Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  videokaart fx5200 läheb ilmamingil põhjusel kuumaks. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
X
HV veteran
X

sõnum 13.05.2005 22:23:17 videokaart fx5200 läheb ilmamingil põhjusel kuumaks. vasta tsitaadiga

asi selles, et see video läheb alalõpmata kuumaks. See on tavaline nähtus, kuna asi 64bitine ja passiiv, ehk siis ainult radikas. Aga mul on üks 80x80 vent seal all, ning clokkisin neid kellasid madalamale normaalsemast ,nagu down clokkimine ning ,kui arvuti jätta lihtsalt screen saverile, siis jookseb lihtsalt kokku ja video on kuum ka. Vahest(see tähendab igakord) jookseb ka siis ,kui niisama netis kolan. Mängudes ei jookse kokku. Algul mõtlesin, et tarkvara aga ei usu enam eriti. Toiteplokki ka enam ei usu, kuna võtsin juba 2 radikat tagant ära ning voolutarve peaks olema palju väiksem? icon_sad.gif icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Riivo
HV Guru
Riivo

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.05.2005 22:36:18 vasta tsitaadiga

kust ja millised radikad sa tagant võtsid et voolutarve väiksem oleks? ja kui võimalik proovi teise videokaaridga. siis saab selgeks kas on kaardi viga icon_wink.gif
Kommentaarid: 233 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 221
tagasi üles
X
HV veteran
X

sõnum 13.05.2005 23:03:28 vasta tsitaadiga

oih, mitte radikat ,vaid need ventikad. Teist videot kahjuks põle icon_sad.gif .
tagasi üles
Riivo
HV Guru
Riivo

sõnum 13.05.2005 23:07:28 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Teist videot kahjuks põle
aga sõbra käest laenata? oleks hea teada saada kas kaart on sinu muredes süüdi
tagasi üles
X
HV veteran
X

sõnum 14.05.2005 00:16:26 vasta tsitaadiga

nojah, muid põhjusi ei oska arvata jah, muidugi ma pole format c ka proovinud. icon_neutral.gif
tagasi üles
Riivo
HV Guru
Riivo

sõnum 14.05.2005 09:38:09 vasta tsitaadiga

tõmba näiteks mõni linuxi livecd. proovi kas seal on pilt pidevalt ees icon_razz1.gif
tagasi üles
X
HV veteran
X

sõnum 28.06.2005 21:05:03 vasta tsitaadiga

mul oli siin, mingi ajal nati suurem teema ka, aga see kadus kuhugi ära. Tegin, siis mingi aeg formati ära. Siis muutsin nati jahutust codegeni korpuses, tegin nii, et panin ühe ventika liimiga sinna kõvaketta alla, puhuma ja teise sinna toiteka alla, välja puhuma, ja videokaardi passiivile panin, ühe väiksema ventika kruvidega sinna peale. Kopruse panin kinni, cpu temp läks küll kõrgemaks, aga ta oli isegi külmem, kui vanasti, kui ma arvuti ostsin kunagi. Nüüd siis panin alguses mingid vanad draiverid peale, hoitsin mingi pool päeva, siis jooksis lihtsalt kokku, siis panin uuemad ikka jooksis kokku. Siis nati clokkisin siis jooksis ka jälle kokku, siis underclokkisin siis jooksis jälle kokku. Ja põhimõtteliselt kauemaks, kui 2 tunniks ei saa arvutit käima jätta, sest jookseb lihtsalt kokku. Selge on see, et see video probleem. Eelmine suvi, kui hakkasin alles clokkima, siis jooksis suht kõrgetel clokkidel, ilma probleemideta, ning polnud mingit jahtust vaja, nüüd on suht suur jahutus peale pandud, aga ei suuda nende clokkidega üldse jooksta. Kas on võimalik, et pikaajaliselt lihtsalt see kaart kuidagi sureb, sest ma ei oska enam midagi teha.
tagasi üles
v2hja
HV Guru
v2hja

sõnum 28.06.2005 22:24:52 vasta tsitaadiga

[emty]

icon_biggrin.gif
kujutasin midagi endale ette icon_redface.gif

viimati muutis v2hja 29.06.2005 11:29:19, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 60
tagasi üles
X
HV veteran
X

sõnum 28.06.2005 23:02:09 vasta tsitaadiga

mis see voolutarve siia puutub? Ma lihtsalt mainisin seda mida ma tegin, ja panin ventikad teise asetusega lihtsalt, ennem oli ventikad veel rohkem tegelt. Aga tegin praegu korpuse ühe poole nagu lahti ja pole seni kinni jooksnud, samas clokid on peal, ka aga radikas on päris noh mitte tuline ,aga soe kindlasti, kui ma nüüd prose radikat katsusin ja videoradikaga võrdlesin, siis videoradikas oli ikka nati kuumem, prose kuumus on mingi 43kraadi, siis video oma on mingi 60 või natuke üle. Samas jah 3dmark2001 küll jõnksutas palju ,aga 5400 millegagi tuli ära. Tundub, et seal korpuse sees oli liialt umbne, video jaoks, aga eks näeb kas jookseb uuesti kokku.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  videokaart fx5200 läheb ilmamingil põhjusel kuumaks.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.