Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
krista
HV vaatleja
|
20.11.2003 17:15:47
tulemüür Sygate Personal Firewall -Normal |
|
|
Tere! Igasugu imelikke teateid on arvuti tööle panemisel ja töötamisel lööb vägivaldselt ette Search web-sid, millest ei pääse, ainult arvuti sulgemisega. Ei osand ka midagi targemat ette võtta ning kuna seni polnud arvutis tulemüüri, siis installeerisin selle. Arvuti tööle panemisel on aga tulemüür kadunud ja tuleb uuesti installeerida. Milles asi? Loodan, et ei käi närvidele oma rumalate küsimustega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Subu
HV veteran

|
21.11.2003 11:27:36
|
|
|
Paistab et tegemist on mingi viirusega . Algatuseks soovitaks masinale väike viirusetõrje teha, siis masin spywarist tühjaks rookida ( siis kaovad need search webid ja värgid ära) ja alles siis sygate peale ajada.
spywarist lahtisaamiseks on Spy Sweeper hea proge, kuskil siin foorumitel peaks selle kohta ka thread olema.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
dot4
Kreisi kasutaja
|
07.01.2005 12:30:47
|
|
|
Kuna mul ka küsimus Sygate firewalli kohta, siis ei hakanud uut teemat tegema. Vabandan ette võhiklikkuse pärast, mida
kohe välja näitama hakkan. Mul kodus 2 arvutit. Nett jagatud nede vahel nii, et esimeses arvutis on 2 võrgukaarti, läbi mille
jookseb nett ka teise masinasse. Mõlemal peal WinXP. Kui ma installeerin esimesse masinasse Sygate personal firewalli, kas
siis see töötab müürina ainult esimese masina jaoks või kaitseb ta ka seda masinat, millele nett on jagatud? Sygate tööd
jälgides jäi tunne, et ta kontrollib ainult esimese arvuti trafficut. Tänud.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
1 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
09.01.2005 18:36:12
|
|
|
Päris kindlalt ei tea väita, aga sisenemise vastu peaks ta ikka mõlemale mõjuma, väljamurdjate vastu aga ainult jagavas masinas.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
dot4
Kreisi kasutaja
|
10.01.2005 16:52:01
|
|
|
Veel üks imelik asi on see, et tulemüüri järgi toimub pidevalt mingi liiklus, kuigi ükski protsess netti ei kasuta ega mingit infot ei tohiks liikuda. See toimub ka edasi siis, kui võrgujuhe tagant välja tõmmata. Üritab mingeid mõnekümne kiloseid pakette välja saata ja miskit võtab (üritab võtta) vastu kah. AdAware ja Spyboti ning Antiviriga kõik korduvalt üle lastud ja SP2 peal. Kust ma teada saan, kes mu masinas infot välja saata püüab?
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
10.01.2005 16:59:15
|
|
|
"Hide broadcast traffic"'u ja "Hide Windows services" eest ikka linnuke ära korjatud?
Isegi Nero üritab aeg-ajalt broadcastida (või vähemalt Sygate väidab nii). Võiks loomulikult ka üle vaadata mis proged täpselt netti on lubatud.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
11.01.2005 17:52:46
|
|
|
dot4 kirjutas: |
Veel üks imelik asi on see, et tulemüüri järgi toimub pidevalt mingi liiklus, kuigi ükski protsess netti ei kasuta ega mingit infot ei tohiks liikuda. See toimub ka edasi siis, kui võrgujuhe tagant välja tõmmata. Üritab mingeid mõnekümne kiloseid pakette välja saata ja miskit võtab (üritab võtta) vastu kah. AdAware ja Spyboti ning Antiviriga kõik korduvalt üle lastud ja SP2 peal. Kust ma teada saan, kes mu masinas infot välja saata püüab? |
Viirusetõrjed ja muud programmid üritavad aeg-ajalt netti saada. Isegi siis kui netti pole. Isegi explorer.exe tahab mõnikord järjekindlalt mitu tundi netti saada
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
12.01.2005 18:15:18
|
|
|
Applications alt on näha mis programmid on aktiivsed 8)
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|