Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Anti
|
16.04.2005 17:01:49
Cargobus |
|
|
link :: Cargobus
Kuna foorumis toimub palju äritehinguid ja suur hulk kraami saadetakse posti teel, siis tahaksin kommenteerida Cargobus OÜ tegemisi. Nimelt pidin täna saama Tapalt paki. Pakk pandi cargosse eile õhtul ja täna kl 6:35 (kodulehel vähemalt nii kirjas) oleks pidanud hakkama cargobus liikuma Tallinna ja jõudma siia kella 8:30-ks. Uurisin kõik need ajad kodulehelt välja ja läksin hommikul kl 8:30-ks Cargobussi terminaali. Selgus, et bussi pole veel tulnud ja üks härrasmees seal ütles, et Tapal on küll terminaal kinni, aga vahepeal tuleb buss kaubaga Tallinna. Ütles, et oodake natuke. Ootasin siis natuke (tund aega, kuna tahtsin ikka väga pakki kätte saada). Ei midagi. Siis tuli mingi cargobussi töötaja ja ütles mulle, et minge koju ja tulge tagasi kell 13:50, kuna siis sõidab siitsamast Paidesse seesama bussijuht, kes hommikul pidavat tulema Tapalt Tallinna. Tulin siis kl 13:50 tagasi, ja küsisin sellelt bussijuhilt. Bussijuht vastas, et mis sa räägid, laupäeval ja pühapäeval ei käigi Tapalt Tallinna bussi. Läksin siis Cargobussi teenindaja juurde ja küsisin, et kuna saan siis paki ja ta ütles, et järelikult siis esmaspäeval. No issand jumal. Igaüks räägib ise asja. Mind ärritab just see, et esiteks ma ootasin väga seda pakki ja seda ma ei saanud. Teiseks, et pidin kl 8 hommikul ronima cargosse ja seal tund aega ootama. Kolmandaks see, et pidin pärast tagasi minema ja veel bussijuhilt küsima ja neljandaks, et igaüks räägib ise asja. Kuidas saab buss üldse käia "vahepeal" ? Väga ebameeldiv kogemus.
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
Format
Piiratud kasutaja

|
16.04.2005 17:03:06
|
|
|
Mina olen viimasel ajal kasutanud palju lihtsamat varianti. Lähed bussijaama, palud bussijuhti, et pakk sihtkohta toimetataks, ning võimalik, et selle teenuse eest ei pea sa mitte midagi maksma. Maksimaalselt on minult küsitud 30.- (korpuse transport). Ükski bussijuht ei ole veel keeldunud ja keegi pole ka öelnud, et ta ei võta niiviisi pakki peale.
Endal tuleb ainult kellajad järgi uurida, muu on juba bussijuhi teha.
|
|
Kommentaarid: 307 loe/lisa |
   |
12 :: |
11 :: |
231 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hõljuk
Kreisi kasutaja
|
16.04.2005 17:03:45
|
|
|
Ise kasutan pidevalt Cargobusi teenuseid ja igasugused jamad on väga tavalised.
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
0 :: |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
16.04.2005 17:05:07
|
|
|
Format kirjutas: |
Mina olen viimasel ajal kasutanud palju lihtsamat varianti. Lähed bussijaama, palud bussijuhti, et pakk sihtkohta toimetataks, ning võimalik, et selle teenuse eest ei pea sa mitte midagi maksma. Maksimaalselt on minult küsitud 30.- (korpuse transport). Ükski bussijuht ei ole veel keeldunud ja keegi pole ka öelnud, et ta ei võta niiviisi pakki peale.
Endal tuleb ainult kellajad järgi uurida, muu on juba bussijuhi teha. |
nojah, aga selle bussivärgiga selline asi, kui magadki maha selle õige bussi aja, siis hakka seda bussi mööda linna taga ajama ja bussijuhti otsima. Cargos asjad koguaeg kohapeal.
Hõljuk kirjutas: |
Ise kasutan pidevalt Cargobusi teenuseid ja igasugused jamad on väga tavalised. |
Hõljuk , ei saa sust aru? Igasugsed jamad on tavalised?
|
|
   |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
Format
Piiratud kasutaja

|
16.04.2005 17:05:38
|
|
|
No siis tuleb lihtsalt õige aeg mitte maha magada. Kui sa ise ei suvatse õigeks ajaks bussivastu minna, siis see on juba enda probleem. Eks see loomulikult ole iseenda asi, kas eelistad siiski turvalist teenust(mille eest maksad) või sellist pool-kahtlast (mis ei maksa peaaegu midagi)
|
|
Kommentaarid: 307 loe/lisa |
   |
12 :: |
11 :: |
231 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
16.04.2005 17:07:17
|
|
|
Format kirjutas: |
No siis tuleb lihtsalt õige aeg mitte maha magada. Kui sa ise ei suvatse õigeks ajaks bussivastu minna, siis see on juba enda probleem. Eks see loomulikult ole iseenda asi, kas eelistad siiski turvalist teenust(mille eest maksad) või sellist pool-kahtlast (mis ei maksa peaaegu midagi) |
Nojah ja oleneb sellest, mida saadad. Mina eriti ei tahaks näiteks 4k mobiili või arvutijuppi mingi bussijuhi kätte niisama visata.
|
|
   |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
16.04.2005 17:35:21
|
|
|
Endal pole cargoga mingeid jamasid olnud aga võibolla see kah loeb, et ma Pärnus ja suuremate linnade vahel toimib asi paremini.Samas ELS on mul 2 korda pakk sinti viidud.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
16.04.2005 17:58:37
|
|
|
Auron kirjutas: |
Endal pole cargoga mingeid jamasid olnud aga võibolla see kah loeb, et ma Pärnus ja suuremate linnade vahel toimib asi paremini.Samas ELS on mul 2 korda pakk sinti viidud. |
njah, eks ta nii ongi vist. Äkki sealt Tapalt tuleb nädalas 2 pakki, siis ei viitsita eriti pingutada
|
|
   |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
16.04.2005 19:12:02
|
|
|
Ma kasutan ikka eesti posti Mis sest et veidi aeglane, aga vähemalt on kindel et jõuab postkontorisse
ELS-i pole elus kasutanud, ei taha ka
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
1 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hõljuk
Kreisi kasutaja
|
16.04.2005 19:16:11
|
|
|
velzatis kirjutas: |
Ise kasutan pidevalt Cargobusi teenuseid ja igasugused jamad on väga tavalised. |
Hõljuk , ei saa sust aru? Igasugsed jamad on tavalised? |
Paraku jah, võib-olla on see lihtsalt kokkusattumus, kuid peaaegu iga kord on suuremaid või väiksemaid probleeme olnud, alates sellest, et vaja pool tundi müüjat oodata, kuni selleni et pakid on vigastatud ja jõuavad alles päev lubatust hiljem kohale.
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
16.04.2005 19:18:39
|
|
|
Hõljuk , ei saa sust aru? Igasugsed jamad on tavalised? |
Paraku jah, võib-olla on see lihtsalt kokkusattumus, kuid peaaegu iga kord on suuremaid või väiksemaid probleeme olnud, alates sellest, et vaja pool tundi müüjat oodata, kuni selleni et pakid on vigastatud ja jõuavad alles päev lubatust hiljem kohale. |
no mul pole varem midagi ebameeldivat olnud. Aga kunagi on ikka esimene korda
|
|
   |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
16.04.2005 19:27:12
|
|
|
Mina olin see mees, kes paki Tapalt teele pani 8)
Enne kusjuures sai kodulehelt vaadatud, et buss läheb igal nädalapäeval ja Cargosse pakki viies ei räägitud sellest sõnagi, et nädalavahetusel buss ei liigu Ise ka loomulikult ei märganud üle küsida
Peab vist jälle hakkama Cargobusi tarbjakaitsega ähvardama (korra juba sai nende peale kitse pandud, mille peale muudeti ära nende kodukal olev hinnakalkulaator 8) )
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
16.04.2005 23:21:51
|
|
|
... siiamaani pole veel midagi negatiivset sealtpoolt tulnud, vastupidiselt Eesti Posti teenusele, mis on mind ikka omajagu kordi ebameeldivalt üllatada suutnud. Cargobus'i eelis on kindlasti kiirus, kuna bussid liiguvad suuremate linnade vahel endiselt üsna tihti ja teinekord on soovitud kaup juba mõne tunni möödudes sinu valduses. Midagi ära lõhutud pole ja hilinenud on pakk ainult juhul, kui bussiliiklus mingil viisil häiritud on olnud - ju siis mul siiamaani vedanud ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
henrit
Kreisi kasutaja

|
17.04.2005 00:04:59
|
|
|
Minul on Cargos kõik veel hästi lännu 8)
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
17.04.2005 01:08:30
|
|
|
jjk kirjutas: |
Mina ei transa Cargoga peale seda, kui käisin saabunud ketta järel. Juhtusin nägema, kuidas seda teiste asjadega koos bussiuksest ratastel kasti visati. Rohkem igatahes sealtkaudu saada ega saata ei taha. |
Kas seda "purunemis ohtliku" vms kleebist ei olnud peale pandud? Ma lasin ka ühe mobo tartu vms kohta teela ja käskisin kleebised peale panna kuna üks korralik vise ja oleks kõik puru olnud
Ise paar korda saatnud ja saajad pole nagu midagi maininud et midagi puru oleks olnud või pakk kahjustada saanud
|
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
17.04.2005 01:11:21
|
|
|
Kust neid kleebiseid saab? Pead minema poodi spetsiaalselt ostma?
|
|
   |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
17.04.2005 01:48:55
|
|
|
Kust neid kleebiseid saab? Pead minema poodi spetsiaalselt ostma? |
Viimane kord kui cargost käisin (tallinna oma) siis küsisin selle loopimise jms värgi kohta ja rõhutasin et väga väga õrn asi on. Siis õnneks pandi ise seal see kleebis peale. Ostma ja maksma selle eest nagu eraldi ei pidanud õnneks
Tavaliselt on raske saata kergesti purunevaid ja raskeid asju. Kergemat kraami on lihtne ära pakkida nõnda et võid loopida palju soovid aga katki ei lähe. Pakkisin üks kord mälupulga nõnda ära et karp oli kõvasti suurem kui mälu ise (2 karbis oli asi ) seega õrnemad asjad soovitaks korralikult mingisse pehmesse materjali ära pakkida. Siis on risk väiksem et midagi puruks läheb.
|
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
leits
HV Guru

|
17.04.2005 09:32:42
|
|
|
Ise kasutan pisipaki teenust. ELS on 2x prohmaka pannud, ei usalda neid enam. Cargobusiga on olnud üks kogemus ning see on
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
17.04.2005 10:03:57
|
|
|
Kleebis pannakse jah tasuta peale aga ega see ju takista mõnda morni transpordimeest lihmat lahmat asju tõstmast ja loopimast Ise olen õrnemad asjad paar tiiru mullikilesse keerand ja siis pappkarpi pannud.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
M@x
HV veteran

|
17.04.2005 10:28:48
|
|
|
Cargo jääb cargoks.
Aga mis me viriseme, teeme ise firma. H-Transport...
Ainult HV jaoks, ja raha küsime ka normilt...
|
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
17.04.2005 11:25:17
|
|
|
M@x kirjutas: |
Cargo jääb cargoks.
Ainult HV jaoks, ja raha küsime ka normilt... |
tegelt väga hea idee. HV oma cargo. Siis peaks keegi olema, kes viitsib sõita siia-sinna.
|
|
   |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
M@x
HV veteran

|
17.04.2005 11:26:23
|
|
|
M@x kirjutas: |
Cargo jääb cargoks.
Ainult HV jaoks, ja raha küsime ka normilt... |
tegelt väga hea idee. HV oma cargo. Siis peaks keegi olema, kes viitsib sõita siia-sinna. |
Kuidagi see ära saaks jaotada küll, kes mis millist piirkonda teenindab. St. et ei oleks 1 inimene terve eesti peale. Või näiteks kui keegi kuhugi sõidab saab ära vedada or sth.
|
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
17.04.2005 12:44:54
|
|
|
leitz kirjutas: |
Ise kasutan pisipaki teenust. ELS on 2x prohmaka pannud, ei usalda neid enam. Cargobusiga on olnud üks kogemus ning see on  |
ELS on oluliselt turvalisem, kui pisipaki saatmine (füüsilise vigastuse mättatt)
olen kõigi nimetatutega aastaid pakke saatnud ja vastu saanud ja julgen väita, et prohmakaid tuleb ette kõikjal.
kogemused:
1. suuri pakke(üle 2kilo) tasub saata els-ga .kui normaalselt pakendatud ei suudeta ära lõhkuda. Samas Cargos on sitema ilmaga tõenäone, et suudetakse pakend läbi leotada., kuhugi loppi lüüa , veel suuremate asjade alla jätta jms.
2. väikseid pakke tasub saata aja olemasolul pisipakiga, aja puudusel cargoga- pisematesse pakkidesse suhtutakse hoolivamalt, eriti, kui on ümbrikutes.
omaette küsimus on teenuse hind, sest võrust päälinna saatmisel pole vahet kas cargo või els.
purunemisohtliku märgi paigaldamise mõttele pole veel pihta saanud, sest senimaani pole ma näinud eraldi suhtumist
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
3 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|