Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  tulemüür Sygate Personal Firewall -Normal märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
krista
HV vaatleja

sõnum 20.11.2003 17:15:47 tulemüür Sygate Personal Firewall -Normal vasta tsitaadiga

Tere! Igasugu imelikke teateid on arvuti tööle panemisel ja töötamisel lööb vägivaldselt ette Search web-sid, millest ei pääse, ainult arvuti sulgemisega. Ei osand ka midagi targemat ette võtta ning kuna seni polnud arvutis tulemüüri, siis installeerisin selle. Arvuti tööle panemisel on aga tulemüür kadunud ja tuleb uuesti installeerida. Milles asi? Loodan, et ei käi närvidele oma rumalate küsimustega.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Subu
HV veteran
Subu

sõnum 21.11.2003 11:27:36 vasta tsitaadiga

Paistab et tegemist on mingi viirusega . Algatuseks soovitaks masinale väike viirusetõrje teha, siis masin spywarist tühjaks rookida ( siis kaovad need search webid ja värgid ära) ja alles siis sygate peale ajada.

spywarist lahtisaamiseks on Spy Sweeper hea proge, kuskil siin foorumitel peaks selle kohta ka thread olema.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 56
tagasi üles
dot4
Kreisi kasutaja

sõnum 07.01.2005 12:30:47 vasta tsitaadiga

Kuna mul ka küsimus Sygate firewalli kohta, siis ei hakanud uut teemat tegema. Vabandan ette võhiklikkuse pärast, mida
kohe välja näitama hakkan. Mul kodus 2 arvutit. Nett jagatud nede vahel nii, et esimeses arvutis on 2 võrgukaarti, läbi mille
jookseb nett ka teise masinasse. Mõlemal peal WinXP. Kui ma installeerin esimesse masinasse Sygate personal firewalli, kas
siis see töötab müürina ainult esimese masina jaoks või kaitseb ta ka seda masinat, millele nett on jagatud? Sygate tööd
jälgides jäi tunne, et ta kontrollib ainult esimese arvuti trafficut. Tänud.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 73
tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 09.01.2005 18:36:12 vasta tsitaadiga

Päris kindlalt ei tea väita, aga sisenemise vastu peaks ta ikka mõlemale mõjuma, väljamurdjate vastu aga ainult jagavas masinas.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
dot4
Kreisi kasutaja

sõnum 10.01.2005 16:52:01 vasta tsitaadiga

Veel üks imelik asi on see, et tulemüüri järgi toimub pidevalt mingi liiklus, kuigi ükski protsess netti ei kasuta ega mingit infot ei tohiks liikuda. See toimub ka edasi siis, kui võrgujuhe tagant välja tõmmata. Üritab mingeid mõnekümne kiloseid pakette välja saata ja miskit võtab (üritab võtta) vastu kah. AdAware ja Spyboti ning Antiviriga kõik korduvalt üle lastud ja SP2 peal. Kust ma teada saan, kes mu masinas infot välja saata püüab?
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 73
tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 10.01.2005 16:59:15 vasta tsitaadiga

"Hide broadcast traffic"'u ja "Hide Windows services" eest ikka linnuke ära korjatud?
Isegi Nero üritab aeg-ajalt broadcastida (või vähemalt Sygate väidab nii). Võiks loomulikult ka üle vaadata mis proged täpselt netti on lubatud.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.01.2005 17:52:46 vasta tsitaadiga

dot4 kirjutas:
Veel üks imelik asi on see, et tulemüüri järgi toimub pidevalt mingi liiklus, kuigi ükski protsess netti ei kasuta ega mingit infot ei tohiks liikuda. See toimub ka edasi siis, kui võrgujuhe tagant välja tõmmata. Üritab mingeid mõnekümne kiloseid pakette välja saata ja miskit võtab (üritab võtta) vastu kah. AdAware ja Spyboti ning Antiviriga kõik korduvalt üle lastud ja SP2 peal. Kust ma teada saan, kes mu masinas infot välja saata püüab?

Viirusetõrjed ja muud programmid üritavad aeg-ajalt netti saada. Isegi siis kui netti pole. Isegi explorer.exe tahab mõnikord järjekindlalt mitu tundi netti saada icon_wink.gif
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 12.01.2005 18:15:18 vasta tsitaadiga

Applications alt on näha mis programmid on aktiivsed 8)
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  tulemüür Sygate Personal Firewall -Normal
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.