praegune kellaaeg 18.06.2025 15:43:58
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sarvik
HV kasutaja

|
16.01.2005 19:43:15
FX 5700LE videokaardi probleem |
|
|
Väike mure Club 3D FX 5700LE videokaardiga. Kasutan sellel ka TV out'i ja full screen device'iks on pandud TV. Kui nüüd vaatan mingit filmi siis esimese filmiga on kõik normaalne, aga kui järgmise (või sama uuesti) käima panen siis esimesed kaadrid näitab ära ja pilt läheb roheliseks, arvuti aknas näitab normaalset pilti aga see natuke hakib. Kui nüüd korraks valida videokaardi seadetest single display ja siis clone'i peale tagasi panna saab jälle ühe filmi normaalselt ära vaadata ja järgmise käivitades jällegi pilt roheline. Vahepeal tuli ka muudel põhjustel format teha ja win üle installida, ka sellega probleem ei kadunud. erinevaid drivereid ka proovitud, filmi vaatamiseks kasutan VLC playerit ja Windows Mediaplayerit ning ei ole mingit vahet kas videofaili tüüp on avi mpg või vaatan netist mingit stream'i. On kellelgi veel midagi sellist esinenud ja kuidas korda olete saanud?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
margusser
HV Guru
|
16.01.2005 20:22:01
|
|
|
karta on ,et coodekite vahel tekib mingi konflikt
lase k-lite codec pack peale
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
4 :: |
167 |
|
tagasi üles |
|
 |
sarvik
HV kasutaja

|
28.02.2005 15:42:06
|
|
|
Sain nüüd ise probleemile jälile. Probleeme tekitab Via Service Pack. Kui see ära installida siis lasebki ainult ühe filmi vaadata, järgmisega pilt roheline, kui korra stop ja play panna läheb jälle ühe filmi ajaks korda. Praegu jätsin VIA driverid installimatta ja töötab väga hästi.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
asus_cusl2
HV kasutaja
|
01.03.2005 22:05:48
|
|
|
Mul on ka oma 5700 LE probleem, nimelt paneb pange kui ma americaś armit üritan maksimaalse reso peale panna või siis kui mängu uuesti lähen (kui olen vahe peal mängu alla pannud, et teisi programme turkida) Ning tahaks teada mis seadistuse ma peaksin biosist või kuskilt proge alt panema, et saada maksimum sellest si*ast.
Ma uut teemat ei hakanud tegema selle jaoks, sest kaardid on samad ja sa vist said oma probleemile lahendus juba.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|