lugu siis selline, et üpriski vähenõudlikku mängu mängides(League of Legends) hakkas hiljuti arvuti freezima, kas siis nii et ekraanil roosasid ruudukesi täppe täis peale mida bluescreen hetkeks, või lihtsalt roosad täpid peale mida tuli manuaalselt restart teha. Seda sama mängu olen pidevalt üle aasta mänginud ja varem ei esinenud probleeme. Vaevalt et asi lampi draiverites on vms.
Peal oli ka pisike overclock, mille ma võtsin maha, kui probleemid tekkisid. See probleemi ei lahendanud. Mainin et temperatuurid olid koguaeg korras. Vaevalt et isegi üle 90 läksid.
Mainin siis et jätsin ööseks orthose käima, et saada teada kas viga peitub ehk proses või mälus, aga tundub et mitte.
Jätsin tunniks ka FurMark stability testi käima, aga tundub et seal ka probleeme ei olnud sest tagasi tulles oli arvutil pilt ees ja kõik ok.
Nüüd 4 päeva tagasi vahetasin praeguse videokaardi vana nvidia 7600GT vastu ja siiamaani on kõik OK olnud.
Arvatavasti videokaart on õhtal.
Niisiis äkki soovitate mõnda uut mitte väga kallist videokaarti mulle, nii et prose pudelikaelaks ei jää. Enam muid mänge peale selle ei mängi ehk suuri nõudmisi pole.
Aitäh neile kes viitsid pika teksti läbi lugeda ja veelgi enam vastata.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.