praegune kellaaeg 05.08.2025 11:28:57
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tcq
HV vaatleja

|
12.12.2004 13:15:54
Display Virvendab |
|
|
Asi nii et kui niisama oled on kõik puhas jne.. mitte midagi korras kõik, aga kui mängu lähed siis hakkavad paksud mustad läbipaistvad jooned üle display jooksma, milles võiks probleemi olla ?
Pilti panna ei saa sest, kui pildi nagu painti lasen siis seal kõik korras, mitte mingeid virvendus jälgi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aivar88
HV veteran
|
12.12.2004 13:24:08
|
|
|
mul UMBES sama asi.. mul ei ole need jooned ainult mustad.. sihukesed nagu nuh ei oska öelda läbipaistvad ja mul neid ei ole mitu.. 1 haaval tuleb neid vahest mänguses kui nt mingis 3d mängus lähen seina lähedale ja liigun siis on näha neid jooni.. umbes sama moodi käivad kui telekast näed kuskil arvutied siis monitoril jooksevad need jooned ülevalt alla.. aga mitte nii palju korraga, mul aint 1 korraga ja aeglaselt läheb.. monitor on 1024 reso peal, mängus 640 , hz 100 igalpool ! oleks huvitav jah kuidas sellest lahti saada.. harva näen seda ja see ei häiri mind aga ikkagi
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
2 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|