Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  Veel üks alafoorum märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

za/protif
Väga hea mõte, teeks kohe õlle välja.
19%
 19%  [ 16 ]
Krt igaüks tahab uut alafoorumit, unista edasi.
60%
 60%  [ 49 ]
Möh?
19%
 19%  [ 16 ]
hääli kokku : 81

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 20.08.2005 02:14:05 Veel üks alafoorum vasta tsitaadiga

Kuna HV foorumi kasutajaskond juba päris suur on, võiks olla ka koht, kus saaks arutada HV väliste asjade üle.
Ehk siis nagu üldfoorum, aga alapealkirjaga "Kõik muu, mis ei mahu teiste foorumite raamidesse
ega pole seotud HinnaVaatlusega, aga tahaks ahvidega arutada" vms.

näiteks selline post.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
neros
HV Guru
neros

sõnum 20.08.2005 02:33:11 vasta tsitaadiga

No kuule, arutatud juba küll sellise nn "offtopicu" foorumi üle, ka selline milles postitamine postituste arvu ei tõstaks jms, aga ainult mõtteks on see jäänud!
tagasi üles
borru
HV veteran
borru

sõnum 20.08.2005 07:10:05 vasta tsitaadiga

ei ole mõtet!
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Terminator III
HV veteran

sõnum 20.08.2005 12:04:27 vasta tsitaadiga

Ei icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 201 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 15 :: 21 :: 61
tagasi üles
Anton
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.08.2005 12:10:12 vasta tsitaadiga

Siis ei tohiks seal ülesvõetud teema kajastuda ka pealehel, sest muidu tekib teoreetiline võimalus, et ei leia enam algseid teemasid üles. Kujutage korra ette kas või teoreetilist võimalust, et kogu RATE seltskond koliks miskipärast HV-sse üle. Vaevalt, et siis õnnestuks midagi põhiteema sisulist teha. Seega ei poolda! tuleb jääda oma nissi!
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 81
tagasi üles
margusser
HV Guru

sõnum 20.08.2005 12:10:16 vasta tsitaadiga

EI thumbs_down.gif thumbs_down.gif
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 167
tagasi üles
olc
HV Guru
olc

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.08.2005 12:10:56 vasta tsitaadiga

läbufoorumeid on teisigi
Kommentaarid: 137 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 125
tagasi üles
suurpealik
HV Guru
suurpealik

sõnum 20.08.2005 12:13:36 vasta tsitaadiga

Äkää thumbs_down.gif Õlut ei saa!
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 20.08.2005 13:51:20 vasta tsitaadiga

Pigem v6iks olla alamfoorum "solgiauk" kuhu v6iks visata enamiku "prykkariteemasid" ja siis v6ivad inimesed seal nende yle l6putult jahuda. Sellised ha"kkimised/kra"kkimised/m6ttetud vaidlused/a"rapanemised jne. Nimi v6iks olla na"iteks b-ullshit v6i midagi sarnast. Siis saaks la"bustajad isekeskis pasamere lainetel l6busalt surfata.

A.

XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 20.08.2005 13:56:02 vasta tsitaadiga

OFFF kirjutas:
Pigem v6iks olla alamfoorum "solgiauk" kuhu v6iks visata enamiku "prykkariteemasid" ja siis v6ivad inimesed seal nende yle l6putult jahuda. Sellised ha"kkimised/kra"kkimised/m6ttetud vaidlused/a"rapanemised jne. Nimi v6iks olla na"iteks b-ullshit v6i midagi sarnast. Siis saaks la"bustajad isekeskis pasamere lainetel l6busalt surfata.

A.
Otsigu selleks endale muu koht hoopis! Sellist pole vaja - see on ju samahea, kui avada foorum üleüldse piraaditsemisele jms.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 20.08.2005 13:59:31 vasta tsitaadiga

ma arvan, et selline alafoorum oleks väga teretulnud thumbs_up.gif

aga seal peaks olema selline süsteem, et kes sinna teema või postituse teeb, saab automaatselt "aeg maha". see puhastab foorumit läburitest päris efektiivselt, ei ole vaja eraldi käsitsi panna igale läburile, nad teevad seda ise, sest ega läburid ju ei viitsi lugeda, kui selles uues alafoorumis oleks selgelt öeldud, et kes siia postitab, saab "aeg maha" - nad niikuinii ei loe seda ja keeravad ise endale automaatselt "aeg maha" sinna postitades. ja iga uue postitusega sinna alafoorumisse "aeg maha" arvuline väärtus suureneb

thumbs_up.gif
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
v6sa
HV Guru
v6sa

sõnum 20.08.2005 14:00:24 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
aga seal peaks olema selline süsteem, et kes sinna teema või postituse teeb, saab automaatselt "aeg maha".

selle oleks pidanud ammu tegema thumbs_up.gif

dewer
HV vaatleja
dewer

sõnum 20.08.2005 14:02:06 vasta tsitaadiga

õige thumbs_up.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
bigmarx
HV Guru
bigmarx

sõnum 20.08.2005 14:03:01 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
ma arvan, et selline alafoorum oleks väga teretulnud thumbs_up.gif

aga seal peaks olema selline süsteem, et kes sinna teema või postituse teeb, saab automaatselt "aeg maha". see puhastab foorumit läburitest päris efektiivselt, ei ole vaja eraldi käsitsi panna igale läburile, nad teevad seda ise, sest ega läburid ju ei viitsi lugeda, kui selles uues alafoorumis oleks selgelt öeldud, et kes siia postitab, saab "aeg maha" - nad niikuinii ei loe seda ja keeravad ise endale automaatselt "aeg maha" sinna postitades. ja iga uue postitusega sinna alafoorumisse "aeg maha" arvuline väärtus suureneb

thumbs_up.gif

Ainult sellisel juhul oleks poolt thumbs_up.gif

OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 20.08.2005 14:28:32 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
Otsigu selleks endale muu koht hoopis! Sellist pole vaja - see on ju samahea, kui avada foorum üleüldse piraaditsemisele jms.

Ja miks ka mitte piratiseerimise teemad sinna? Piraatimine oli on ja ja"a"b! Piraatimise teemade keelmaise m6te pole ju piraatimise vastu v6idelda - selline v6itlus on v6itlus tuuleveskitega! Piraatimise teemad, niipalju kui mina aru saan, lendavad "vasakule" et nad ei "uputaks" asjalikku juttu tegelikest probleemidest enda alla. Samamoodi nagu mina ei tolereeri ha"kkimise/kra"kkimise/spoofimise teemasid, et "skriptitatikate" kari ei mataks t6elisi abivajajaid enda alla. Samas poleks YLDSE halb, kui niisugune "auguke" pritaatidele skriptitatikatele ja trollidele-la'bujatele olemas oleks. Miks - imho oleks see hysteeriliselt NALJAKAS. (kes ei usu lugegu Aatiplexi arhiive) - teiseks oleks pahapoisid ilusasti silma all ja kui neil la"bi mingi IME 6nnestub t6esti millegagi hakkama saada, siis oleks suht lihtne leida kodanik, kellele tuleb vitsa anda. IMHO praktilist kasu kui palju.

XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 20.08.2005 14:38:23 vasta tsitaadiga

OFFF kirjutas:
XYZ kirjutas:

Ja miks ka mitte piratiseerimise teemad sinna? Piraatimine oli on ja ja"a"b! Piraatimise teemade keelmaise m6te pole ju piraatimise vastu v6idelda - selline v6itlus on v6itlus tuuleveskitega! Piraatimise teemad, niipalju kui mina aru saan, lendavad "vasakule" et nad ei "uputaks" asjalikku juttu tegelikest probleemidest enda alla. Samamoodi nagu mina ei tolereeri ha"kkimise/kra"kkimise/spoofimise teemasid, et "skriptitatikate" kari ei mataks t6elisi abivajajaid enda alla. Samas poleks YLDSE halb, kui niisugune "auguke" pritaatidele skriptitatikatele ja trollidele-la'bujatele olemas oleks. Miks - imho oleks see hysteeriliselt NALJAKAS. (kes ei usu lugegu Aatiplexi arhiive) - teiseks oleks pahapoisid ilusasti silma all ja kui neil la"bi mingi IME 6nnestub t6esti millegagi hakkama saada, siis oleks suht lihtne leida kodanik, kellele tuleb vitsa anda. IMHO praktilist kasu kui palju.
Sinu soovituse elluviimine on tegelikult piramisele jms. õhutamine.
HV saab siis suure tõenäosusega pideva bsa ja autorite ühingu ja politseiorganite suure tähelepanu osaliseks icon_wink.gif
tagasi üles
OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 20.08.2005 15:15:21 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
HV saab siis suure tõenäosusega pideva bsa ja autorite ühingu ja politseiorganite suure tähelepanu osaliseks icon_wink.gif

Palun mind mitte valesti m6ista, aga "piramisele 6hutamist" ei na"e ma siin kusagil ja lause teine pool viitab (palun mitte solvuda, ma pyyan objektiivne olla) ilmselgele suurusehullustusele HV koha, m6ju ja ta"htsuse suhtes Eesti Internetimaastikul yldse ja politsei, BSA ja AY jaoks eriti.

A.

v6sa
HV Guru
v6sa

sõnum 20.08.2005 15:18:20 vasta tsitaadiga

vaatasin aatiplexi lehte, halenaljakas, minu poolest sellistele tegelastele võib küll oma foorum olla, kui keegi paha tahab teha, teeb ta seda nii või naa, kas HV foorumi abiga või mitte ja pa*a saab ta ka ise kaela
Caveman
HV veteran
Caveman

sõnum 20.08.2005 15:19:48 vasta tsitaadiga

Õlu dvd_vaderile (võtke elukazelt ära). beer_yum.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 10 :: 41
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 20.08.2005 15:43:33 vasta tsitaadiga

OFFF kirjutas:
XYZ kirjutas:

Palun mind mitte valesti m6ista, aga "piramisele 6hutamist" ei na"e ma siin kusagil ja lause teine pool viitab (palun mitte solvuda, ma pyyan objektiivne olla) ilmselgele suurusehullustusele HV koha, m6ju ja ta"htsuse suhtes Eesti Internetimaastikul yldse ja politsei, BSA ja AY jaoks eriti.

A.
Mina näen küll - nimelt igasuguste õpetuste jagamine on teatud määral tagantõhutamine järgiproovimiseks.
Ja jätame siis minu eespool olevas (tsiteeritud osas) lauses sõna "suure" ära icon_wink.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
tagasi üles
borru
HV veteran
borru

sõnum 20.08.2005 16:05:03 vasta tsitaadiga

aga siiski ei ole siia arvutifoorumisse mingeid kokaretsepte vaja icon_wink.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 20.08.2005 18:28:50 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
Mina näen küll - nimelt igasuguste õpetuste jagamine on teatud määral tagantõhutamine järgiproovimiseks.
Ja jätame siis minu eespool olevas (tsiteeritud osas) lauses sõna "suure" ära icon_wink.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Mina na"en seda asja nii, et kui umblollid skriptitatikad kes ennast 37337 h4xXx00r0deks peavad, omavahel oma "tarkust" ja "n6uandeid" jagavad, siis on tulemus hysteeriliselt naljakas ja mitte kuigi ohtlik. Pigem vastupidi - kui "kuidas olla 1337" ja muud sellised teemad j6uavad ha"bistava nimega b/ullshit/solgiauk foorumisse, siis ehk võtab see m6ne noore inimese m6tlema, et ehk need noored kukude polegi nii 31337 ja ehk ta ei tahagi nendega va"ga sarnaneda. Sina tahaksid, et "ra"mps" kustutataks ehk sisuliselt tegeled keelamisega, minu m6te oli, et ra"mps tuleb k6igile avalikult irvitamiseks ha"biposti riputada. Tegelikult v6ikski foorumi nimi olla just "ha"bipost" ja eriti lolli v6i ebaeetilise teemaga maha saanud kodanikud v6iks seal jumala rahuga istuda aegade l6puni. Naeruva"a"ristamine vs. Keelamine - minu loogika ytleb, et naeruva"a"ristamine on t6husam kui keelamine.

A.

XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 20.08.2005 18:38:23 vasta tsitaadiga

OFFF kirjutas:
XYZ kirjutas:

Mina na"en seda asja nii, et kui umblollid skriptitatikad kes ennast 37337 h4xXx00r0deks peavad, omavahel oma "tarkust" ja "n6uandeid" jagavad, siis on tulemus hysteeriliselt naljakas ja mitte kuigi ohtlik. Pigem vastupidi - kui "kuidas olla 1337" ja muud sellised teemad j6uavad ha"bistava nimega b/ullshit/solgiauk foorumisse, siis ehk võtab see m6ne noore inimese m6tlema, et ehk need noored kukude polegi nii 31337 ja ehk ta ei tahagi nendega va"ga sarnaneda. Sina tahaksid, et "ra"mps" kustutataks ehk sisuliselt tegeled keelamisega, minu m6te oli, et ra"mps tuleb k6igile avalikult irvitamiseks ha"biposti riputada. Tegelikult v6ikski foorumi nimi olla just "ha"bipost" ja eriti lolli v6i ebaeetilise teemaga maha saanud kodanikud v6iks seal jumala rahuga istuda aegade l6puni. Naeruva"a"ristamine vs. Keelamine - minu loogika ytleb, et naeruva"a"ristamine on t6husam kui keelamine.

A.
Foorumis on siiski piisavalt tegelasi, kes kipuvad kasvõi poolikuid aga siiski mingilmääral töötavaid õpetusi suvateemadesse postitama, seda on saanud siin HVF-iski piisavalt näha. Sinu ettepanekust oleks ehk ainult siis sinu soovitud moel tolku, kui teemades üldse vastata ei saa seal häbipostis - s.t. seal olevad teemad oleksid kõik lukus. Analoog praeguse Arhiiviga, ainult nimi teine.
tagasi üles
OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 20.08.2005 19:37:01 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
Foorumis on siiski piisavalt tegelasi, kes kipuvad kasvõi poolikuid aga siiski mingilmääral töötavaid õpetusi suvateemadesse postitama, seda on saanud siin HVF-iski piisavalt näha. Sinu ettepanekust oleks ehk ainult siis sinu soovitud moel tolku, kui teemades üldse vastata ei saa seal häbipostis - s.t. seal olevad teemad oleksid kõik lukus. Analoog praeguse Arhiiviga, ainult nimi teine.

Ah, olgu siis pa"a"le. Tundub, et m6te teha la"bustajate ja lollitajate jaoks omaette solgiauk ei paista erilist toetust leidvat. Tuhja kah. Ja"a"gu siis pealegi k6ik vanamoodu. Piraadid suuname torufoorumise ja Aatip3xx0rid suuname... vot ei teag kuhu noored skrititatikad ta"napa"eval oma pesa on teinud... Minu poolt k6ik.

A.

tarantel
HV veteran
tarantel

sõnum 20.08.2005 20:14:19 vasta tsitaadiga

aga mina sooviksin ühte ärifoorumit veel, kus võiks siis põhimõtteliselt kõike müüa. icon_redface.gif AHVid saaksid ainult kasu. Oleks sellele kah vastaseid?

viimati muutis tarantel 20.08.2005 23:35:18, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  Veel üks alafoorum mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.