praegune kellaaeg 20.06.2025 00:25:32
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
R A T
HV veteran

|
21.07.2004 12:13:50
ti4200, overclock ja tv-out |
|
|
Nonii, sain siis oma ti4200 kätte, fan oli puru niiet läks yks 700mhz duronile mõeldud cooler peale, päris cool on igatahes
Tõstsin clocki veits, pole eriline clokkija niiet palju ei julgend
core: 265.5
memory: 567.0
Kas keegi oskab öelda palju nad enda oma klokkind on?
see on inno3d ti4200 tornado.
Teine kysimus oleks, kas selle kaardi tvout peabki olema mustvalge? niipalju kui netist lugesin, ei pea...
aga kõik mida teha olen proovinud, pole aidanud, niisiis mida teha? kuidas keegi enda pilte on värvilisteks sebind?
Mul on 2 juhet, yks on
s-video -> scart
teine on see kuradi lolli otsaga, nagu telekam2ngul vanasti oli taga antenn
s-video -> isane antennijuhe -> isane antennijuhe
(ma ei mõtle tavalist antenni, aga kes telekam2ngust ei tea, siis muusikakeskustel on ka sellised otsad taga, kes jagab asja peaks aru saama küll...)
Ma ise arvan et telekas vb liiga sitt, aga ei tea ka, sest muidu on ju v2rviline
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
suurpealik
HV Guru

|
21.07.2004 12:36:52
|
|
|
Järelikult sul telekas S-Videot ei toeta. Tuleb kasutade seda nn "telekamängu juhet" (RCA). Siis pilt värviline. Tegelikult ma ei tea, aga ka draiverite alt peaks videosignaali composite peale ümber lükkama ja Eesti regioonile vastavalt PAL B valima
_________________ Apple business solution partner. |
|
Kommentaarid: 227 loe/lisa |
   |
3 :: |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
21.07.2004 13:47:58
|
|
|
sain juba v2rvid, tuli v2lja et telekas ise ei toetand mitte midagi, see rca ega svideo kumbki ei funksind, yhendasin ka 20 ja 15 pini, see ka ei aidand, teine telekas n2itab pilti nagu tore mees
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
suurpealik
HV Guru

|
21.07.2004 13:49:41
|
|
|
Ühendasid töötava teleka või arvutiga juhtmeid Tänu sellele lasid teleka videoprotsessori läbi, juhtub
_________________ Apple business solution partner. |
|
Kommentaarid: 227 loe/lisa |
   |
3 :: |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
21.07.2004 14:02:14
|
|
|
Tere, ti 4200 klokkide kõrgus sõltub nii jahutusest kui ka konkreetsest isendist.
Siin ka teema olemas- https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=19986&highlight=
Üldiselt mälu klokk on puhtalt iga isendi asi, aga gpu klokk peaks vabalt minema 300 mhz igal isendil, kui on norm isend siis saab vabalt gpu-300 mem-600 mhz jooksutada kaarti, nagu mul. Olen näppind ka kahte viletsamat isendit ja kummagil ei kannatanud mem 600 mhz, aga gpu kannatas 300 mhz ilusti, ilma artifactideta. Kino oli selles, et niikui 600 mhz panin mälule nii arvuti kinni jooksis ; Odavad kaardid on ikka odavad kaardid, mis neist piinata.
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
erkki
Kreisi kasutaja

|
20.03.2005 17:23:43
|
|
|
põmst teema siis selline, et ti4200 ei lase core 300 peale panna 295 jooksutab veel ära, aga 300 3dmark pangestub. samas on radikas jahe. kas viga võib siis olla core ja radika vahel - st sitt ühendus?
ma ei julge kohe seda jahutust sealt kah maha kakkuda, aga kui muud üle ei jää siis tuleb vist teha nii....
kas üldse muidu mingeid vga jahutusi on mis ti4200 peale istuksid? imo need vga silencerid ükski ei klapi sinna.
ja millega peale mälult radika mahavõtmist üleliigset liimi maha saada?
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
incognito
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|