Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  ärge vihastage kui raiskan te aega ...p3`ga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
*Setu*
HV vaatleja
*Setu*

sõnum 21.02.2005 01:52:25 ärge vihastage kui raiskan te aega ...p3`ga vasta tsitaadiga

Vaadake mul vana p3 1g ront ,ema.p. intel Easton D815EEA2 . ja prose 994 mhz (7.5x133) nii see selleks. netis tuhnides leidsin oma emaplaadi kohta et seal pidavat mingi sinine magic jumper olema . Ja oligi. selle ümber tõstes viis arvuti loomulikult peale restarti mind Biosesse kus oligi tulnd uus menüü Extended configuration. CAA#LATENCY valikud nihukesed(auto,2,3) . RAS#toCAS valikud samad . RAS#PRECHARGE valikud samad. ISA ENABLE BIT (enable,disabled). VIDEO MEMORY CACHE MODE ( us,uswc). Ühesõnaga äkki keegi viitsib mulle selgeks teha mis need on ja milliseid valikud oleks parimad ,algselt on kõik (AUTO).Ja kas sellest on tolku ka midagi või mitte. Midagi peaks ju paranema , kuna sel lehel väideti et see pidavast olema kerge overclock: aga mulle küll ei tundu see sedasi kuna prose kiirust ei anna kuskilt juurde kellata . kas see on siis emaplaadi viga või siis prose viga et mhz tõsta ei saa ,või on see lihtsalt pentium. ok täx neile kes viitsis selle läbi lugeda.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 0
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 21.02.2005 09:06:28 vasta tsitaadiga

RAS#toCAS'ist peaks saama mälu timinguid muuta. Mida väiksem seda parem kuid mina isiklikult pole üle 10% kiirusekasvu märganud seda uuematel masinatel muutes
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 21.02.2005 13:34:53 vasta tsitaadiga

http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=9

Peaks olema praktiliselt kõik BIOS'ides peituvad seaded ära seletatud olema
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  ärge vihastage kui raiskan te aega ...p3`ga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.