Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
za/protif |
Väga hea mõte, teeks kohe õlle välja. |
|
19% |
[ 16 ] |
Krt igaüks tahab uut alafoorumit, unista edasi. |
|
60% |
[ 49 ] |
Möh? |
|
19% |
[ 16 ] |
|
hääli kokku : 81 |
|
autor |
|
elukaz
HV Guru

|
20.08.2005 02:14:05
Veel üks alafoorum |
|
|
Kuna HV foorumi kasutajaskond juba päris suur on, võiks olla ka koht, kus saaks arutada HV väliste asjade üle.
Ehk siis nagu üldfoorum, aga alapealkirjaga "Kõik muu, mis ei mahu teiste foorumite raamidesse
ega pole seotud HinnaVaatlusega, aga tahaks ahvidega arutada" vms.
näiteks selline post.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
20.08.2005 02:33:11
|
|
|
No kuule, arutatud juba küll sellise nn "offtopicu" foorumi üle, ka selline milles postitamine postituste arvu ei tõstaks jms, aga ainult mõtteks on see jäänud!
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
1 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
borru
HV veteran

|
20.08.2005 07:10:05
|
|
|
ei ole mõtet!
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Terminator III
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 201 loe/lisa |
   |
15 :: |
21 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anton
HV veteran

|
20.08.2005 12:10:12
|
|
|
Siis ei tohiks seal ülesvõetud teema kajastuda ka pealehel, sest muidu tekib teoreetiline võimalus, et ei leia enam algseid teemasid üles. Kujutage korra ette kas või teoreetilist võimalust, et kogu RATE seltskond koliks miskipärast HV-sse üle. Vaevalt, et siis õnnestuks midagi põhiteema sisulist teha. Seega ei poolda! tuleb jääda oma nissi!
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
2 :: |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
margusser
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
4 :: |
167 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
20.08.2005 12:10:56
|
|
|
läbufoorumeid on teisigi
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
suurpealik
HV Guru

|
20.08.2005 12:13:36
|
|
|
Äkää Õlut ei saa!
_________________ Apple business solution partner. |
|
Kommentaarid: 227 loe/lisa |
   |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
20.08.2005 13:51:20
|
|
|
Pigem v6iks olla alamfoorum "solgiauk" kuhu v6iks visata enamiku "prykkariteemasid" ja siis v6ivad inimesed seal nende yle l6putult jahuda. Sellised ha"kkimised/kra"kkimised/m6ttetud vaidlused/a"rapanemised jne. Nimi v6iks olla na"iteks b-ullshit v6i midagi sarnast. Siis saaks la"bustajad isekeskis pasamere lainetel l6busalt surfata.
A.
_________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame! |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
20.08.2005 13:56:02
|
|
|
OFFF kirjutas: |
Pigem v6iks olla alamfoorum "solgiauk" kuhu v6iks visata enamiku "prykkariteemasid" ja siis v6ivad inimesed seal nende yle l6putult jahuda. Sellised ha"kkimised/kra"kkimised/m6ttetud vaidlused/a"rapanemised jne. Nimi v6iks olla na"iteks b-ullshit v6i midagi sarnast. Siis saaks la"bustajad isekeskis pasamere lainetel l6busalt surfata.
A. |
Otsigu selleks endale muu koht hoopis! Sellist pole vaja - see on ju samahea, kui avada foorum üleüldse piraaditsemisele jms.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
20.08.2005 13:59:31
|
|
|
ma arvan, et selline alafoorum oleks väga teretulnud
aga seal peaks olema selline süsteem, et kes sinna teema või postituse teeb, saab automaatselt "aeg maha". see puhastab foorumit läburitest päris efektiivselt, ei ole vaja eraldi käsitsi panna igale läburile, nad teevad seda ise, sest ega läburid ju ei viitsi lugeda, kui selles uues alafoorumis oleks selgelt öeldud, et kes siia postitab, saab "aeg maha" - nad niikuinii ei loe seda ja keeravad ise endale automaatselt "aeg maha" sinna postitades. ja iga uue postitusega sinna alafoorumisse "aeg maha" arvuline väärtus suureneb
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
v6sa
HV Guru

|
20.08.2005 14:00:24
|
|
|
dvd vader kirjutas: |
aga seal peaks olema selline süsteem, et kes sinna teema või postituse teeb, saab automaatselt "aeg maha". |
selle oleks pidanud ammu tegema
_________________ Otsid kohta nokitsemiseks? Pole vajalikke tööriistu varnast võtta? Kodus lapsed ei lase rahus tööd teha? Tule kiika meie hackerspace'i k-space.ee |
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
dewer
HV vaatleja

|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
20.08.2005 14:03:01
|
|
|
dvd vader kirjutas: |
ma arvan, et selline alafoorum oleks väga teretulnud
aga seal peaks olema selline süsteem, et kes sinna teema või postituse teeb, saab automaatselt "aeg maha". see puhastab foorumit läburitest päris efektiivselt, ei ole vaja eraldi käsitsi panna igale läburile, nad teevad seda ise, sest ega läburid ju ei viitsi lugeda, kui selles uues alafoorumis oleks selgelt öeldud, et kes siia postitab, saab "aeg maha" - nad niikuinii ei loe seda ja keeravad ise endale automaatselt "aeg maha" sinna postitades. ja iga uue postitusega sinna alafoorumisse "aeg maha" arvuline väärtus suureneb
 |
Ainult sellisel juhul oleks poolt
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
20.08.2005 14:28:32
|
|
|
XYZ kirjutas: |
Otsigu selleks endale muu koht hoopis! Sellist pole vaja - see on ju samahea, kui avada foorum üleüldse piraaditsemisele jms. |
Ja miks ka mitte piratiseerimise teemad sinna? Piraatimine oli on ja ja"a"b! Piraatimise teemade keelmaise m6te pole ju piraatimise vastu v6idelda - selline v6itlus on v6itlus tuuleveskitega! Piraatimise teemad, niipalju kui mina aru saan, lendavad "vasakule" et nad ei "uputaks" asjalikku juttu tegelikest probleemidest enda alla. Samamoodi nagu mina ei tolereeri ha"kkimise/kra"kkimise/spoofimise teemasid, et "skriptitatikate" kari ei mataks t6elisi abivajajaid enda alla. Samas poleks YLDSE halb, kui niisugune "auguke" pritaatidele skriptitatikatele ja trollidele-la'bujatele olemas oleks. Miks - imho oleks see hysteeriliselt NALJAKAS. (kes ei usu lugegu Aatiplexi arhiive) - teiseks oleks pahapoisid ilusasti silma all ja kui neil la"bi mingi IME 6nnestub t6esti millegagi hakkama saada, siis oleks suht lihtne leida kodanik, kellele tuleb vitsa anda. IMHO praktilist kasu kui palju.
_________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame! |
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
20.08.2005 14:38:23
|
|
|
Otsigu selleks endale muu koht hoopis! Sellist pole vaja - see on ju samahea, kui avada foorum üleüldse piraaditsemisele jms. |
Ja miks ka mitte piratiseerimise teemad sinna? Piraatimine oli on ja ja"a"b! Piraatimise teemade keelmaise m6te pole ju piraatimise vastu v6idelda - selline v6itlus on v6itlus tuuleveskitega! Piraatimise teemad, niipalju kui mina aru saan, lendavad "vasakule" et nad ei "uputaks" asjalikku juttu tegelikest probleemidest enda alla. Samamoodi nagu mina ei tolereeri ha"kkimise/kra"kkimise/spoofimise teemasid, et "skriptitatikate" kari ei mataks t6elisi abivajajaid enda alla. Samas poleks YLDSE halb, kui niisugune "auguke" pritaatidele skriptitatikatele ja trollidele-la'bujatele olemas oleks. Miks - imho oleks see hysteeriliselt NALJAKAS. (kes ei usu lugegu Aatiplexi arhiive) - teiseks oleks pahapoisid ilusasti silma all ja kui neil la"bi mingi IME 6nnestub t6esti millegagi hakkama saada, siis oleks suht lihtne leida kodanik, kellele tuleb vitsa anda. IMHO praktilist kasu kui palju. |
Sinu soovituse elluviimine on tegelikult piramisele jms. õhutamine.
HV saab siis suure tõenäosusega pideva bsa ja autorite ühingu ja politseiorganite suure tähelepanu osaliseks
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
20.08.2005 15:15:21
|
|
|
HV saab siis suure tõenäosusega pideva bsa ja autorite ühingu ja politseiorganite suure tähelepanu osaliseks  |
Palun mind mitte valesti m6ista, aga "piramisele 6hutamist" ei na"e ma siin kusagil ja lause teine pool viitab (palun mitte solvuda, ma pyyan objektiivne olla) ilmselgele suurusehullustusele HV koha, m6ju ja ta"htsuse suhtes Eesti Internetimaastikul yldse ja politsei, BSA ja AY jaoks eriti.
A.
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
v6sa
HV Guru

|
20.08.2005 15:18:20
|
|
|
vaatasin aatiplexi lehte, halenaljakas, minu poolest sellistele tegelastele võib küll oma foorum olla, kui keegi paha tahab teha, teeb ta seda nii või naa, kas HV foorumi abiga või mitte ja pa*a saab ta ka ise kaela
_________________ Otsid kohta nokitsemiseks? Pole vajalikke tööriistu varnast võtta? Kodus lapsed ei lase rahus tööd teha? Tule kiika meie hackerspace'i k-space.ee |
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caveman
HV veteran

|
20.08.2005 15:19:48
|
|
|
Õlu dvd_vaderile (võtke elukazelt ära).
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
10 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
20.08.2005 15:43:33
|
|
|
HV saab siis suure tõenäosusega pideva bsa ja autorite ühingu ja politseiorganite suure tähelepanu osaliseks  |
Palun mind mitte valesti m6ista, aga "piramisele 6hutamist" ei na"e ma siin kusagil ja lause teine pool viitab (palun mitte solvuda, ma pyyan objektiivne olla) ilmselgele suurusehullustusele HV koha, m6ju ja ta"htsuse suhtes Eesti Internetimaastikul yldse ja politsei, BSA ja AY jaoks eriti.
A. |
Mina näen küll - nimelt igasuguste õpetuste jagamine on teatud määral tagantõhutamine järgiproovimiseks.
Ja jätame siis minu eespool olevas (tsiteeritud osas) lauses sõna "suure" ära
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
borru
HV veteran

|
20.08.2005 16:05:03
|
|
|
aga siiski ei ole siia arvutifoorumisse mingeid kokaretsepte vaja
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
20.08.2005 18:28:50
|
|
|
Mina näen küll - nimelt igasuguste õpetuste jagamine on teatud määral tagantõhutamine järgiproovimiseks.
Ja jätame siis minu eespool olevas (tsiteeritud osas) lauses sõna "suure" ära  |
Mina na"en seda asja nii, et kui umblollid skriptitatikad kes ennast 37337 h4xXx00r0deks peavad, omavahel oma "tarkust" ja "n6uandeid" jagavad, siis on tulemus hysteeriliselt naljakas ja mitte kuigi ohtlik. Pigem vastupidi - kui "kuidas olla 1337" ja muud sellised teemad j6uavad ha"bistava nimega b/ullshit/solgiauk foorumisse, siis ehk võtab see m6ne noore inimese m6tlema, et ehk need noored kukude polegi nii 31337 ja ehk ta ei tahagi nendega va"ga sarnaneda. Sina tahaksid, et "ra"mps" kustutataks ehk sisuliselt tegeled keelamisega, minu m6te oli, et ra"mps tuleb k6igile avalikult irvitamiseks ha"biposti riputada. Tegelikult v6ikski foorumi nimi olla just "ha"bipost" ja eriti lolli v6i ebaeetilise teemaga maha saanud kodanikud v6iks seal jumala rahuga istuda aegade l6puni. Naeruva"a"ristamine vs. Keelamine - minu loogika ytleb, et naeruva"a"ristamine on t6husam kui keelamine.
A.
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
20.08.2005 18:38:23
|
|
|
Ja jätame siis minu eespool olevas (tsiteeritud osas) lauses sõna "suure" ära  |
Mina na"en seda asja nii, et kui umblollid skriptitatikad kes ennast 37337 h4xXx00r0deks peavad, omavahel oma "tarkust" ja "n6uandeid" jagavad, siis on tulemus hysteeriliselt naljakas ja mitte kuigi ohtlik. Pigem vastupidi - kui "kuidas olla 1337" ja muud sellised teemad j6uavad ha"bistava nimega b/ullshit/solgiauk foorumisse, siis ehk võtab see m6ne noore inimese m6tlema, et ehk need noored kukude polegi nii 31337 ja ehk ta ei tahagi nendega va"ga sarnaneda. Sina tahaksid, et "ra"mps" kustutataks ehk sisuliselt tegeled keelamisega, minu m6te oli, et ra"mps tuleb k6igile avalikult irvitamiseks ha"biposti riputada. Tegelikult v6ikski foorumi nimi olla just "ha"bipost" ja eriti lolli v6i ebaeetilise teemaga maha saanud kodanikud v6iks seal jumala rahuga istuda aegade l6puni. Naeruva"a"ristamine vs. Keelamine - minu loogika ytleb, et naeruva"a"ristamine on t6husam kui keelamine.
A. |
Foorumis on siiski piisavalt tegelasi, kes kipuvad kasvõi poolikuid aga siiski mingilmääral töötavaid õpetusi suvateemadesse postitama, seda on saanud siin HVF-iski piisavalt näha. Sinu ettepanekust oleks ehk ainult siis sinu soovitud moel tolku, kui teemades üldse vastata ei saa seal häbipostis - s.t. seal olevad teemad oleksid kõik lukus. Analoog praeguse Arhiiviga, ainult nimi teine.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
20.08.2005 19:37:01
|
|
|
Foorumis on siiski piisavalt tegelasi, kes kipuvad kasvõi poolikuid aga siiski mingilmääral töötavaid õpetusi suvateemadesse postitama, seda on saanud siin HVF-iski piisavalt näha. Sinu ettepanekust oleks ehk ainult siis sinu soovitud moel tolku, kui teemades üldse vastata ei saa seal häbipostis - s.t. seal olevad teemad oleksid kõik lukus. Analoog praeguse Arhiiviga, ainult nimi teine. |
Ah, olgu siis pa"a"le. Tundub, et m6te teha la"bustajate ja lollitajate jaoks omaette solgiauk ei paista erilist toetust leidvat. Tuhja kah. Ja"a"gu siis pealegi k6ik vanamoodu. Piraadid suuname torufoorumise ja Aatip3xx0rid suuname... vot ei teag kuhu noored skrititatikad ta"napa"eval oma pesa on teinud... Minu poolt k6ik.
A.
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
tarantel
HV veteran

|
20.08.2005 20:14:19
|
|
|
aga mina sooviksin ühte ärifoorumit veel, kus võiks siis põhimõtteliselt kõike müüa. AHVid saaksid ainult kasu. Oleks sellele kah vastaseid?
viimati muutis tarantel 20.08.2005 23:35:18, muudetud 1 kord |
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|