Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
xtro
HV veteran

|
21.04.2005 12:59:39
|
|
|
kaart tõesti müüdi mitte töötavana (vivo biosega ta ei saanudki töötata) ja seda oli moditud nii et kamikaazelt nõua raha sisse
|
|
Kommentaarid: 451 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
John Blaze
HV kasutaja

|
22.04.2005 14:03:46
|
|
|
xtro kirjutas: |
kaart tõesti müüdi mitte töötavana (vivo biosega ta ei saanudki töötata) ja seda oli moditud nii et kamikaazelt nõua raha sisse  |
mina pole seda kaarti moddind ja biosit vahetanud. Kui ta helistas ja ütles et oli mulle raha yle kandnud kysisin et kas kõik töötab ja on korras.seltsimees one vastas selle peale, et töötab.
üldse on on väga kahtlane, et tal "seisis" x800 paar kuud niisama, ilma et ta seda kordagi testind ei oleks.
Ise keerab kaardi p***e ja tahab süü eelmise omaniku kaela ajada.
Ja sellest 800.- võid unistada, mina pole milleski syydi.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
one
Piiratud kasutaja

|
22.04.2005 14:41:15
|
|
|
kamikaaze, sa ajad mind oksele. See paar kuud on "üks kuu". X800PRO seisis mul kuu kapis, kuna polnud veel kõiki juppe arvuti kokkupanemiseks. Antud hetkel siis ostsin juppe et kasti kokku panna. Selles olen tõesti süüdi et kohe ei testinud korralikult. Usaldasin sind ja panin kaarid korra sõbra masinasse, kus võttis pildi ette.
tsitaat: |
mina pole seda kaarti moddind ja biosit vahetanud. |
Mina ka seda teinud pole. Ütle kuidas suudate sedamoodi otseselt valetada?
Igatahes hakkab asi OT-ks minema. Õnneks on mul paljud meie ps-is alles ja olen sunnitud vist ikka asja kohta teema tegema, kuna sinupoolt negatiivse panemine oli minujaoks viimane piir. Kuidas saab inimesel, kes püüdis mind 3,8k petta veel niipalju õigust ülejääda .
tsitaat: |
eelmine omanik oomen pani biosis kellad xt pe järgi. |
Ehk on siis eelmine omanik süüdi, tegi veel midagi peale kellade muutmise ehk?
Aga üldiselt ei tohiks enam minuasi olla kes on eelmine omanik, kuna vigase kaardi müüsid mulle sina!
|
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
3 :: |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sponge
HV Guru

|
25.04.2005 14:30:09
|
|
|
one, mis sa virised, ise ju ostsid, tead ju küll et foorumist ostmisega on omad riskid, kuigi jah 3,8k lambist ***** saada ajab vihale küll
|
|
Kommentaarid: 398 loe/lisa |
   |
4 :: |
4 :: |
323 |
|
tagasi üles |
|
 |
one
Piiratud kasutaja

|
25.04.2005 15:46:25
|
|
|
Sponge Bob kirjutas: |
one, mis sa virised, ise ju ostsid, tead ju küll et foorumist ostmisega on omad riskid, kuigi jah 3,8k lambist ***** saada ajab vihale küll  |
Kui teemas öeldakse et müüakse töökorras asja siis peab asi olema töökorras mitte vastupidi.
Samamoodi võiks kõik müüa katkisi asju, et töökorras ja pärast öelda lihtsalt, et foorumist ostmisega kaasnevad omad riskid.
|
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
leits
HV Guru

|
25.04.2005 18:45:55
|
|
|
Hmm imo siiski peaks lkamikaaze raha tagasi maksma. See et eelmine omanik oomen seda tegi pole ju enam praeguse ostja (one) asi. Ta ostis sinult järelikult sina pead garanteerima et asi töötab. See umb sama et mees ostab autoturult auto ja müüb sulle edasi. Sina ju nõuaksid remonditasusid vms eelmisetl müüjalt, mitte autoturult (parim näide vast pole, kuid aru saab).
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
1 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
25.04.2005 20:58:14
|
|
|
... teemaalgataja soovil
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|