Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Aq
HV kasutaja
|
21.06.2005 00:06:55
Mis nüüd arvutil viga on? |
|
|
Ma ei oskanud kuidagimoodi "informatiivset pealkirja" teha. Samuti ei oska täpset foorumi kategooriat valida, kuid enda mõistus süüdistab otseselt või kaudselt ikkagi videokaarti. Üritan nüüd kirjeldada seda tohutut jama, mis arvuti teeb...
Proofilis oleva konfiguratsiooniga masinal oli üks viga. Nimelt aeg-ajalt (eriti suvel) jooksis arvuti sellisel viisil kokku, et ei reageerinud enam mitte ühelegi klahvile, hiire liigutamisele jms... Ainult jõuga restart. Arvasin, et viga on selles, et graafikakaart käis mul kunagi remondis - põhjuseks jahutuse mittetoimimine. Sellest lähtuvalt, oma peaga eeldasin, et kui graafikakaart saab ära vahetatud, on asi OK.
Nüüd aga olen arvutit täiendanud ning mul on selline komplekt:
MS9147C+, s478, FSB 533MHz, DDR-333/SDRAM-133, Audio, ATX, ATA-133
Intel Pentium 4, 2.0GHz/512kB FC-PGA (box), FSB 400, 478pin)
256 MB PC333 DDR-Dimm [KVR333x64C25/256] Kingston
Kingston PC3200 DDRAM512Mb Samsung TCCC kividega (16tk) cl 3,0
Seagate Barracuda 80 GB ATA IV/100/7200rpm/9ms ST380021A
Seagate Barracuda 120 GB 7200rpm
Club 3D GeForceFX 6600GT 128MB DDR3 8 x AGP CRT+DVI+TV-OUT (CGN-G668TVD)
Plextor PX-708A DVD-kirjutaja
Sony FDD 2,5''
+ mingisugune WinTV TV- ja raadiokaart (täpset spec. ei tea hetkel)
ATX Miditower, nüüd 400W
Mis on tulemus? Probleemid on oluliselt hullemad. Esimene probleem, mis tekkis, oli see, et arvuti hakkasi ise omast peast restarte tegema. Ehk et tegin midagi (mitte mängides ega muidu suurt koormust rakendades) ning järsku - restart. Nii tegi ta mul oma 3-5 korda... umbes 3 päevasel perioodil. Korra juhtus ka selline asi, et käima pannes arvuti enam ei käivitunud - arvuti töösolekust märkuandev roheline tuli ei süttinud, kuigi osad komponendid said voolu sisse - protsessori jahutus hakkas tööle ning HDD aktiivsust näitav tuluke konstantselt põlema, kuid kõrvaga HDD töötamist ei kuulnud (tõsi, suht vaiksed kettad mul, kuid siiani olen ikka suutnud kuidagi eristada ka heli järgi seda, kui nad täiskoormusel töötavad). Mis aitas? Võtsin videokaardi arvutil seest ära ning panin uuesti sisse... Läks käima, toimis päeva, võibolla kaks.
Nüüd, täna õhtul juhtus aga sama asi, mis vana videokaardiga oli tavaline nähtus, ehk et kiilus (DVD-d vaadates) nii kinni, et enam mitte kui midagi teha ei saa. OK, lülitasin jõuga asja välja - tagasi sisse lülitades aga - sama probleem selle HDD tulukese põlemise ning osade komponentide voolu sissesaamisega (ka videokaardi jahutus ei hakka tööle). Tegin sama "triki" - videokaart välja ja sisse tagasi: ei mingit tulemust! Teine kord - ka mitte! Kolmanda korraga jätsin arvuti horisontaalsesse asendisse (mul ju tegelikult püstine korpus) ning "väike" edusamm - nn. power-led näitas elumärke, HDD-d tundusid käima vedavat. Ometigi ei tulnud monitorile mingit pilti! Proovisin veel uuesti ja uuesti igasugu kombineeritud variante, kuid - tulemused on kahte tüüpi:
a) power-led ei sütti, HDD oma on pidevalt töös; suur osa arvuti komponentidest ilma vooluta või lihtsalt ei tööta.
b) power-led süttib, HDD-oma näitavab "normaalset stardiprotseduuri" (ajaga juba pähe kulunud see periood, kui kaua minu arvuti stardil mingi HDD-aktiivsuse periood kestab), kuid pilti kinnituseks ei õnnestu saada.
Nüüd vahetasin oma videokaardi mitte vana 64MBse vastu (päeval teeb vist ka selle vahetuse ära), vaid ühe väga vana vastu (mingi 32MB Radeon või viletsamgi veel)... nüüd sain siis kuidagi niikaugele, et suutsin siia "hädaabisse" teatama tulla, kuigi ka esimesed kaks starti selle Radeon-kaardiga ebaõnnestusid. Üks ei jõudnud BIOS-elt järge HDD-lt infolugemiseks üle anda, teine kord jõudis vaevu XP sisselogimise ekraan ette.
Välja olen siis arvutil vahetanud (võrreldes proofilis oleva konfiga) videokaardi, sellest lähtuvalt pannud juurde 400W toiteploki (see 6600 GT nõudis min 350W) ning pannud varemalt kõrvale ka ühe 512MB mälupulga. Ometigi ei taha ma ise eriti uskuda, et ükski uus komponent otseselt asja põhjustaks. Pigem tähendavad need uued komponendid arvutile lisakoormust, mis toob vist nüüd ilmekamalt välja probleemid, mis ka vana konf. juures eksisteerisid, kuid ilmnesid harva. Selline on siis minu ebaprofessionaalne arvamus. Kas äkki probleemne emaplaat? AGP??? Mis võib olla siinsete foorumi tegelaste arvates see, mis siis sellist jama tekitab...
Isikliku märkusena, sellised probleemid kuhjuvad ikka kõige kiirematel aegadel, mis tähendab seda, et ma pean nüüd selle ligadi-logadi masinaga kuidagimoodi väga suure hulga tööd suutma ära teha. OK, jällegi pikk postitus, aga loodan, et keegi oskab midagigi öelda selle jama kohta.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
v6sa
HV Guru

|
21.06.2005 09:12:59
|
|
|
seda lisatud mälu proovisid eemaldada?
_________________ Otsid kohta nokitsemiseks? Pole vajalikke tööriistu varnast võtta? Kodus lapsed ei lase rahus tööd teha? Tule kiika meie hackerspace'i k-space.ee |
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
4 :: |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aq
HV kasutaja
|
21.06.2005 10:33:16
|
|
|
Njah, nüüd - hommikul, läks masin kenasti uue kaardiga tööle jälle. Eks kui üle kuumeneb või muul põhjusel jälle jobutama hakkab, siis proovin ka mäludega jamamist.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
21.06.2005 12:57:53
|
|
|
lõhnab väga emaplaadi katkiolemise järele. toide on uus?
videokaardi kala vastu aitaks ilmselt kellegi käest vana pci video katsetamiseks võtta.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Krizto
Kreisi kasutaja

|
21.06.2005 13:00:15
|
|
|
toide, emaplaat?
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
1 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
21.06.2005 13:05:45
|
|
|
Tundub, et see 400W toide jääb nii võimsale pillile liialt lahjaks Nii, et pane kirja - kas on mingi odav või profitoiteplokk ning palju on +12V vool. Kui see on alla 20-22A, siis tasuks uuema poole vaadata. Eriti veel siis, kui tegemist on odava hinnaklassi kehvapoolse toitega 8)
Emaplaat: tasub vaadata, kas kondensaatorid on terved
Ülekuumenemine palavatel ilmadel: Palju on temperatuurid - s.h. kasti siseT, HDD T, video T jne.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aq
HV kasutaja
|
21.06.2005 13:21:44
|
|
|
Njah, aga ma ei teagi kuna ma neid katseid tegema saan hakata + kui tõesti emaplaadil jama, siis jääb ta väh. septembrikuuni välja vahetamata
Toiteplokk ja videokaart on uued, poest ostetud. DDRi ostsin siit foorumist, müüja ütles küll, et isegi mingid mem-testid tegi tollele asjale ja peaks OK olema. Nad on küll erineva kiirusega mälud, seega ka see 512 MB pulk toimib tegelikult 333MHz juures, kuid siinsed foorumlased on mulle korduvalt kinnitanud, et asi ei tohiks probleeme tekitada.
Üks asi veel - toiteploki ja videokaardi ühendamiseks sai masin puhastamise eesmärgil korralikult juppideks lahti võetud, kuid näiteks emaplaat jäi ikka külge, samas kui protsessori jahutuse puhastasin küll ja panin uuesti termopastat jne... Väga vähetõenäoline, et ka kokkuühendades mingi apsaka tegin - kuigi riistvaralistes asjades spetsialist ple, niipalju ma arvan end oskavat küll, et arvuti korralikult ühendada. Ja need korpuse lülitite ja tulukeste asjad kontrollisin emaplaadi manuaalist üle jne... Aga teor. võimalus ju on, et emaplaat näiteks sai kahjustada kogu selle protseduuri juures vms...
Igatahes täna hommikul on oma 2-3 tundi kenasti jälle töötanud. Eks vaatab kas ja kuna ja millist jama ta mul nüüd pikema aja vältel tegema hakkab.
---
tahanteada kirjutas: |
Tundub, et see 400W toide jääb nii võimsale pillile liialt lahjaks Nii, et pane kirja - kas on mingi odav või profitoiteplokk ning palju on +12V vool. Kui see on alla 20-22A, siis tasuks uuema poole vaadata. Eriti veel siis, kui tegemist on odava hinnaklassi kehvapoolse toitega 8)
Emaplaat: tasub vaadata, kas kondensaatorid on terved
Ülekuumenemine palavatel ilmadel: Palju on temperatuurid - s.h. kasti siseT, HDD T, video T jne. |
+12V on 25A, kuid on tõepoolest odava hinnaklassi oma. Nimelt ostsin uue video ja tahtsin seda kasutada, kuid - asjakesel peale kribatud 350W miinimum. Seega sai kiiresti kokkulaenatud viimase raha eest (video ost oli päris paras löök rahakotile) üks odavamaid plokke ostetud lootuses, et ehk peab nii sept. vastu, kui mul peaks parem rahaline olukord olema. Kas selline primitiivne meetod nagu näiteks TV-kaardi jm. mitte tihti kasutatvata seadeldiste lahtiühendamine võiks olukorda leevendada ja lubada põhifunktsioone kasutada? Igatahes toite kohta küsisin siit:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=183758&highlight=
ja ostsin siis selle Ordist asja:
http://www.ordi.ee/pood/ps400c12.html?id=uwm7fyLB&mv_pc=296
Kuidas ma neid emaplaadi kondensaatorite tervust kontrollin? Silmaga? Et nagu et ei ole lõhki läinud või? Sry, aga ei tea seda...
Ja kas neid temp. mõõdetakse mingite programmidega? Mul kunagi oli 1 programm, mis mõõtis ühe koma kahe asja temp. kuid minu emaplaat vist (või olid muud põjused) ei lubanud väga paljude asjade temp. sellel prog. kätte saada.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
21.06.2005 13:34:00
|
|
|
pöidlad pihku, et asi emaplaadis on, sest see emaplaat iseenesest on täielik risu ning väärtusetu. kui ülejäänud komplekt on juba korralik pill ning selline piix emaplaat siis võiksid emaplaadi kohe ümber vahetada. esiteks jääb sul hulk potentsiaalset arvuti võimsust saamata. tean, sest endal oli sama emaplaat. sellised kokkujooksmisi küll ei toiminud, kuid tean, et risu ta on. proovi kõik jupid ära testida ning võimalusel ka emaplaat.
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
Denke
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
21.06.2005 13:44:15
|
|
|
temperatuuri saad mõõta näiteks SpeedFan -iga, kuid ega programmidega mõõdetud temperatuur ei pruugi alati täpne olla. Kui midagi lihtsat soovitada, mida kohe saaks ära teha, siis minumeelest võiksid sa igaksjuhuks BIOS -ile reseti teha ja vaadata siis, mismoodi arvuti käitub. Mul endal oli muidest mingi aeg tagasi sarnane probleem pärast seda kui vahetasin omal CPU jahutit ning panin uue termopasta. Viga oli selles, et olin protsessorit natuke liialt väntsutanud. Aitas see, et võtsin jahutuse maha ning kohendasin protsessorit ning panin jahutuse taas peale- seepeale bootis arvuti üles (ennem oli nagu poolsurnud või nii- HDD tuli põles tuhmilt ning jahutused töötasid, kuid käima ei läinud).
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
21.06.2005 13:58:20
|
|
|
See Colors-It toiteplokk võib taolisi käitumisi teha küll. Kuid on olemas mõned asjad mida Colors-It-iga võid proovida.
Nimelt keela BIOS-is prooviks ära videoga ja PCI-ga seotud Cached.
Samuti muuda BIOS-is Power-i seadistusi.
Vaata, kas leiad seadistuse, millega Colors-It "rahul on" - siis hakkab masin normaalselt tööle ja siis pole Sul vaja uut toiteplokki.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aq
HV kasutaja
|
21.06.2005 19:24:55
|
|
|
Nonii, temperatuurid olid kogu aeg päeval allapoole 40'C, enamus kõikusid 35-40'C vahel, kuid ühe restardi tegi masin ikkagi. Samas see juhtus nüüd küll mängu ajal (samas, mitte just väga palju ressursse sööva GTA SA). Siiani täielikku "kustumist", nagu eile õhtul, ei ole veel esinenud.
Kondensaatorid esmasel vaatlusel küll kuidagi "punnis" pole. Aga kas seda ei peaks kontrollima, kas nad ikka korralikult ühenduses on? Äkki mõni annab halba ühendust?
Aga vat neid viimaseid soovitusi BIOSest seadistusi muuta pean küll veel põhjalikumalt uurima. Väh. sellist mõistet nagu "cache" ei suutnud esmasel katsel üldse leida. Samas see Everesti-nimeline prog. soovitab mul üldse BIOStuuendada, kuid suunab selle tarbeks veidrasse kohta, mis tundub küll üpris kallis protseduur olevat:
http://www.esupport.com/biosagent/index.cfm?refererid=40
Seega, peab veel uurima...
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
|
   |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aq
HV kasutaja
|
21.06.2005 19:51:06
|
|
|
Kle, need stabiilseimad draiverid tekitasid olukorra, kus kohe peale vajalikku restarti üritasin hakata seda BIOS-e asja lahti pakkima, järjekordne jõuga restart
Kas BIOS-e uuendamine mitte väga riskantne protseduur pole olukorras, kus arvuti võib täisti suvalisel hetkel restarte teha? Ja sellest Sinu pakutud programmist ma eriti ei jaga kah Kas siit ei leia midagi vastavat?
http://www.ami.com/
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
21.06.2005 19:59:27
|
|
|
Aq kirjutas: |
Kle, need stabiilseimad draiverid tekitasid olukorra, kus kohe peale vajalikku restarti üritasin hakata seda BIOS-e asja lahti pakkima, järjekordne jõuga restart
Kas BIOS-e uuendamine mitte väga riskantne protseduur pole olukorras, kus arvuti võib täisti suvalisel hetkel restarte teha? Ja sellest Sinu pakutud programmist ma eriti ei jaga kah Kas siit ei leia midagi vastavat?
http://www.ami.com/ |
biosi uuendamine käib DOS-i alt. seda ma ei tea, kas ta sul DOS'is ka pange võib minna. ning kontrolli, kas sul ikka on vanem bios kui minu välja toodud. AMI flasher on programm millega saad flashima hakata. kõigepealt otsi endale win98se bootdisk (www.bootdisk.com) ning tee enda flopist win98se bootdisk. siis lase sinna pealeveel minu antud biosi fail ning AMI flasher. siis teed restardi, paned biosis flopilt buutima ning valid command prompt. seal kirjutad selle AMI flasheri nime. siis tuleb aknake ette kuhu saad sisse trükkida oma bios faili nime (mis asub flopil). pressid enterit ning flashibki.
|
|
   |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
21.06.2005 20:24:28
|
|
|
Üks hetk - kerin endale manuali ette lahti ja vaatan mida leian
Edit:
Nii Manuali järgi võid proovida:
Advanced Setup: System BIOS Cacheable
Power Management: ACPI ja Power Management-i muutmist
Ja kui ikka jamab, siis ehk viitsivad Ordi omad otsida kasvõi prooviks mõne teise toiteploki või siis Colors-It mõne teise mudeli mõnest muust seeriast. Sel tootjal on palju erinevaid seeriaid olemas
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aq
HV kasutaja
|
07.07.2005 15:18:26
|
|
|
Selle ACPI välja lülitamise järel ei suutnud süsteem enam üldse startida... Windowsi laadimiseni jõudis asi ning seejärel jäi tühja pildiga HDD ketrama ringiratast... Ülejäänud kaks asja lülitasin samuti välja, olid enne sisse lülitatud, kuid nüüd on olukord selline, et ühelt poolt tore, arvuti jaoks aga halb - nimelt mina nüüd 2 nädalaks puhkusele. Arvuti võtan küll kaasa, et halbade ilmade korral oleks suvilas, mida teha , kuid paraku ei saa siinse foorumiga konsulteerida ega internetist infot otsida. Seetõttu - jääb olukord praegu nii, et üritan 2 nädala jooksul kombineerida erinevaid kasutaja tahanteada poolt antud nõuandeid ning masinat ka natuke jooksutada eri konfidega. Kui head lahendust ei leia, siis tagasi tulles proovin BIOSt uuendada vms asju teha. Kuna tööd ei ole vaja teha, siis ei ole ka hullu, kui masin need kaks nädalat lihtsalt nurgas seisab (kui ikka väga hulluks probleem läheb).
Ok, siiani tänud abistajatele. Loodan, et 2 nädala pärast see teema mul alles ja saan postitada katsete tulemused. Edu kõigile ka muus ja ilusat suve algust praegu! 8)
EDIT:
Nonii... ma ilmselt selle teema raames rohkem tagamaadest rääkima ei hakka kui seda, et ilmselt oli tegemist tõesti viletsa toiteplokiga. Kaklesin selle arvutiga need 2 nädalat maakodus ning koju tulles ühendasin vana 300W-se ploki külge. Töötab! Ja isegi GTA San Andreas't saab mängida! Tõsi, siis peavad küll kõiksugu lisaseadmed jne olema arvuti küljest lahti ühendatud, sest täiskomplekti korral ei suuda asi isegi minu enda tehtud 2-4 MB-seid fotosid eriti kaua vaadata, rääkimata mõnest ressursinõudlikumast asjast.
Ainus küsimus siia teemase veel et kuivõrd kahjulik on videokaardile see, et toiteploki võimsus on allapoole esitatud nõudeid? Saab ta otseselt halba teha? Ma kardan, et ma pean sellise komplektiga kuni augusti alguseni vähemalt hakkama saama, halvemal juhul isegi septembrini. Eks siis uurib jälle, millist toiteplokki osta. Hetkel pole vist eriti mõtet neidki soovitada. Igatahes restarte ja muid lollusi ikka oluliselt vähem vana 300W-se plokiga seega eeldan ise, et arvutile on "tervislikum" igatahes jätkata mõnda aega siis sellega, kui et kasutada probleemset 400W-st.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
07.07.2005 16:32:13
|
|
|
Üks versioon on see, et see toiteplokk kuumeneb suure koormusega lihtsalt ise üle - sel juhul võib ajutiselt aidata toiteploki sisse teise ventilaatori juurdelisamine Või terve kasti jahtuse parandamine, et toiteplokki läbiv õhk oleks jahedam
Ja kui on olemas tester, võiksid testriga üle vaadata, et palju pinged "kukuvad" koormuse all nii normaalolukorras, kui pärast lisaventilaatori lisamist.
Aga lahjad toiteplokid võivad olla suvalise "raua surma põhjustajaks" - emaplaadid, videod, kõvakettad... Ja võiksid emaplaadi selle kurja pilguga üle vaadata, et kas kõikide kondensaatorite välimus "on ilus", või on mõni juba "lekkima" hakanud - paisunud, lõhkise korpusega vms.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aq
HV kasutaja
|
13.07.2005 12:38:57
|
|
|
Nonii, annan nüüd teada ka siia teemasse vahepealsetest muutustest. Nimelt käisin Ordis ja ostsin lõpuks 500W-se ploki, kuid tundub, et muud parameetrid ja disain tal hea ei ole. Nimelt see +12V on vaid 18A ning puudub voolujuhtme füüsilise lahtiühendamise lüliti (mina kutsun teda nii, ehk siis seda toiteploki lülitit pole)
Tegin samuti "lolli inimese variandi" olemasolevas BIOSes - laadisin esiteks "Best Perfomance Settings", kuid nendega keeras näiteks GTA San Andrease mängu täiesti p**e, nüüd "Optimal Settings", mis tundub esialgu kuidagimoodi vähemalt toimivat. Eks ma hakkan katsetama, rakendades suuremaid koormusi (väga võimsate mängude mängimine jms), kuid väh. 1 restardi asi mulle juba tegi... Igatahes kui probleemid jäävad, siis tuleb välja kannatada septembrini, siis ehk on raha uue emaplaadi jaoks.
Iseenesest midagi ei leki küll ega "punnis" ei ole ning korpus on hetkel küljelt täiesti lahti, teiselt poolt küll mitte...
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kuri
HV vaatleja
|
15.07.2005 16:59:03
|
|
|
Ei tea kas see on õige koht küsimiseks, aga ehk keegi oskab vastata... nimelt endalgi Club3d GeForce6600 ja emmeks MS9127C. Enne GF6600 ostmist oli Prolinki MX440 ja töötas korralikult (töötab vee siiani:) peale gf6600 installi hakkasid imelikud freezemised... nu sai siis toitekas 300w asemel 400w pandud, kadusid need nn standby freezed ära, aga kui kasutada kasvõi mediaplayeri visualizationid (mängudele pole mõtet mõeldagi) täisekraanil tööle järgneb crash... CtrlAltDel ka ei tööta. no laenasin siis Club3d GF FX5700LE ja sellega ka sama jama, niipea kui vaja täisekraanil graafikat siis crash. Ehk kellelgi on mõni idee mida katsetada... biose updated ja misiganes seaded testidud, kasu pole. video temp ka alla 40kraadi. samas need videokaardid testitud teistes masinates ja töötavad(ilmselge matsonicu ja club3d konflikt), et siis ehk on mõni update mis asja lahendaks, ise üle kuu googeldanud tulemuseta :s
suts segane teks aga noh :p ehk keegi oskab aidata
PS: suts infi masina pihta
Computer:
Computer Type ACPI Uniprocessor PC
Operating System Microsoft Windows XP Professional
OS Service Pack Service Pack 2
Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2)
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Motherboard:
CPU Type Intel Celeron, 1800 MHz (18 x 100)
Motherboard Name Matsonic MS9127C (5 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 3 DIMM, Audio, LAN)
Motherboard Chipset VIA VT8754 Apollo P4X400
System Memory 512 MB (DDR SDRAM)
BIOS Type Award (10/15/03)
Display:
Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5700LE (256 MB)
3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5700LE
Monitor Fujitsu ICL e176 [17" CRT]
Multimedia:
Audio Adapter VIA AC'97 Enhanced Audio Controller
Storage:
IDE Controller VIA Bus Master IDE Controller
SCSI/RAID Controller D347PRT SCSI Controller
Floppy Drive Floppy disk drive
Disk Drive ST340014A (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)
Optical Drive Generic DVD-ROM SCSI CdRom Device
Optical Drive LITE-ON LTR-52327S (52x/32x/52x CD-RW)
SMART Hard Disks Status OK
Input:
Keyboard Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard
Mouse A4Tech USB Port Mouse
Network:
Primary IP Address
Primary MAC Address 00-0D-87-48-0F-F1
Network Adapter WAN (PPP/SLIP) Interface
Network Adapter VIA PCI 10/100Mb Fast Ethernet Adapter
Peripherals:
USB1 Controller VIA VT83C572 PCI-USB Controller
USB2 Controller VIA USB 2.0 Enhanced Host Controller
USB Device PC Camera (6005 CIF)
USB Device USB ADSL WAN Adapter
USB Device USB Human Interface Device
viimati muutis Kuri 15.07.2005 17:32:39, muudetud 3 korda |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
15.07.2005 17:06:34
|
|
|
aga kuidas driveritega on (ja nagu aru saan on sul mac?)? ja mis 400W on (palju ampreid +12 liinil ning mis mark ning mida ülejäänud komplekt endast kujutab mida ta toitma peab ) ?
|
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
yakooza666
Piiratud kasutaja

|
15.07.2005 17:10:25
|
|
|
mightythor kirjutas: |
aga kuidas driveritega on (ja nagu aru saan on sul mac?)? ja mis 400W on (palju ampreid +12 liinil ning mis mark ning mida ülejäänud komplekt endast kujutab mida ta toitma peab ) ? |
Draiverites nüüd küll asi pole, kui vahetevahel ei käivitugi. Aga oled ikka sada protsenti kindel, et see AGP/PCI-E pesa sul ikka korras? Mina kahtlustaks siin emaplaadi n***i.
_________________ Töö on meie sõber - teda me ei puutu. Viin on meie vaenlane - teda me peame hävitama;) |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
15.07.2005 17:26:41
|
|
|
yakooza666 kirjutas: |
Draiverites nüüd küll asi pole, kui vahetevahel ei käivitugi. Aga oled ikka sada protsenti kindel, et see AGP/PCI-E pesa sul ikka korras? Mina kahtlustaks siin emaplaadi n***i. |
mismõttes vahel ei käivitugi ? Minumeelest ei maininud Kuri midagi vahetevahel mitte käivitumisest? Või mõtlesid selle all seda, et isegi Media Playeri visualization -seid ei vea välja?
Aga siis veel seda, et äkki on ikkagi asi toites kui vahetades 300W toide 400W vastu ja asi paremaks läks?
tsitaat: |
Aga oled ikka sada protsenti kindel, et see AGP/PCI-E pesa sul ikka korras? |
aga kui vana kaart seal töötab siis peaks ju korras olema?
|
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
yakooza666
Piiratud kasutaja

|
15.07.2005 19:26:06
|
|
|
Sry, ma lugesin driverite kohta mööda veidike. Hmm jah kui esimene töötas.. Äkki lõhkusid pordi kuidagi paigaldusega ära vms või on tolm vahel vms? võta lahti, puhasta kõik ära ja kontrolli silmaga nähtavaid kahjustusi.
_________________ Töö on meie sõber - teda me ei puutu. Viin on meie vaenlane - teda me peame hävitama;) |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kuri
HV vaatleja
|
15.07.2005 19:35:53
|
|
|
yakooza666 kirjutas: |
Sry, ma lugesin driverite kohta mööda veidike. Hmm jah kui esimene töötas.. Äkki lõhkusid pordi kuidagi paigaldusega ära vms või on tolm vahel vms? võta lahti, puhasta kõik ära ja kontrolli silmaga nähtavaid kahjustusi. |
kaarte edasi tagasi tõstnud MX ainukesena töötab nrmaalselt kuna ta teise tootja oma ja driverid kõik olemas ja õigesti peale insallit. enne kaardi vahetust maha ja siis uue kaardiga peale... ja ikkagi oleks vist vaja mingit lisa või siiis matsonicu emme ja club3d video kokku ei sobi
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|