praegune kellaaeg 19.06.2025 00:36:32
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Teiv
HV kasutaja

|
19.03.2005 16:44:54
[korras] 6600GT kaart ei lähe tööle |
|
|
Okei, ma ostsin siis K'st uue 6600GT kaardi (Leadtek WinFast A6600 GT TDH,inf siin). Proovisin seda siis oma masinasse panna, konf on antud profiilis ka aga no emme on Soltek SL-KT400-C, selle inf siin. Toppisin sisse, vaatasin üle et sees-korras ja no lisatoide ka külge ning juhtmed-taha-arvuti-käima. Ei midagi, emaplaat üles ei boodi, kõvaketta tuli lihtsalt põleb, mingit tegevust nagu ei toimu. Proovisin igatpidi siis, ilma toitejuhtmeta (ATi omad viskavad sellisel juhul pildi ette küll, teab keegi kas nVidia omad ka?), teise toitejuhtmega, proovisin koos kruviga kinnitada ja ilma, tegin BIOSi puhtaks ja tõin kellad alla, põmst pea kõike vist olen proovinud...Abi ei midagi, uus kaart ei funka ikka, vana aga töötab. Põmst igalt poolt olen vaadanud, sobivusprobleemi ei tohiks olla. Mu praegune kaart on GF4 MX460, see on 4x AGP siiniga. Mul on siin ajapuuduse tõttu arvut tolmuseks seest läinud, mõtlesin et kuna 4xAGP-siinil on üks sakk rohkem kui 8-kordsel, et äkki on sealt kahe saki vahelt tolmuseks läinud ja nüüd ei anna ühendust või midagi sellist, proovisin puhtaks teha mingi hambaorgiga ja ikka pole tulemust (mine tea, äkki on ikka veel tolmune). Vaevalt viga toitekas on, aga kes teab muidugi. Kõige tõenäolisem on siiski praegu kaardi viga, mitte emaplaadi, kuid selles ei saa ju ka veel kindel olla. Ma mõtlesin, et teeks siis BIOS-update'i emmele ära, aga mul on seda hetkel väga tülikas teha, igasugu komplikatsioonid, mul pole floppy-drive'i selles arvutis ja muud jama ka... Tegutsemisplaan mul hetkel on selline, et esmaspäeval lähen toon uue kaardi ja proovin seda (mul kokku lepitud), et kui siis ka ei tööta siis on ilmselt emmes asi. (Muidugi võib vigane batch ka olla...) Aga häda on igal juhul täitsa olemas, et mida välja pakute siis, mis veel võiks viga olla ja nii? (Hädapärast saaks ma selle BIOS-update'i ka tehtud muidugi)
_________________ Black Edition
viimati muutis Teiv 21.03.2005 23:58:23, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Teiv
HV kasutaja

|
19.03.2005 17:53:15
|
|
|
Jama on ikka olemas.
_________________ Black Edition |
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
20.03.2005 15:16:41
|
|
|
Me kõik ootame, et mida su uus kaart tegema hakkab
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laurikre
HV Guru

|
20.03.2005 15:23:09
|
|
|
On võimalus alati olemas ,et see kaart võib p...s olla.
Laurikre:.
_________________ Need: Windows, .Net, Sharepoint, Exchange, Dynamics, Visual Studio, XNA, Expression, Silverlight, SQL and many other skills? Talk to me
Rohkem IT uudiseid iga päev BattleIT lehelt |
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
5 :: |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
Teiv
HV kasutaja

|
21.03.2005 23:57:24
|
|
|
Niisiis. Tõin uue kaardi, proovisin. Ei töötanud. Tegin BIOS-update'i ära. Ei midagi. Ja siis proovisin veel igatpidi. Mökk-mökk. K's prooviti muide peaaegu sama chipsetiga (mitte KT400-C vaid KT400-A) ja sellega töötas, igal juhul... Läksin poodi ja ostsin uue emme ja nüüd funkab nagu vana mees. Ainult WinXP jooksis pange, selle ajan homme korda. Tänud ärakuulamise ja abi eest.
_________________ Black Edition |
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|