muud kraami on aja jooksul lubatuks kuulutatud on teema omaette.

Konkureerida? Kas HV _foorum_ kui niisugune, on siis KOMMERTSprojekt? OK, HV ise muidugi on, aga foorum?

A.[/quote][/quote]Saad valetpidi aru - just Tanel rõhutab, et HV ärifoorumid ei ole seda.
tagasi üles
OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 21.08.2005 14:21:31 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
Saad valetpidi aru - just Tanel rõhutab, et HV ärifoorumid ei ole seda.

Kuidas siis valepidi? Omast arust saan ma aru va"ga 6igetpidi. KUI HV foorumid _ei ole_ kommertsprojekt, siis kaotab sõna _konkureerima_ yldse igasuguse sisu ja m6tte. Nii nagu GNU litsentsi all olev tarkvara ei saa sisuliselt konkureerida kommertstarkvaraga. Ma arvan, et pole ka usutav massiline KB/soov jms. a"rikeskkondade kasutajate "ylevool" HVsse, kui selline "vaba kommertstegevus" lubada. Usenett pole ju kuidagi KB/Soovi va"lja so"o"nud. Muide, mul on tegelikult suht ykstapuha - ma avaldasin arvamust ainult selle rumala "_oletamise_" kohta, et tuleb "pesumasinauputus". Milleks oletada ja lakke vahtida, kui v6rdlusmaterjal on olemas! Isiklikult ise HV a"rifoorumeid ei kasuta ja seet6ttu on ta"iesti kama, mis seal toimub. Ja see konkurentsi-asi ehmatas korraks hinge kinni, et "ka sina, Brutus"

A.

XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 21.08.2005 14:25:58 vasta tsitaadiga

Ei kaota see sõna mõtet - kui temaatika vabaks lasta, siis pakub HV lausa kõlvatut konkurentsi mõnes mõttes, kuna on tasuta...
tagasi üles
tarantel
HV veteran
tarantel

sõnum 22.08.2005 09:22:33 vasta tsitaadiga

ja mis selles siis halba on?
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 22.08.2005 09:46:37 vasta tsitaadiga

freaker,

a. alati j22b oht, et antud n6u ei ole 100% adekvaatne
b. ebaadekvaatne n6uanne v6ib viia teatud tingimustel majandusliku kahjuni
c. keegi ei garanteeri antud n6uande p6hjal tekkinud kahju hyvitamist
d. valdkond kui selline "devalveerub" kuna minusugused ise6ppijad on saanud v6imaluse oma konkreetsetes operatsioonides kätte6pitud skeeme Pyha Tõe pähe eksitavalt levitada
e. professionaalidel v2heneb v6imalus teenida t88le vastavat tasu

kas see just "halb" on, aga teatud aspektist 6igustades v6iksid olla need esmased argumendid

http://www.ordi.ee/pood/teenuste_hinnakiri?id=u4427t2P&mv_pc=88

Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 22.08.2005 09:52:34 vasta tsitaadiga

ei hakka seda teemat isegi läbi lugema - lukku icon_exclaim.gif
Üldiselt võiks sellised asjad enne adminnidega läbi rääkida ja alles nõusoleku saades teha küsitlus uue (alam)foorumi tekitamise suhtes icon_exclaim.gif

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  Veel üks alafoorum mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.