Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  [korras] 6600GT kaart ei lähe tööle märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Teiv
HV kasutaja
Teiv

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.03.2005 16:44:54 [korras] 6600GT kaart ei lähe tööle vasta tsitaadiga

Okei, ma ostsin siis K'st uue 6600GT kaardi (Leadtek WinFast A6600 GT TDH,inf siin). Proovisin seda siis oma masinasse panna, konf on antud profiilis ka aga no emme on Soltek SL-KT400-C, selle inf siin. Toppisin sisse, vaatasin üle et sees-korras ja no lisatoide ka külge ning juhtmed-taha-arvuti-käima. Ei midagi, emaplaat üles ei boodi, kõvaketta tuli lihtsalt põleb, mingit tegevust nagu ei toimu. Proovisin igatpidi siis, ilma toitejuhtmeta (ATi omad viskavad sellisel juhul pildi ette küll, teab keegi kas nVidia omad ka?), teise toitejuhtmega, proovisin koos kruviga kinnitada ja ilma, tegin BIOSi puhtaks ja tõin kellad alla, põmst pea kõike vist olen proovinud...Abi ei midagi, uus kaart ei funka ikka, vana aga töötab. Põmst igalt poolt olen vaadanud, sobivusprobleemi ei tohiks olla. Mu praegune kaart on GF4 MX460, see on 4x AGP siiniga. Mul on siin ajapuuduse tõttu arvut tolmuseks seest läinud, mõtlesin et kuna 4xAGP-siinil on üks sakk rohkem kui 8-kordsel, et äkki on sealt kahe saki vahelt tolmuseks läinud ja nüüd ei anna ühendust või midagi sellist, proovisin puhtaks teha mingi hambaorgiga ja ikka pole tulemust (mine tea, äkki on ikka veel tolmune). Vaevalt viga toitekas on, aga kes teab muidugi. Kõige tõenäolisem on siiski praegu kaardi viga, mitte emaplaadi, kuid selles ei saa ju ka veel kindel olla. Ma mõtlesin, et teeks siis BIOS-update'i emmele ära, aga mul on seda hetkel väga tülikas teha, igasugu komplikatsioonid, mul pole floppy-drive'i selles arvutis ja muud jama ka... Tegutsemisplaan mul hetkel on selline, et esmaspäeval lähen toon uue kaardi ja proovin seda (mul kokku lepitud), et kui siis ka ei tööta siis on ilmselt emmes asi. (Muidugi võib vigane batch ka olla...) Aga häda on igal juhul täitsa olemas, et mida välja pakute siis, mis veel võiks viga olla ja nii? (Hädapärast saaks ma selle BIOS-update'i ka tehtud muidugi) icon_sad.gif

viimati muutis Teiv 21.03.2005 23:58:23, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Teiv
HV kasutaja
Teiv

sõnum 19.03.2005 17:53:15 vasta tsitaadiga

Jama on ikka olemas. thumbs_up.gif thumbs_up.gif icon_neutral.gif icon_sad.gif
erick
HV Guru
erick

sõnum 20.03.2005 15:16:41 vasta tsitaadiga

Me kõik ootame, et mida su uus kaart tegema hakkab icon_wink.gif
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
Laurikre
HV Guru
Laurikre

sõnum 20.03.2005 15:23:09 vasta tsitaadiga

On võimalus alati olemas ,et see kaart võib p...s olla.
Laurikre:.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Teiv
HV kasutaja
Teiv

sõnum 21.03.2005 23:57:24 vasta tsitaadiga

Niisiis. Tõin uue kaardi, proovisin. Ei töötanud. Tegin BIOS-update'i ära. Ei midagi. Ja siis proovisin veel igatpidi. Mökk-mökk. K's prooviti muide peaaegu sama chipsetiga (mitte KT400-C vaid KT400-A) ja sellega töötas, igal juhul... Läksin poodi ja ostsin uue emme ja nüüd funkab nagu vana mees. Ainult WinXP jooksis pange, selle ajan homme korda. Tänud ärakuulamise ja abi eest. thumbs_up.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  [korras] 6600GT kaart ei lähe tööle
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.