praegune kellaaeg 17.06.2025 06:59:28
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
chill
HV kasutaja

|
16.06.2005 23:20:52
s-video to TV |
|
|
ehket vaja pilt läpaka S-VIDEO yhendusest televiisorisse (õigemini videomakki) saada.
kuna mul telekal on TV kaabli otsik tuksis, lasen TV pilti läbi videomaki. (teleka ylesandeks on aint pilti näidata, kanaleid vahetan video puldist)
videomaki (loe teleka) taga on sellised vabad augud:
http://www.hot.ee/chill/tmp/hv/pc-to-tv2.gif
vasakul punane ja valge lähevad muusikakeskusesse, must on starmani TV kaabel ja ainuke scart (pilt ja heli) läheb telekasse
kysimus: milline juhe on mul vaja osta ja kuhu aukudesse torgata et saaks pildi (ja hääle) arvutist (S-VIDEO) telekasse (minu puhul sinna videomakki)?
PS. tegelt on maki ees kah kolm kloaksiaali (AUX) auku, kuhu kylge saab videokaamera yhendada, aga ma ei tahaks neid "pc_to_tv" juhmeid sinna ette panna... inetu jääks. muud midagi.
k-saluunis pakuti S-Video to SCART juhet aga... see mulle ei sobi, sest ainuke scart on kasutusel
aityma,
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
16.06.2005 23:25:05
|
|
|
ette panna on vast ainuke võimalus, kuna mina seal taga sul küll ühtki videosisendit ei näe. s-video to composite (rca) kaablit vaja. kui kardad, et inetu jääb, siis võid selle kaabli kohe videomaki alt läbi tuua, et ta sinna ette rippuma ei jääks.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
18.06.2005 09:23:42
|
|
|
Taga nigu polekski sisendeid peale scardi.
Siis on vaja custom scart juhet, ehk olemasolevasse pistikusse läpaka kaabel juurde tinutada.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
3 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bozz
HV vaatleja
|
22.06.2005 13:34:02
|
|
|
imelik video sul, kust tuleb digiaudio välja... kas see on dvd-vhs-combo või dvd-salvesti äkki hoopis?
anyways on sul targem teleka sisend korda teha - ega see nüüd nii kallis ka pole.
teine variant on telekale videoselektor hankida. sellesse saad siis nii maki, kui läpaka külge ühendada ja vajadusel ümber lülitada.
_________________ say what?... |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|