praegune kellaaeg 23.06.2025 16:50:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
StaticMoth
HV veteran

|
22.01.2005 15:54:51
Kas nõustuda? |
|
|
Ennist siis siin kõik soovitasid osta Pinnacle TV Tuner Studio PCTV puldiga PCI kaarti ... Tellisin siis antud kaardi Mikromaailmast ära ning saatsin mulle täna meili, et neil Pinnacle toodete tarnimisega probleeme, et kas ma sooviksin äkki selle asemel saada sellist kaarti ilma juurde maksmata ---> Hauppauge TV Tuner Win TV Nicam Radio
Et mida rahvas selle kaardi kohta oskab pajatada? On see parem? Kehvem? Tasuks vahetusega nõus olla?
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
22.01.2005 16:33:07
|
|
|
krt vaatan... miskis AM's, Arvutikasutajas oli vs test... 1 neist oli kehv, aga mul nimed sassis
edit: arvutikasutajas ei silmanud, AM virn on aga liialt suur... soovitan vaadata neti teste
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
0 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
capricorn
Kreisi kasutaja
|
22.01.2005 16:43:23
|
|
|
Pinnacle on hea, seda tean omast kogemusest. Aga seda teist ei tea, tundub hea, vähmalt stereo on olemas,
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
StaticMoth
HV veteran

|
22.01.2005 18:22:05
|
|
|
Magic kirjutas: |
krt vaatan... miskis AM's, Arvutikasutajas oli vs test... 1 neist oli kehv, aga mul nimed sassis
edit: arvutikasutajas ei silmanud, AM virn on aga liialt suur... soovitan vaadata neti teste  |
AM'is oli juttu WinTV Expressist, mis hoopis teine kaart ...
Ja parimaks tunnistasid nad selle Pinnacle kaardi, mille esialgselt tellisin
Kohe mitte ei tea, kas nõustuda või mitte ....
|
|
   |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
mys
HV kasutaja

|
22.01.2005 18:27:52
|
|
|
endal too hauppauge olemas, tellisin m6ned aastad tagasi soomest kui eestis neid veel ei myydyd, siis tuli välja just uus chipset ka Conexant 881 kiibiga, kõik soovitavad kasutada mingit teist tarkvara kui hauppauge enda oma kuid selle 881 kiviga näiteks dscalerit ma tööle ei saanud, räägitakse et see töötab vaid vanade 878 kividega... ( http://www.hauppauge.com/pages/support/support_pci_boards.html )
ja neid kaarte tehti m6lemate kividega. igatahes pilt on hea.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
StaticMoth
HV veteran

|
22.01.2005 19:33:10
|
|
|
mys kirjutas: |
endal too hauppauge olemas, tellisin m6ned aastad tagasi soomest kui eestis neid veel ei myydyd, siis tuli välja just uus chipset ka Conexant 881 kiibiga, kõik soovitavad kasutada mingit teist tarkvara kui hauppauge enda oma kuid selle 881 kiviga näiteks dscalerit ma tööle ei saanud, räägitakse et see töötab vaid vanade 878 kividega... ( http://www.hauppauge.com/pages/support/support_pci_boards.html )
ja neid kaarte tehti m6lemate kividega. igatahes pilt on hea. |
Nojah ... eks ma siis võtan selle ära kuna väga teist valikut ei jää ... maksab ta rohkem, aga saan sama hinnaga kuna neil tekkist probleem Pinnacle tarnimisega & 500 eeki rohkem ei hakka ka maksma, et Kartulisalongist seda osta ... ega neil ka vist seda kohapeal pole nagunii ...
|
|
   |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|