praegune kellaaeg 22.06.2025 20:41:26
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tonism
Kreisi kasutaja
|
10.02.2005 12:11:27
nVidia (6600GT AGP) vs ATI (9700 PRO) kvaliteet |
|
|
Nimelt hiljuti vahetasin oma 9700 PRO uue videokaardi vastu, milleks osutus 6600 GT AGP.
Esimene asi, mis silma hakkas, oli udune 2D. Kas see lihtsalt tundus mulle nii või ongi nVidia 2D udune? Olen midagi sellist varem kunagi FX seeria kohta lugenud, et tol hetkel ei kannatanud küll nVidia kaardid ATI omadega joonele panna -- 2D's vähemalt mitte.
Teine asi oli AA. See 8X AA mis driveritest pakutakse maksimaalsena on ikka väga palju halvema kvaliteediga ATI 8X AA'st.
Või on asi lihtsalt minus? :S
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
SCREAMER
HV Guru

|
10.02.2005 12:18:25
|
|
|
ati pilt jah parem
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 436 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
10.02.2005 12:30:12
Re: nVidia (6600GT AGP) vs ATI (9700 PRO) kvaliteet |
|
|
tonx kirjutas: |
Nimelt hiljuti vahetasin oma 9700 PRO uue videokaardi vastu, milleks osutus 6600 GT AGP.
Esimene asi, mis silma hakkas, oli udune 2D. Kas see lihtsalt tundus mulle nii või ongi nVidia 2D udune? Olen midagi sellist varem kunagi FX seeria kohta lugenud, et tol hetkel ei kannatanud küll nVidia kaardid ATI omadega joonele panna -- 2D's vähemalt mitte.
Teine asi oli AA. See 8X AA mis driveritest pakutakse maksimaalsena on ikka väga palju halvema kvaliteediga ATI 8X AA'st.
Või on asi lihtsalt minus? :S |
ilmselt oleneb asi tootjast, 6800 seeria on 800 seeriaga 2d's täpselt sama pulgal, 6600 seeriat ise pole näppinud, ei oska võrrelda. 9700'ga mängisid 8x fsaaga, et neid võrdled? quality settungid tõstsid ikka kvaliteedi peale? high performance - high quality vahet pole mina silmaga märganud kui jõudlusevahe on märgatav, kuskilt peab see ju tulema
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonism
Kreisi kasutaja
|
10.02.2005 13:07:31
Re: nVidia (6600GT AGP) vs ATI (9700 PRO) kvaliteet |
|
|
Scart kirjutas: |
ilmselt oleneb asi tootjast, 6800 seeria on 800 seeriaga 2d's täpselt sama pulgal, 6600 seeriat ise pole näppinud, ei oska võrrelda. 9700'ga mängisid 8x fsaaga, et neid võrdled? quality settungid tõstsid ikka kvaliteedi peale? high performance - high quality vahet pole mina silmaga märganud kui jõudlusevahe on märgatav, kuskilt peab see ju tulema  |
Tootja oli Radeoni puhul Hercules, GeForce puhul on Club3D.
Kvaliteedi settingud tõstsin manuaalselt mõlemal nii maksimaalse peale kui driveritest lubas. Performancet pole jõudnud proovida. Mis muusse pildikvaliteeti puutub, siis seda pole veel kah testinud.
Silma riivas aga jube sakiline AA , muu paistis OK olevat (3D puhul). Oli näha, et AA rakendub kui uurida natuke, samas, ATI 8X AA'ga ei kannatanud küll võrrelda.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|