Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Aasta 2005 dumbuser märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rokkstedi
HV vaatleja

sõnum 16.01.2005 02:25:22 Aasta 2005 dumbuser vasta tsitaadiga

oli just selline probleem: arvutiga mängides, filme vahtides ja muusikat kuulates heli vingus/venis/kiirendas/sisises/tegi kümmet muud asja. sai siis codecid üle lastud, helikaardi draiverid üle lastud, erinevaid helikaarte proovitud, juhtmeid kontrollitud ja lõpuks isegi format tehtud ja ainuke asi, mille peale ma ei tulnud oli kontrollida, kas kõrvaklappide juhe on nii klappide enda kui ka kõlarite küljes korralikult kinni. tahtsin selle jama juba half-life2 kaela ajada, kuna see oli ainuke asi, mille olin just ennem probleemi tekkimist installinud. ning ma olin ka "hädakirja" valmis saanud ja seda siia postitama tulnud kui millegipärast torkas äkki pähe, et klappide juhet pole kontrollinud... ja juhtme ots, mis klappidesse läks oligi natukene lahti. proovisin mingi 5 minutit siis pärast seda juhet niimoodi sinna panna, et jälle heli sisisema ja venima hakkaks. kuidagi nagu ei õnnestunud, kas heli oli olemas või polnud seda üldse... see siis minu tore lugu icon_smile.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
1200W
HV veteran
1200W

sõnum 16.01.2005 04:19:19 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif kaval variant
pH
HV kasutaja

sõnum 16.01.2005 14:05:16 vasta tsitaadiga

rokkstedi, kas ma saan õigesti aru, et sul heli sisises ja sa tahtsid seda sisisema saada? icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif naersin end kõveraks...
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 14
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 16.01.2005 14:08:14 vasta tsitaadiga

Üldiselt lähevad sellised lood vist -> https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=7804&start=500

Aga endalgi juhtub suhteliselt tihti, et kast näppides on mõni juhe jäänud taas-kinnitamata ja siis ehmatanud - miks küll kast pilti ette ei võta
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Aasta 2005 dumbuser
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.