Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
24.09.2004 20:10:16
ATI Radeon 9200 SE TV out pilt mustvalge. |
|
|
Olen üritanud erinevaid formaate jms sättida, )(kõik pallid ja mesecamis ja ntcsid jms on läbi proovitud.. pilt on, heli on, aga pilt on mustvalge..
Milles küll asi võiks olla??
Jäger,
Õnnetu tiba
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
haigo
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
24.09.2004 21:04:05
|
|
|
katsetasin kõik läbi. oligi asi juhtme otsas piix on ikka idiootsus teha erinevaid Svideo juhteid. yldse.. iga firma võiks teha erinevaid juhhtemid, veel parem igale erienvale mudelile ja erinevat värvi korpusega telekale erinevad otsad ja juhtmed
ok yhesõnaga pilt värviline , ja telekasse saadud.. AGA:
aaga teine asi on veel.. kuda teha et TV näitaks sama pilti mis arvuti? hetkel ta laeinab mu desktoppi.. näiteks teen print screen siis minu arvutimonitoris nähtav on seal peal + teise monitori pildi jagu pilti ka veel.. ehk et minu arvuti monitor on servast servani aknaid ja asju täis kuid TV näitab vaid puhast win XP taustapilti (ma kuyll saan enda monitorilt asju sinna ära lohistada, nii et neid TV-s näen, kuid siis pole neid jälle monitoril.
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Westswamp
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
26.09.2004 22:28:14
|
|
|
overlay all ei saa yhtegi vaölikut teha kuna kõik on hallid (ei saa valida.. pole aktiivsed või kuidas iganes seda nüüd nimetada). Aga eelnev piltidega juhend abiks!
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|