Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
smike
HV vaatleja
|
11.04.2005 08:46:42
Windowsi ei saa sisse logida |
|
|
Probleem on selline, et millegi pärast tuleb ette login-screen, kuigi masinal vaid üks kasutaja ja sellel parool puudub. Kuna paroolita sisse ei lasknud, siis proovisin administraatorina. Tuli välja, et selle kood on ka ära muudetud vms, igatahes sisse ei pääsenud.
Proovisin siis "Last known successful login" vms valikut ja pääsesin lõpuks sisse, kuna login-screeni enam ei tulnud. Samas peale restarti hakkas vana jama jälle pihta ja isegi vahepeal enabletud "Guest" konto tahab parooli saada.
Viirusetõrje midagi ei näita, igasuguseid spyware toole olen proovinud ning praegu olen täiesti nõutu.
Aknad on XP.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
11.04.2005 11:13:49
|
|
|
Siis muutis arvuti omanik parooli ära, et kõrvalised isikud sisse ei saaks?
Kui nii, siis oled paha peal käinud
Else...
Saab ka parooli muuta, tuleb üks vajalik emergenzy boot-cd saada, mis parooli ära nullib.
Keegi sõber või internetist hangid.
_________________ M:vanavara - AT-toiteplokk *(viisakas korpus kaasa) |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
smike
HV vaatleja
|
11.04.2005 14:15:02
|
|
|
No mina pole midagi muutnud ja teisi omanikke mu kastil ei ole, nii et see võimalus jääb ära.
Probleem on selles, et peale adminikonto ei tohiks mingeid koode üldse peal ollagi ja seda kõigevähem "Guest" kontol.
Ise arvasin, et mingi viirus teeb natuke nalja, aga AntiVir ei avastanud midagi.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaan911
HV vaatleja
|
19.04.2005 22:33:32
|
|
|
Muli oli sama jama, ma tegin formati. Aga üks sõber ütles, et kui toite arvutilt ära võtta ja ka emaplaadilt selle pataka ää võtta ja oodata siis pidi korda minema, ise ma kindel selles pole ja ei saa väita, et see töötab, sest nagu eespool mainisin ise tegin formati. Aga kui viicimist on siis võiks proovida
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavi
HV veteran

|
21.04.2005 00:46:54
|
|
|
see võtab parooli bios'ilt ära, windowsi see ei mõjuta
jaan911 kirjutas: |
Aga üks sõber ütles, et kui toite arvutilt ära võtta ja ka emaplaadilt selle pataka ää võtta ja oodata siis pidi korda minema |
|
|
Kommentaarid: 193 loe/lisa |
   |
5 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaan911
HV vaatleja
|
21.04.2005 23:50:24
|
|
|
tõsi võtab biosilt ka ära aga pidavat windowsi ka mõjutama, sest ta olevat nii teinud. Aga nuh mai julge vaielda ka, nii siis kui mul see viga tagasi tuleb, siis proovin
Aga muidu mul hakkas see windows nii jamama, et panin hommikul compu tööle, siis panin uue viiruse tõrje peale, panin arvuti kinni ja kui õhtul arvuti lahti tehti oligi kood peal, kus juures kunagi pole keegi administaatoreid v queste näpind, lihtsalt mingi pull. Nii siis ma tegingi formati
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
hollywer
HV kasutaja

|
22.04.2005 09:13:32
|
|
|
Kui mul selline asi on juhtunud, siis olen ilusti sisse saanud parooli kasti täitmata "OK" nuppu või Enter klahvi vajutades.
ASP installeerimisel tavaliselt hakkab parooli küsima. Ma olen ASP.net kasutajatest maha võtnud ning Windows on käivitunud taas automaatselt parooli küsimata.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavi
HV veteran

|
22.04.2005 10:41:49
|
|
|
ma julgen vaielda
jaan911 kirjutas: |
tõsi võtab biosilt ka ära aga pidavat windowsi ka mõjutama, sest ta olevat nii teinud. Aga nuh mai julge vaielda ka |
|
|
Kommentaarid: 193 loe/lisa |
   |
5 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|