praegune kellaaeg 22.06.2025 20:42:55
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
*Setu*
HV vaatleja

|
21.02.2005 01:52:25
ärge vihastage kui raiskan te aega ...p3`ga |
|
|
Vaadake mul vana p3 1g ront ,ema.p. intel Easton D815EEA2 . ja prose 994 mhz (7.5x133) nii see selleks. netis tuhnides leidsin oma emaplaadi kohta et seal pidavat mingi sinine magic jumper olema . Ja oligi. selle ümber tõstes viis arvuti loomulikult peale restarti mind Biosesse kus oligi tulnd uus menüü Extended configuration. CAA#LATENCY valikud nihukesed(auto,2,3) . RAS#toCAS valikud samad . RAS#PRECHARGE valikud samad. ISA ENABLE BIT (enable,disabled). VIDEO MEMORY CACHE MODE ( us,uswc). Ühesõnaga äkki keegi viitsib mulle selgeks teha mis need on ja milliseid valikud oleks parimad ,algselt on kõik (AUTO).Ja kas sellest on tolku ka midagi või mitte. Midagi peaks ju paranema , kuna sel lehel väideti et see pidavast olema kerge overclock: aga mulle küll ei tundu see sedasi kuna prose kiirust ei anna kuskilt juurde kellata . kas see on siis emaplaadi viga või siis prose viga et mhz tõsta ei saa ,või on see lihtsalt pentium. ok täx neile kes viitsis selle läbi lugeda.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
21.02.2005 09:06:28
|
|
|
RAS#toCAS'ist peaks saama mälu timinguid muuta. Mida väiksem seda parem kuid mina isiklikult pole üle 10% kiirusekasvu märganud seda uuematel masinatel muutes
|
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
2 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|