praegune kellaaeg 21.06.2025 05:20:47
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
yakooza666
Piiratud kasutaja

|
31.07.2005 02:33:11
Mingi jama videode vaatamisel peale videokaardi vahetust |
|
|
Niisiis sai videokaart vahetatud GeForce 2 MX400 pealt GeForce FX5200ks. Aga nüüd on ilmnenud mingi jama. Nimelt igasuguste klippide vaatamisel on film kuidagi liiga hele ja mingid imelikud lillad pixlid vahel. Mängudes pole midagi. Koodekid lasin üle, ei aita. Jama esineb nii BS Playeri kui ka Windows Media Playeriga, samuti winampis. Kaardi viga ei kahtlustaks, kuna mängud on kõik ilusti jooksnud. Muud kuvab ka ilusti. Ideid? Soovitusi? Arvamusi?
_________________ Töö on meie sõber - teda me ei puutu. Viin on meie vaenlane - teda me peame hävitama;) |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sponge
HV Guru

|
31.07.2005 06:51:16
|
|
|
miski driverite värk võib olla, aga samas see oleks veidi kahtlane aga siiski , koodekid vaataks ikkagi uuesti üle.. aga sellest miskipärast ma arvan see ei ole
|
|
Kommentaarid: 398 loe/lisa |
   |
4 :: |
4 :: |
323 |
|
tagasi üles |
|
 |
yakooza666
Piiratud kasutaja

|
31.07.2005 11:41:08
|
|
|
Ise küsin - ise vastan. Pärast mõningat guugeldamist avastasin, et hohoho, mul on sama probleem, mis fx seeria kaartidega paljudel. Nimelt mul oli peal uusim draiver. Aga võta näpust, ei sobi kokku uusimate koodekitega. Niisiis mudisin settinguid veidi ja näppsin gammat, brightnessi ja kontrasti, ning silusin pildi ära.
_________________ Töö on meie sõber - teda me ei puutu. Viin on meie vaenlane - teda me peame hävitama;) |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|