praegune kellaaeg 27.06.2025 18:33:45
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ahto42
HV kasutaja
|
24.11.2004 09:01:38
kas keegi on proovind ti4200 flashind? |
|
|
mõlguvad mõtted kaarti kiiremaks teha, ainuke variant vist jääb flashimine sest kellamine eriti enam ei aita, praegu o nkellad 317/621, edasi tulevad sakid mängudesse
et kas keegi on proovind ja mis tulemused on olnud?
tänud
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
jyrgen
Kreisi kasutaja

|
24.11.2004 10:58:53
|
|
|
Aga mismoodi see flashimine võrreldes kellamisega Su kaardi võimekust tõstab? Ma mõtlen, kui Sa juba praegu sakkide äärel oled, mida see flashimine paremaks teeks? Ma olen flashinud küll Ti4400, aga ainult selleks, et kiirus püsivalt tõsta sinna, kuhu ma ta muidu klokkinuks. Aga ega see ta üldist saavutusvõimet kuidagi ei tõsta.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
-m.a.r.x-
Kreisi kasutaja

|
24.11.2004 18:35:35
|
|
|
Ega see flashimine sul midagi juurde anna...Põhimõte on ainult selles, et kui flashid kaardi ära siis kaart jookseb määratud kiirustel deafultina, ega sa seepärast rohkem klokkida sa kui oled kaardi ära flashinud...
Loodan, et said mu sõnumist aru.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|