Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mogo
HV kasutaja

|
08.11.2004 19:02:17
LCD monitor ei tööta textirezhiimis? |
|
|
Selline põnev mure siis, et monitor ei suvatse enne pilti näitama hakata, kui Windows on käivitunud.
Väidab hoopis, et "input signal out of range".
Pilt tuleb ette alles 'welcome' screeniga.
Molu ise on LG1715. Draiverid õiged(kuigi BIOSi jaoks pole see vist üldse tähtis?)
On ehk kellelgi mingeid ideid?
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
08.11.2004 22:38:35
|
|
|
Kõige lollim oleks välja pakkuda et äkki on kuskil pa** ühendus?
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better! |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
mallow
HV kasutaja
|
08.11.2004 23:03:59
|
|
|
kummaline tõesti... ma prooviks BIOS-i pimesi sisse minna ning siis LCD menüüdes natuke kolada, ehk seal miski auto-sync või adjustment on. Sellega ehk veab pildi ette.
|
|
tagasi üles |
|
 |
wolfe
HV kasutaja

|
08.11.2004 23:25:09
|
|
|
Pakun, et kogu nn. boot-level toimingute ajal, on ekraani sagedus üle 75 hz. Võibolla lükkad mõne vanema klaaskuvari taha ja vaatad BIOS'es ringi, ega seal sageduse sätteid pole. Võid ka mõne vanema 2 MB graafikakaardi paigaldada, sellise, mis ei toetaks üldse üle 75 hz sagedust. Võin spekuleerida, et siis, kui windows laeb draiverid ning sätib ekraani vastavale resolutsioonile, toimib, muidu on valel sagedusel.
Endal LG1730S ja tean, et kui sätid liiga kõrgete hertside peale, siis enam ainult kuvari nuppe näppides sa seda ei päästa. Endal meeles selle kuvari paigaldamisest õnnetu juhtum, keerasin liiga kõrgele ja sulgesin hoiatus akna refleksist. Lõpuks tegin mingi kasutaja andmete faili teisel kasutajal lahti, otsisin lihtsalt numbripaari 1600 1200 ning muutsin madalamaks. Toimis, siis ilmus registri vea teade mille 9x seast arenenuim win ME parandada suutis ning probleem lahenes. Aga kuvaril ise sagedust sättida ei anna(vähemalt mul mitte), see vist ikka graafikakaardi poolt sätitud.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
reimers66
HV Guru

|
08.11.2004 23:38:55
|
|
|
sõbral oli sama jama ! sai veast jagu kui pani DVI to VGA ülemineku külge
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zajats
HV kasutaja
|
08.11.2004 23:41:40
|
|
|
Tegu on jah sellega et sul wini resolutsioon liiga kõrge või liiga palju hertse. Kui on võimalust siis pane mõni CRT taha või opereeri TV oudi kaudu. Ma olen nii endal tagasi saanud.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Westswamp
HV Guru

|
09.11.2004 00:04:48
|
|
|
kulla inimesed, mis puutub siia win, oli ju selgelt öeldud et pilti ei tule enne kui hakkab win'i üleslaadima. Ja mina ei ole veel ühtegi BIOS'i näinud kust saaks pildi sagedust reguleerida. Mõelge/lugege natuke enne kui kirjutate.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
reimers66
HV Guru

|
09.11.2004 00:08:20
|
|
|
westswamp kirjutas: |
kulla inimesed, mis puutub siia win, oli ju selgelt öeldud et pilti ei tule enne kui hakkab win'i üleslaadima. Ja mina ei ole veel ühtegi BIOS'i näinud kust saaks pildi sagedust reguleerida. Mõelge/lugege natuke enne kui kirjutate. |
ma sain aru milles proble on ! winist see muidugi ei olene (kuidas saakski) mu sõbral oli sama jama ja sai asja
korda alles DVI to VGA vahetükiga ! see on vist LG mingi oma kala et alguse teksti ei näita! mul endal on nac vanem LG 1710S ja sellega
problesi ei ole (tundub et proble on DVI LGdel)
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
mogo
HV kasutaja

|
09.11.2004 01:05:17
|
|
|
Tänud vastajatele! 'Special Thanks' to reimers66!!!
DVI to VGA adapter aitas välja.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|