Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Cargobus märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
madmel
HV veteran
madmel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.04.2005 12:57:37 vasta tsitaadiga

see HV Cargo oleks muidugi hea aga ma arvan, et see odav ei tuleks kui ei ole just võimalus palju pakke korraga laiali vedada....bensiin maksab palju ja kui sa kahe paki pärast sõidad tallina ja nt. Pärnu vahet , siis see just odav ei yule kui just vedaja ei taha osa bensiini ise kinni maksta.....ma arvan, et see kauba vahtus siin ikka nii väga suur ka ei ole, et nulli jääda või siis kas või väikest vaevatasu ka endale saada.....või mis
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Anti

sõnum 17.04.2005 13:02:30 vasta tsitaadiga

madmel kirjutas:
see HV Cargo oleks muidugi hea aga ma arvan, et see odav ei tuleks kui ei ole just võimalus palju pakke korraga laiali vedada....bensiin maksab palju ja kui sa kahe paki pärast sõidad tallina ja nt. Pärnu vahet , siis see just odav ei yule kui just vedaja ei taha osa bensiini ise kinni maksta.....ma arvan, et see kauba vahtus siin ikka nii väga suur ka ei ole, et nulli jääda või siis kas või väikest vaevatasu ka endale saada.....või mis
Ja mis see minusse puutub? Kui on cargo lehel ajad, siis pidagu aegadest kinni. See, palju neil pakke on pole üldse minu asi. icon_evil.gif
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 17.04.2005 13:18:07 vasta tsitaadiga

velzatis kirjutas:
madmel kirjutas:
Ja mis see minusse puutub? Kui on cargo lehel ajad, siis pidagu aegadest kinni. See, palju neil pakke on pole üldse minu asi. icon_evil.gif

icon_lol.gif eelkõneleja vaatles HV transafirma külgi
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 205
tagasi üles
madmel
HV veteran
madmel

sõnum 17.04.2005 13:20:26 vasta tsitaadiga

velzatis kirjutas:
madmel kirjutas:

Ja mis see sinu jutt minu juttu puutub...jutt oli vahepeal HV transpori teemal mitte Gargobussi teemal ja arutasin seda.
Ja gargobussi ajad ei pea ühtima HV transpordi teenuste ajaga icon_wink.gif
tagasi üles
M@x
HV veteran
M@x

sõnum 17.04.2005 13:23:22 vasta tsitaadiga

Ei no, aga äkki käib mõni HVlane ütleme näiteks Pärnu ja Tallinna vahel tööl, Esmaspäev läheb Tallinna Reede tuleb tagasi. Ja juba on 2 otsa olemas, nii transport Pärnu kui ka Tallinna, loomulikult see vähe aeglane oleks aga odavamalt saaks ikkagi, ma vähemalt arvan nii.

H-Transport
Oleks ilusam sõna icon_wink.gif
Lühend: HT icon_razz.gif
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 127
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
madmel
HV veteran
madmel

sõnum 17.04.2005 13:32:52 vasta tsitaadiga

M@x kirjutas:
Ei no, aga äkki käib mõni HVlane ütleme näiteks Pärnu ja Tallinna vahel tööl, Esmaspäev läheb Tallinna Reede tuleb tagasi. Ja juba on 2 otsa olemas, nii transport Pärnu kui ka Tallinna, loomulikult see vähe aeglane oleks aga odavamalt saaks ikkagi, ma vähemalt arvan nii.

Jep see vist ainuke õige viis siin seda korraldada on.Et siis kes niikuinii sõidavad regulaarselt teatud marsuuti võib antud väikest teenust pakkuda.Aeg on küll pikem agakui ikka HV oma joga veab ehk siis ikka kindlam
tagasi üles
one
Piiratud kasutaja
one

sõnum 17.04.2005 13:37:31 vasta tsitaadiga

Endal cargoga ainult positiivsed kogemused. Inimesed kes seal töötavad on suht vastutulelikud ja suhtuvad hästi oma klientidesse(Viljandis).
Tuleb meelde ainult üks ebameeldiv seik, kui pidi ka pakk kuskilt maalt tulema - jõudis mingi ~4h hiljem kui oleks pidanud(bussiga juhtus midagi).
Samuti on cargo eeliseks tema kiirus.

Samas ELS/EP on aeglased ja need inimesed kes seal töötavad ei ole ka just väga meeldivad.
Kommentaarid: 168 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 129
tagasi üles
Anti

sõnum 17.04.2005 13:46:06 vasta tsitaadiga

madmel, sry, ei pannud seda tähele icon_redface.gif icon_redface.gif sesmõttes on küll õige jah thumbs_up.gif
tagasi üles
puna
HV Guru

sõnum 17.04.2005 13:51:11 vasta tsitaadiga

Tööl kasutatakse igapäev Cargot.
Kiire teenindus, kaup kindlustatud kui miskit peaks juhtuma, suht soodne.
Kommentaarid: 361 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 313
tagasi üles
M@x
HV veteran
M@x

sõnum 17.04.2005 13:58:14 vasta tsitaadiga

one kirjutas:
Endal cargoga ainult positiivsed kogemused. Inimesed kes seal töötavad on suht vastutulelikud ja suhtuvad hästi oma klientidesse(Viljandis).
Tuleb meelde ainult üks ebameeldiv seik, kui pidi ka pakk kuskilt maalt tulema - jõudis mingi ~4h hiljem kui oleks pidanud(bussiga juhtus midagi).
Samuti on cargo eeliseks tema kiirus.

Samas ELS/EP on aeglased ja need inimesed kes seal töötavad ei ole ka just väga meeldivad.

Ühel meelel one sinuga, Viljandis tõesti klienditeenindus üle kõige. Aga ei meeldi kui keegi teine tuleb sinna teenindama (Juhul kui klienditeenindajat pole seal) Nimelt pidin mobiili saama, vaatasin tuli bussipealt maha see pakk ja mees tassis ta Cargosse, lähen küsin et mu pakk, (Mitte klienditeenindaja vaid teise käest) ta ütleb pole tulnud, ma ütlen et nägin pakk tuli ja nimi oli peal, minu oma. Ta ütles ei ole, ei ole, ei ole, ja ütles nägemist... isegi tagaruumi ei läinud...
tagasi üles
Anti

sõnum 17.04.2005 14:00:22 vasta tsitaadiga

M@x kirjutas:

Ühel meelel one sinuga, Viljandis tõesti klienditeenindus üle kõige. Aga ei meeldi kui keegi teine tuleb sinna teenindama (Juhul kui klienditeenindajat pole seal) Nimelt pidin mobiili saama, vaatasin tuli bussipealt maha see pakk ja mees tassis ta Cargosse, lähen küsin et mu pakk, (Mitte klienditeenindaja vaid teise käest) ta ütleb pole tulnud, ma ütlen et nägin pakk tuli ja nimi oli peal, minu oma. Ta ütles ei ole, ei ole, ei ole, ja ütles nägemist... isegi tagaruumi ei läinud...
nujah, aga ta ei tohi sulle ju seda niisama anda, pead ikka allkirja seal letis andma, et asi ametlikult sul käes oleks. icon_neutral.gif
tagasi üles
M@x
HV veteran
M@x

sõnum 17.04.2005 14:05:41 vasta tsitaadiga

velzatis kirjutas:
M@x kirjutas:

nujah, aga ta ei tohi sulle ju seda niisama anda, pead ikka allkirja seal letis andma, et asi ametlikult sul käes oleks. icon_neutral.gif

Saamisel pole ma kunagi allkirja andnud, ja miks ei peaks andma kui tagaruumis on pakk?
tagasi üles
henrit
Kreisi kasutaja
henrit

sõnum 17.04.2005 14:15:39 vasta tsitaadiga

Saamisel peab kaa ju allkirja andma icon_neutral.gif
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 17.04.2005 14:42:07 vasta tsitaadiga

M@x kirjutas:

Saamisel pole ma kunagi allkirja andnud, ja miks ei peaks andma kui tagaruumis on pakk?

njah.. eks tänu sellele paljud sulid kasutyavadki cargo teenuseid, et kontroll puudub või on kesine.
olen isegi cargost teise onkli pakke välja võtnud...
samas postiteenusega nii lihtne pole
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 205
tagasi üles
Anti

sõnum 17.04.2005 20:08:30 vasta tsitaadiga

No mina olen pidanud täitma mingi ankeedi (nimi, perek. nimi, tel nr ja midagi oli veel ja allkiri ka)
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 18.04.2005 08:37:26 vasta tsitaadiga

Oleneb sellest kah kui kalli asjaga tegu.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
henrit
Kreisi kasutaja
henrit

sõnum 18.04.2005 14:29:01 vasta tsitaadiga

Kust nad teavad kui kallis asi on?
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 18.04.2005 14:45:18 vasta tsitaadiga

henrit kirjutas:
Kust nad teavad kui kallis asi on?

Küsivad su käest kah vahest ja kasulik on ise öelda, siis täidad lisapaberi asja kohta, et oleks miski kindlustus vms.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
henrit
Kreisi kasutaja
henrit

sõnum 18.04.2005 15:02:01 vasta tsitaadiga

Ei tea ei ole kysitud ja kindlustust ei ole kah siiamaani teinud. icon_biggrin.gif
Kui omad vitsad pekma akkavad siis.
tagasi üles
Anti

sõnum 18.04.2005 15:30:07 vasta tsitaadiga

Täna sain siis telefoni kätte. Läksin 8:30-ks cargosse . Aga buss hilines 25 min ja kätte sain paki 8:55. icon_neutral.gif
tagasi üles
TNS
HV kasutaja
TNS

sõnum 18.04.2005 17:45:46 vasta tsitaadiga

Cargoga muidu kurvad kogemused puuduvad, kuid peale seda kui hindu väikeste pakkide hindasid tõsteti ei leia asjal enam mõtet vaid käin ise tallinnas pakkidel järgi. Cargo pakk tallinn->rakvere alates 30EEKi, mul bussipilet rakvere->tallinn 40 eeki ja tagasi saab tasuta. Mitu asja korraga tuues tuleb kõvasti soodsam ja ka turvalisem. Kuid jah võrusse just ise järgi ei lähe siis eesti postipisipakk ja asi korras.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
pokk
HV Guru

sõnum 18.04.2005 20:43:44 vasta tsitaadiga

TNS, kus sul see 40.- bussipilet on? 60.- on. Rongiga ainult saab mingi 40.- -ga.
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 69
tagasi üles
TNS
HV kasutaja
TNS

sõnum 18.04.2005 22:18:37 vasta tsitaadiga

pokk kirjutas:
TNS, kus sul see 40.- bussipilet on? 60.- on. Rongiga ainult saab mingi 40.- -ga.

õpilased, üliõpilased, õpetajad ja vist ka pensionärid saavad sebebussidega 40-ga ja taistoga oli vist paar krooni kallim
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
pokk
HV Guru

sõnum 18.04.2005 23:23:57 vasta tsitaadiga

Rongiga on 32 icon_smile.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 69
tagasi üles
Taavi_R
HV Guru
Taavi_R

sõnum 19.04.2005 19:29:23 vasta tsitaadiga

Kiire teenindus thumbs_up.gif Hommikul enne kooli viid kohale, õhtuks on see teises eesti otsas olemas thumbs_up.gif

Aga kui hakata mõtlema kuidas neid transporditakse icon_evil.gif Kogu kaup on ju bussi all. Talvel sai
emaplaat saadetud, kohalejõudes oli pool härmas icon_razz.gif Kuigi kile ja karp oli ümber.

Muidu väga hea! Maksan natukene rohkem - kiirus loeb. Eestipost saadab nädal aega oma kaupa.
Eestiposti teenindus Kuressaares ka ei meeldi :S

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Cargobus mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.