praegune kellaaeg 18.06.2025 19:56:04
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rokkstedi
HV vaatleja
|
16.01.2005 02:25:22
Aasta 2005 dumbuser |
|
|
oli just selline probleem: arvutiga mängides, filme vahtides ja muusikat kuulates heli vingus/venis/kiirendas/sisises/tegi kümmet muud asja. sai siis codecid üle lastud, helikaardi draiverid üle lastud, erinevaid helikaarte proovitud, juhtmeid kontrollitud ja lõpuks isegi format tehtud ja ainuke asi, mille peale ma ei tulnud oli kontrollida, kas kõrvaklappide juhe on nii klappide enda kui ka kõlarite küljes korralikult kinni. tahtsin selle jama juba half-life2 kaela ajada, kuna see oli ainuke asi, mille olin just ennem probleemi tekkimist installinud. ning ma olin ka "hädakirja" valmis saanud ja seda siia postitama tulnud kui millegipärast torkas äkki pähe, et klappide juhet pole kontrollinud... ja juhtme ots, mis klappidesse läks oligi natukene lahti. proovisin mingi 5 minutit siis pärast seda juhet niimoodi sinna panna, et jälle heli sisisema ja venima hakkaks. kuidagi nagu ei õnnestunud, kas heli oli olemas või polnud seda üldse... see siis minu tore lugu
|
|
tagasi üles |
|
 |
1200W
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 160 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
pH
HV kasutaja
|
16.01.2005 14:05:16
|
|
|
rokkstedi, kas ma saan õigesti aru, et sul heli sisises ja sa tahtsid seda sisisema saada? naersin end kõveraks...
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
0 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|