Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
iguaan
HV veteran

|
18.01.2004 02:10:57
|
|
|
arvutisõber kirjutas: |
Need Quantum Fireball -id pidid jah parajad käkid olema |
mina jäin juba yhest oma 15 GB Quantumist ilma miski imelik kolks käis ja arvti vait.
enam ple seda vinti tööle saanud ja sinna läxidki kõik mu mp3'd proged, ja mengud
ja see tegi ka enne seda hirmsat põrgulärmi.
nüüd üks quantum veel alles 20gb ja see töötab vaixelt(veel i guess). kuid egas sellegi eluiga
pikk ole arvan ma... kuid kõrv kohe puhkab kui 15gb hdd peese läks
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Trinity
HV vaatleja
|
20.01.2004 17:06:31
|
|
|
Kuulge küsimus... mul siin üks Maxtori 80G suremas... kui ma sellega garantiisse kõnnin... kas need vennad sealt minu data ka uuele saavad tõsta... ma ei julge enam arvutit käima panna, kui aus olla. Samas on mu 2 aasta tööd sellel kettal ja moraalne kahju oleks korvamatu. Teine ketas on halva bootsektoriga ja 20ne... aga ma ei julge seda masinat kuidagi tööle panna enam... teeb kolks ja lännu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Taun0
HV veteran

|
20.01.2004 23:09:51
|
|
|
Trinity kirjutas: |
Kuulge küsimus... mul siin üks Maxtori 80G suremas... kui ma sellega garantiisse kõnnin... kas need vennad sealt minu data ka uuele saavad tõsta... ma ei julge enam arvutit käima panna, kui aus olla. Samas on mu 2 aasta tööd sellel kettal ja moraalne kahju oleks korvamatu. Teine ketas on halva bootsektoriga ja 20ne... aga ma ei julge seda masinat kuidagi tööle panna enam... teeb kolks ja lännu. |
kusgil soomes pidi ilgema raha eest ka põlenut kettalt andmed kätte saama aga võibolla oli see ainult kuulujutt, igatahes midagi sellist olen kuulnud
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvutisõber
HV veteran

|
21.01.2004 00:01:41
|
|
|
Kuulge küsimus... mul siin üks Maxtori 80G suremas... kui ma sellega garantiisse kõnnin... kas need vennad sealt minu data ka uuele saavad tõsta... ma ei julge enam arvutit käima panna, kui aus olla. Samas on mu 2 aasta tööd sellel kettal ja moraalne kahju oleks korvamatu. Teine ketas on halva bootsektoriga ja 20ne... aga ma ei julge seda masinat kuidagi tööle panna enam... teeb kolks ja lännu. |
tõesti kurb kuulda aga kui sul teine ketas olemas, miks sa siis sellele neid file ei copeerinud
Kui on tekstifiled, siis mahuvad ka ju näiteks email FTP serverisse ära
Minu see Quantum ketas töötab siiani täitse laitmatult... vahel tegi veel ühe kolksu, aga juba 1,5 kuud esimesest kolksust möödas
_________________ ... |
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Trinity
HV vaatleja
|
21.01.2004 20:49:17
|
|
|
Nuh, ma siis ragistan seda 80G'st ketast- ta veel kolina ja kolksudega töötab. Kui teen päringu või liigutan midagi, siis ragin ja kolks... ragin ja kolks... Aga eks ma olulisemad asjad tõstan pisikesele kettale... päästa on vaja 10-20G infot ja see kuidagi kuskile FTP'sse ei mahu...
Tänud vastuste eest anyway...
Soovige mulle edu, et see nüüd mul kätte ära ei kõnge :-s
|
|
tagasi üles |
|
 |
arvutisõber
HV veteran

|
28.01.2004 00:36:25
|
|
|
Nuh, ma siis ragistan seda 80G'st ketast- ta veel kolina ja kolksudega töötab. Kui teen päringu või liigutan midagi, siis ragin ja kolks... ragin ja kolks... Aga eks ma olulisemad asjad tõstan pisikesele kettale... päästa on vaja 10-20G infot ja see kuidagi kuskile FTP'sse ei mahu...
Tänud vastuste eest anyway...
Soovige mulle edu, et see nüüd mul kätte ära ei kõnge :-s |
Said siis oma asjad edukalt ära kopeeritud ?
Minu ketas igatahes töötab siiani
_________________ ... |
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
ruts8
Kreisi kasutaja

|
30.01.2004 11:55:07
Re: HDD ragiseb ja teeb imelikku sahinat --- Asi Juba Päris hull --- KAS on võimalik Remontida |
|
|
arvutisõber kirjutas: |
HDD ragiseb jubedalt ja teeb nagu sellest Ragina rütmist väljas ka veel imelikku sahinat
Kas HDD hakkab metsa minema ...
Muidu mingeid kahtlaseid hangumisi ja probleeme pole kettaga kohe üldse olnud
aga nagu seda sahinat hakkasin umbes nädal tagasi tähele panema  |
Mnjah..mul hakkas mingi 5 päeva tagasi 60gb seagate ragisema (1,5a vana) tegin ära diagnostika...ning mnjah... ütleb, et ketas varsti õhtul, xp "scandiski" tehes näitas 8kb bad sectoreid...eh...esimene kord praktikas, kui seagate õhtale läheb
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvutisõber
HV veteran

|
02.05.2004 01:07:57
|
|
|
no HDD on siiani korras, pole mitu kuud mitte midagi kahtlast teinud
Kui korra HDD korpuse küljest lahti kruvisin ja tagasi panin, siis jäi ragin järgi...
Võtsin veel korra ära ja panin tagasi, siis mingi ragib tuli tagasi.
TGundub, et kruvid olid liiga kõvasti kinni, igatahes pole teisega enam probleeme olnud
_________________ ... |
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
02.05.2004 15:37:38
|
|
|
see kruvide asi võib tõesti olla... aga need peaksid siis jube pikad olema... endal tegi üks ketas teatud kalde all häält...pidin siis asja ära loodima
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
otsija
HV veteran

|
04.05.2004 21:16:53
|
|
|
Tuleb meelde kuda üks tuttav aastaid tagasi oli CD plaate kõrvetanud, ATA kõrvetajaid polnud, et pani masinale SCSI kontrollerid ja kettad peale.
Kirjutaja aga oli tal jupsima hakanud - muudkui lasi toorikuid aia taha. Ega poleks ka midagi, aga toorik maksis siis mingi 60 eeku, mis oli päris suur raha. Tegija oli loomulikult vaikselt aina vihasemaks saanud, kuni negatiivne energia ei hakanud üle ääre voolama. Imelik inimene ei osanud ka miskit targemat välja mõelda kui arvutit rusikaga peksta. Korpus - ilus desktop oli ilustu laua peal, rusika ulatuses. Ja vist sai päris tugevasti pekstud, ma nägin pärast ka rikutud toorikute virna, neid oli kole palju, kurpus oli aga esimene minu elus nähtud CaseMod - küljed vägagi kumerad sisse poole.
Peale seda tuunimist oli masin buutimise lõpetanud - mingi win95 oli peal - võttis stardi pildi ette ja sinna jäigi, ketas tegi sellist häält, et justkui oleks kilu karbi sisse kive pandud ja korralikult raputatud.
Imelik, aga teine ketas oli ellu jäänud ja töötab vist siiani.
Mõlemad olid Seagate-id.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
04.05.2004 22:17:28
|
|
|
mul ka algus ragises ja tegi imelikke hääli kuid varsti enam ei võtnud pilti ka ette, ja nii ta jäi..
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
04.05.2004 22:24:20
|
|
|
chesm6mmi kirjutas: |
mul ka algus ragises ja tegi imelikke hääli kuid varsti enam ei võtnud pilti ka ette, ja nii ta jäi.. |
sõbra Samsungiga oli sama lugu
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvutisõber
HV veteran

|
10.11.2004 07:13:54
|
|
|
see jama hakkas mul eelmise aasta oktoobris, aga HDD on siiani terve ja töötab ilusti
_________________ ... |
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|