Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Probleem: 2 arvutit, remote desktop vs. VNC ja TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sepaonu
HV vaatleja

sõnum 15.09.2005 12:34:33 Probleem: 2 arvutit, remote desktop vs. VNC ja TV vasta tsitaadiga

Niisiis, majas 2 arvutit: üks tava-PC, teine pc tiksub niisama ilma moluta, pandud ka telekale järgi. teist masinat juhin tavaliselt esimesest remote desktopi abil (mõlemal xp).

milles probleem? probleem on selles, et kui remote dekstopiga sisse login, võetakse telekast pilt ära ja sinna tagasi enam ei antagi - pildi saab telekasse uuesti peale rebooti ja siis tuleb kamandada teda üle VNC. ühesõnaga tüütu...

kas keegi oskaks välja pakkuda, kas saaks luua sellise olukorra: olen esimesest masinast teises sees remote desktopiga, tõmmates teises masinas video käima näidatakse seda ilusti TV'sse. st teine masin on võimeline pilti jagama nii remote desktopi abil mulle kui ka TV'le

LISA: ja kas mingi pood ATI RemoteWonder vms. analoogi müüb... hoobilt ei leidnud nagu kelletki

icon_smile.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
hashi
Kreisi kasutaja

sõnum 15.09.2005 14:08:57 Re: Probleem: 2 arvutit, remote desktop vs. VNC ja TV vasta tsitaadiga

sepaonu kirjutas:
Niisiis, majas 2 arvutit: üks tava-PC, teine pc tiksub niisama ilma moluta, pandud ka telekale järgi. teist masinat juhin tavaliselt esimesest remote desktopi abil (mõlemal xp).

milles probleem? probleem on selles, et kui remote dekstopiga sisse login, võetakse telekast pilt ära ja sinna tagasi enam ei antagi - pildi saab telekasse uuesti peale rebooti ja siis tuleb kamandada teda üle VNC. ühesõnaga tüütu...

kas keegi oskaks välja pakkuda, kas saaks luua sellise olukorra: olen esimesest masinast teises sees remote desktopiga, tõmmates teises masinas video käima näidatakse seda ilusti TV'sse. st teine masin on võimeline pilti jagama nii remote desktopi abil mulle kui ka TV'le

LISA: ja kas mingi pood ATI RemoteWonder vms. analoogi müüb... hoobilt ei leidnud nagu kelletki icon_smile.gif
Kusagilt on meelde jäänud mingi RDP multi-user reshiim, kus teise kasutajana sisse logides eelmist välja ei visatud, kuid kaldun arvama, et sel juhul pead sa vajalikke rakendusi/programme käivitama "run as [teine kasutaja]" staatuses. Kuidas aga vidju-pilt asjasse suhtub, ei oska ma küll arvata. Vbolla mingi CLI-reshiim aitab, kuigi kahtlen selles sügavalt ning ega vist monitori kloongi midagi arukamat ei võimalda. Katsetanud küll pole...
Proovisin enda masinaga seda nö multi-user värki(midagi tuli registris mudida), kuid tööle ei saanud - kui olin kodust töö-arvutis sees käind, siis tööle tagasi tulles oli "vell-komm" pilt ees ja pidin uuesti sisse logima icon_sad.gif

LISA kohta ei oska midagi kosta icon_sad.gif

EDIT: veel veidi INFOT selle multi-user RDC kohta.
Sõber Google otsingusse kirjuta märksõnaks windows xp multiuser rdp ja saad vastuseid nigu murdu. Ise pead endale vajaliku/sobiliku leidma icon_smile.gif

Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 30
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
andresv
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.09.2005 15:07:38 vasta tsitaadiga

käivita rdp proge /console parameetriga (run: mstsc.exe /console), ning logi sisse selle sama kasutajane kes seal sees on, sii peaksid saama aktiivse sessiooni üle võtte. ei oska ütelda kas see tavalise xp puhul ka toimib
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
hashi
Kreisi kasutaja

sõnum 15.09.2005 15:19:33 vasta tsitaadiga

andresv kirjutas:
käivita rdp proge /console parameetriga (run: mstsc.exe /console), ning logi sisse selle sama kasutajane kes seal sees on, sii peaksid saama aktiivse sessiooni üle võtte. ei oska ütelda kas see tavalise xp puhul ka toimib
Eee... ma ei tea, kas nüüd ülevõtmine lahendab seda "vell-komm" skriini tekkimise juhtumit? Harilikult lükatakse active console pilt ikkagi bläkk-auti ja hakatakse tegelema terminali kliendiga. W2k serveri puhul pole asja proovinud, sääl vbolla isegi toimib...

Khõmmm... mida see "tavaline xp" endast kujutab? Mina olen teadlik vaid Pro ja Home versioonidest icon_wink.gif
Pro ja Home RDP/RDC vahe - Pro on võimeline olema nii host, kui ka client, Home aga ainult client. Kumb sinu mõistes see "tavaline" on? icon_wink.gif

(Registri vms mudimisega pidavat saama Home-le ka "host-mode" külge pookida, kuid mul pole olnud vajadust katsetada)

Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 30
tagasi üles
andresv
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.09.2005 23:28:20 vasta tsitaadiga

oki, mõtlesin tavalise all seda xp pro-d. win 2003 serveri puhul saad selle /console parameeriga sama anka ette mis vnc-ga (ehk selle mida monitoril kuvatkse). Ilma tolle parameerita uue login akna. Ju siis XP seda ei võimalda.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Probleem: 2 arvutit, remote desktop vs. VNC ja TV
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.