praegune kellaaeg 19.06.2025 00:45:43
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Sol
HV Guru

|
24.09.2004 18:41:58
Postituste kustutamine |
|
|
Vaidlesin juba Väänas modedega selle üle ja austatud moded suutsid mulle selgeks teha, et neil on HV hea taseme hoidmiseks vajalik teemasse mittekäivaid postitused kustutada, muuta teemade pealkirju ja teemasid ümber tõsta. Olen nõus.
Äsja tekkis selline probleem, et tegin sellise postituse Digivideo töötlus (compress) algajatele teemasse, mis loomulikult kellegi mode poolt ära kustutati.
Kurdan nimelt selle üle, et sellest kustutamisest ei jõdnud minuni mitte mingisugust infot. Sellistel puhkudel võiks siiski tulla kasvõi ps-i näol mingisugune teade, et post on kustutatud. Kuna ma kirjutan foorumisse ikka sellepärast, et midagi teada saada, mitte selle pärast, et lihtsalt kirjutada ja edaspidi postitus unustada. Jänunen siiski mingi info järele, millega kohati on kiire ja kui see post lihtsalt kustutatkse läheb aega millal ma selle kustutamise avastan, tõenäoliselt on mingil x hulgal potensiaalsetel abistajatel see vaatamata jäänud ning rohkem infot sisaldavate küsimuste koha pealt tuleb uude kohta postitades see sama info uuesti üles otsida ja kirja panna, kõik see = ajakulu.
Seega moded, kes kustutavad/tõstavad teemasid, võiksid teinekord ka oma tegemistest teatada, näiteks saates vastavasisulise ps-i, mis tagab ka võimalike vaidluste lahendamise ilma, et sellekohast teemat kuhugi eraldi peaks looma.
Kui arutleda selle üle miks antud postitus eelpool toodud teemast kustutati, siis ka see on vaieldav. Eeldan, et sobimatuks tegi selle posti teemaarenduse puudumine? Kuid antud küsimus puudutab ka teemaarendust, kuna tekstis viidatud on konkreetsele kohale kust VirtualDubi saab mille järgi antud õpetus oli tehtud, aga paraku ei lähe need omavhel 100% kokku. Minu postitust nähes saab teemaalgataja korrektuurid oma õpetusse sisse viia või siis vastates minu poolt esitatud küsimusele on ka asi teistel selgem. Praegu aga on olukord selline kus ma olen loonud oma teema, viidanud seal mingile teemale ja küsinud viidatud teema algatajalt tema teema kohta seletust
Asju saab ka meeldivamal teel lahendada kui lihtsalt robustselt kustutades.
Tänud
_________________ Ei ole allkirja  |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caveman
HV veteran

|
24.09.2004 21:09:41
|
|
|
Tjah, ideaalis oleks muidugi tore, kui peale kustutamist PS saadetaks, aga kahjuks ei ole see vähemalt praegu puhtfüüsiliselt võimalik.
Tavakasutajad ei kujuta ettegi, kui palju poste me kustutame/muudame. Kui iga väiksemagi liigutuse peale peaks veel PS'i ka saatma, siis oleks umbes paarikümmet modet juurde vaja.
Üks variant oleks see, et peale muutmist saadetaks foorumi poolt automaatselt PS, kuid see oleks vist liiga suur koormus?
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
4 :: |
10 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sol
HV Guru

|
24.09.2004 21:24:14
|
|
|
Tean, et on palju kustutamist, rääkisin sellest pikalt laialt Väänas Spottraininguga. Mõlemad sinu poolt pakutud variandid käisid ka mul ise peast läbi. St. anda modede staatus veel mõndadele mõistusega kasutajatele või siis see automaatne variant, mille tegemiseks kuleb ilmselt aega Lahendus võibolla olekski seegi, et ainult kustutatud teemadest teatatakse, kuna need on isiku jaoks kadunud ja neid enam üles ei leia, lukus teemad ja muudetud pealkirjadega teemad jäävad alles ja tädavad siiski mingil määral oma ülesannet, seda enam, et tendents on läinud sinnapoole, et lukustaja paneb ka lukustamise põhjuse ja sellega identifitseerib ka enda.
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
24.09.2004 21:30:22
|
|
|
tsitaat: |
ainult kustutatud teemadest teatatakse, kuna need on isiku jaoks kadunud ja neid enam üles ei leia
|
Mina olen saanud PSe teemades oma teemade kohta mida on liigutatud.
Siiani jäi mulle mulje et need tulevad automaatselt
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
24.09.2004 23:10:06
|
|
|
Võimalik, et moded kasutavad nn. stamp blää blää'd...
St et on kuskil fail, kust võtad copy ja PS'i saates paneb paste.
Vähemalt ise kasutan sellist lahendust juhul, kui on suhteliselt
sama teskti mitu korda vaja.
Aga põhimõtteliselt ei tohiks ju olla väga raske see nupuke juurde teha,
mis PS'i saadaks. Väga edukalt töötab ju nupuke.
Sama põhimõtteka saaks äkki ka PS'i nupu teha. Automaatselt täidetakse
mingi stamp vorm, et "Teie teema blää blää..." PÕhjuse kirjutab mode juba ise ning
jääks üle vaid Saada nuppu vajutada.
Äkki
|
|
Kommentaarid: 372 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
314 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caveman
HV veteran

|
24.09.2004 23:56:19
|
|
|
Einoh, kui teema prükkarisse saadetakse, siis saadetakse PS. Mina saan aru, et siin on suurem probleem selles, et postid kaovad teema seest kuhugi ära.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
4 :: |
10 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
25.09.2004 09:16:30
|
|
|
Teema liigutamisel läheb kasutajale alati automaatne PS. Kui nüüd kustutatakse aga üksikuid poste, siis selle kohta jah mingit teadet kuskile ei lähe. Seda ka raskem veits teostada ja koormaks tõsiselt postkaste. Juba praegu on see saadetud sõnumite kaust üks paras rist ja viletsus. Kui nüüd mõne suurema teema puhastamisel korraga 10-20 priva saadetaks, siis ei saaksi enam muidu sõnumeid ju saata. Ise praktiseerin tihti sellist võimalust, et kui mõni teema OT-iks läheb, siis suunan OT postitused prügikasti ja panen oma postituse teemasse, et edaspidi kasutajad "halvale" teele ei läheks. Mõnda üksikut postitust aga kustutades väikses teemas võib see postitus aga siiski liigse võõrkehana seal tunduda ja seda ma siis sinna ei tee.
Konkreetsel juhul, kui SOL-i huvitab, kes tema postituse kustutas, on võimalik seda Taneli/Neverminde käest järgi uurida. Neil vastav võimalus olemas.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
25.09.2004 17:17:17
|
|
|
Spottraining kirjutas: |
Teema liigutamisel läheb kasutajale alati automaatne PS. Kui nüüd kustutatakse aga üksikuid poste, siis selle kohta jah mingit teadet kuskile ei lähe. Seda ka raskem veits teostada ja koormaks tõsiselt postkaste. Juba praegu on see saadetud sõnumite kaust üks paras rist ja viletsus. Kui nüüd mõne suurema teema puhastamisel korraga 10-20 priva saadetaks, siis ei saaksi enam muidu sõnumeid ju saata. Ise praktiseerin tihti sellist võimalust, et kui mõni teema OT-iks läheb, siis suunan OT postitused prügikasti ja panen oma postituse teemasse, et edaspidi kasutajad "halvale" teele ei läheks. Mõnda üksikut postitust aga kustutades väikses teemas võib see postitus aga siiski liigse võõrkehana seal tunduda ja seda ma siis sinna ei tee.
Konkreetsel juhul, kui SOL-i huvitab, kes tema postituse kustutas, on võimalik seda Taneli/Neverminde käest järgi uurida. Neil vastav võimalus olemas. |
Kui Sol poolt viidatud tekst istus algselt tema poolt viidatud teemas, siis on ju täiesti selge miks see kustutati - kasulike näpunäidete foorum pole koht oma äparduste ja probleemide kohta küsimuste esitamiseks!!! Vaid ainult tõesti näpunäited teistele!
Mitmed korrad on rõhutatud, et kasulike näpunäidete foorumit püüame hoida erilisena, et tast tõesti veidigi kasu oleks. Kui ta ära risustada kõrvalseikadega, siis on vaid veel üks üldfoorumi analoog või veel hullem.
Uus teema õiges foorumis nagu Sol pärast isegi teha oskas on õige meetod, miks ta kohe sedasi ei teinud???
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sol
HV Guru

|
25.09.2004 18:28:41
|
|
|
XYZ kirjutas: |
Uus teema õiges foorumis nagu Sol pärast isegi teha oskas on õige meetod, miks ta kohe sedasi ei teinud??? |
Mõtlesin ise ka tükk aega kuhu seda postitada ja ilmselt siis otsustasin vale variandi kasuks. Asi nimelt selles, et kui kasulikes näpunäidetes viidatakse konkreetsele kohale kust mingit programmijuppi tõmmata ja õpetus on tehtud ka selle kohta. Installides seda programmi endale avastasin, et näe uus versioon ja ei lähe päris õpetatuga kokku, siis mõtlesingi, et esitades küsimuse sellesse teemasse juhin samas ka tähelepanu juhtunud situatsioonile, ehk siis teema autor saab vajalikud parandused sisse viia oma üllitisse. Kasulikest näpnäidetest pole ju midagi kasu kui nad kasutud on!!! (Mitte, et sealt õpetust ei saanud, aga teatud erinevused olid)
See peab ikka tahtmisega aitaja olema, kes viitsiks ka nüüd asuvas kohas mind aidata, kuna ma ju küsin abi viidates Spacefly tekstile, mis tähendab, et kodanik aitaja peaks ka selle läbi lugema, aga paraku selliseid süvenejaid on suhteliselt vähe (nagu ka näha ei viitsinud sina süveneult minu esimest postiust läbi lugeda, seal on ju vastus sinu küsimusele olemas). Kui nüüd oleks lastud postil olla ilusti kasulikke näpunäidete all, siis ilmselt minu küsimuseni jõudes, mis oli selle teema viimane, oleks eelnev õpetus nii või teisiti olnud läbi loetud ja õpetuse andmine seega kergem.
Esimeses postituses ma märkisin ju ka ära miks ma seda tegin, ma ei hakka seda ju enam üle kordama kuigi ma seda juba kohati tegin.
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
25.09.2004 19:05:16
|
|
|
Sol kirjutas: |
Uus teema õiges foorumis nagu Sol pärast isegi teha oskas on õige meetod, miks ta kohe sedasi ei teinud??? |
Mõtlesin ise ka tükk aega kuhu seda postitada ja ilmselt siis otsustasin vale variandi kasuks. Asi nimelt selles, et kui kasulikes näpunäidetes viidatakse konkreetsele kohale kust mingit programmijuppi tõmmata ja õpetus on tehtud ka selle kohta. Installides seda programmi endale avastasin, et näe uus versioon ja ei lähe päris õpetatuga kokku, siis mõtlesingi, et esitades küsimuse sellesse teemasse juhin samas ka tähelepanu juhtunud situatsioonile, ehk siis teema autor saab vajalikud parandused sisse viia oma üllitisse. Kasulikest näpnäidetest pole ju midagi kasu kui nad kasutud on!!! (Mitte, et sealt õpetust ei saanud, aga teatud erinevused olid)
See peab ikka tahtmisega aitaja olema, kes viitsiks ka nüüd asuvas kohas mind aidata, kuna ma ju küsin abi viidates Spacefly tekstile, mis tähendab, et kodanik aitaja peaks ka selle läbi lugema, aga paraku selliseid süvenejaid on suhteliselt vähe (nagu ka näha ei viitsinud sina süveneult minu esimest postiust läbi lugeda, seal on ju vastus sinu küsimusele olemas). Kui nüüd oleks lastud postil olla ilusti kasulikke näpunäidete all, siis ilmselt minu küsimuseni jõudes, mis oli selle teema viimane, oleks eelnev õpetus nii või teisiti olnud läbi loetud ja õpetuse andmine seega kergem.
Esimeses postituses ma märkisin ju ka ära miks ma seda tegin, ma ei hakka seda ju enam üle kordama kuigi ma seda juba kohati tegin. |
Et iga õpetus peab sobima iga programmiversiooniga kokku ja kaitstud kellegi teise väärkasutuste eest? Siis jääb sinna foorumisse küll kõvasti vähem teemasid alles, kui sinu soovi täita.
Ei, minu arvamus jääb küll selliseks - kasulikes näpunäidetes pole koht oma äpardustele lahenduste küsimiseks.Hoopis teine lugu oleks olnud, kui sa oleks ise lahendanud selle erinevuse vea ja kirjutanud sinna näpunäiteteemasse omapoolse lahenduse. Katsu aru saada mida sinna foorumisse teemadesse lisadeks oodatakse.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sol
HV Guru

|
25.09.2004 20:39:44
|
|
|
Oeh, ilmselt mul on natuke eneseväljendusega probleeme, et minust aru ei saada
Katsu aru saada mida sinna foorumisse teemadesse lisadeks oodatakse. |
Mõtlesin ise ka tükk aega kuhu seda postitada ja ilmselt siis otsustasin vale variandi kasuks. |
See peakski tähendama seda, et ma sain aru, et ma kirjutasin valesse teemasse ja valesse foorumisse
miks ta kohe sedasi ei teinud??? |
Ja eelmine post siin teemas oli just põhjenduseks, miks ma seda ei teinud, sa ju esitasid küsimuse. Me oleme ju ilmselt mõlemad täiskasvanud inimesed, argumenteering käib minu arust põhimõtete üle. Minu kirjutamine siin kannab eesmärki midagi muuta, mis minu meelest tundus natukene ebaõiglasena. Eesmärk ei ole mingisse sõnasõtta mingite modedega astuda, mul veel nende suhtes (kohati tänu kokkutulekule) repect olemas, ilmselt neid pole ka tänu ilusatele silmadele ja atleetlikule välimusele modedeks valitud, vaid on ka teadmiste pagas piisav, seega ei tasu isiklikuks minna, vaid tasuks minupoolsetele ettepanekutele põhjendatud ei öelda kui nad ei sobi ja kaalumisele võtta kui nad sobivad. Keegi ei ole siin kellelegi ära panemas, peaks ju ühtne asi olema mille eest siin väljas ollakse.
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
27.09.2004 08:49:54
|
|
|
Oeh, ilmselt mul on natuke eneseväljendusega probleeme, et minust aru ei saada
Katsu aru saada mida sinna foorumisse teemadesse lisadeks oodatakse. |
... |
Kui sellega tahad öelda, et said aru miks postitus kustutati, siis on teema lõppenud.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|