praegune kellaaeg 23.06.2025 00:07:37
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
inzane
HV vaatleja

|
11.11.2004 01:31:43
Probleem: Syncmaster 959NF, Värvid nurgas kinni! |
|
|
Sai just ostetud uus arvuti ja siis ikka Radeon9800Pro graafika kaart ja vastavalt ka Samsung Syncmaster 959NF.
Aga sellega on probleem.... Nimelt on ülemine parem ja alumine vasak nurk lillad, ma olen tähele pannud et kui ma degauss teen siis läheb asi hullemaks... ma kontrollisin monitori ümbrust ja vahetasin asukohta et olla kindel et probleem poleks väline. Kui ma menyys Recalliga natuke mängin nii et valin seal yes ja no vahel siis läheb seda lillat nurkades vähemaks. Ja muidu soojenedes ka väheneb aga ära ei kao. Lilla värv tuleb ka igakord tagasi kui ma resolutsiooni vahetan. Kas ma peaksin selle monitoriga garantiisse minema või saan ma midagi ise teha?
Üks väike asi veel: Miks on sellel monitoril USB juhe? Netist ma seda ei leidnud.... kuigi manuaal pole ka veel päris läbi loetud.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
mallow
HV kasutaja
|
11.11.2004 01:36:04
|
|
|
Kas sellel monitoril on ka lisa USB pordid? Sellise pildidefektid on ikka praak, garantii on õige käik.
|
|
tagasi üles |
|
 |
inzane
HV vaatleja

|
11.11.2004 01:38:03
|
|
|
Ok ma siis lasen garantii mehel kohale tulla... eriti mugav garantii leping .
Seoses selle USB-ga ma arvasin ka alguses et see on usb hub aga seda ta pole.... ainult 1 usb auk arvutiga yhendamiseks.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
inzane
HV vaatleja

|
11.11.2004 08:16:53
|
|
|
Väga imelik aga yleöö laks nagu asi korda... ma jälgin seda veel....
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|