praegune kellaaeg 23.06.2025 02:10:35
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
karupoiss
HV vaatleja
|
24.01.2005 20:10:14
Arvutist pilt telekasse |
|
|
Nii jama siis selline et kõige pealt poanin arvuti ja telekale juhtme vahele koik tootas ainult file ei saanud vaadata must pilt oli nii motlesin et driverite viga aga panin vanad driverid ja siis laks pilt must-valgeks panin siis uued driverid tagasi aga nuud ikka pilt must -valege nii lugesin need teemad siist labi ja minu video kaardi kohta ei olnud nagu midagi nii et ma ei saanud seda korda nii et palun aidake saada pilt värviliseks ja et filme ka naitaks
Videokaart on geforce fx 5700 palun aidake
|
|
tagasi üles |
|
 |
Donut
HV vaatleja

|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
24.01.2005 22:35:44
|
|
|
Ei viitsi uut teemat teha. Mul selline mure et ei saa pilti telkusse. Üleminekud ja vastavad kablad kõik olemas ja töötavad ,kuna sai juba teise kaardiga proovitut. Aga sellega mis mul nüüd on ei saa kuidagi pilti tv-sse. Display propertiessis paneb secondary screenile kogu aeg Not Active. sai mitu erinevad üleminekut proovitut.
On kellelgi sama probleem esinenud?
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
karupoiss
HV vaatleja
|
25.01.2005 15:28:42
|
|
|
need lingid mis te antsite sealt ma ei ole leidnud enda probleemile lahendust
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|