praegune kellaaeg 21.06.2025 22:18:24
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tauntz
HV vaatleja
|
07.08.2005 14:09:08
ASUS a9250 GE/TD - draiverite install = blank screen |
|
|
Selline jama siis, et antud kaardile pole võimalik inimlikul moel draivereid installida. St installida saab küll (eelnevalt kustutasin kogu nvidia ja vana ati stuffi maha.. tegin drivercleaner jms asjad ära.. ühesõnaga kõik eelnevalt puhas) aga pärast seda jõuab arvuti ennast vaid windowsi loadimiseni buutida ja seejärel paneb monitor pildi taskusse. Finito. lihtsalt tühjus.(see on siis kui ise catalysti driverite setupiga installin).
Kui windowsil endal lasen draivereid installida, siis paneb pildi taskusse kohe siis kui installimise progressbar lõpuni jõuab. Proovinud olen asuse enda draiveritega, catalysti erinevate versioonidega, radeon omega draiveritega jms. Proovinud olen bioses "enable agp 4x" maha/peale keerata.. FastWrite'i maha/peale keerata...
Ehk siis kaks päeva olen proovinud juba.. ja ikka tulemust pole. Nüüd jõudis asi niikaugele, et enam ei saa windowsi üldse üles (enne sai safe modes ja vga modes ja last good config modes). Safe mode jms ei tööta.. mitte ükski.. safe modes jõuab windows oma draiverid alguses ära loadida.. ja siis hangub pilt.
Endal mõistus otsas.. ei oska enam midagi teha.. prose jms on klokkimata. Eelmine kaart oli geforce2mx - sellega töötas korralikult kõik.
Arvasin et ehk on PSU nõrk (250W).. võtsin ühe HDD, CD seadme ja võrgukaardi ära järelt.. aga ikka sama asi.. kui windowsi uuesti installima hakkan puhtale süsteemile, siis jõuab ta sinnani, et "detecting hardware (keyoard mouse etc...)" ja siis kui ta arvatavasti video draiveriteni jõuab paneb jälle pildi taskusse.
Keegi kusagil soovitas uuemad via 4in1 kah peale panna - proovisin... ei aidanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|