praegune kellaaeg 21.06.2025 01:14:39
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kirp79
HV kasutaja
|
12.01.2005 21:51:11
Artifaktid Far Cry -s PNY 6600GT |
|
|
Maha tekivad mustad laigud ja kõik on low detail isegi kui panen kõrgemaks, ei muutu pilt ikka.
Kaardi olin ära kellanud 560/1050, arvasin, et on selles asi ja siis lasin kellad maha 550/1000 peale, kuid sama
jama. Tegin mängule reinstalli, aga ilma asjata. Mustad laigud on maa peal, kus peaks olema rohi või
siis selle sõiduki all, kus ma sõidan. DirectX on mul 9c ja driver on 66.93. Guru3d driveritega on ka samamoodi.
Mida veel....kaart ei saa väga kuum olla, Tt 11+ cooler puhub alt peale ja radikad on kah ainult soojad.
Teistes mängudes nagu ei ole märganud, et midagi viltu oleks.
Milles asi?
_________________ ME |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
capricorn
Kreisi kasutaja
|
12.01.2005 22:13:10
|
|
|
mul oli samma asi ja ka sammad driverid, ma sain kül mustadest asjadest lahti kui varju settinguid muutsin, mul on vist põhimõtteliselt kõik low, mingi valgusega oli ka mingi jama aga low-ga töötab normaalselt. Kusagilt lugesin, et driverite süü pidi olema, ise pole viitsinud kül vahetama hakata, nii, et asi kaardis ei tohiks kindlasti olla ja clockimises. võta vaheta driverid ära ja räägi mis sai. Fileplanet või mingi taoline koht oli, seal oli päris mitu teemat selle kohta
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
metal
HV vaatleja
|
12.01.2005 22:13:20
|
|
|
lase mängule patch peale peaks ära parandama
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|