praegune kellaaeg 19.06.2025 01:22:19
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Sol
HV Guru

|
24.09.2004 17:42:01
VirtualDubMod 1.5.10.1 kasutamisel + erinevatest playeritest video vaatamisel tekkinud probleem |
|
|
Tänu Spacefly õpetusele, sain oma videoga nüüd maha, tegutsesin vastavalt õpetusele ja kõik praktiliselt õnnestuski. Kasutasin tekstis olevast lingist saadud VirtualDubMod 1.5.10.1, see natuke erines Spacefly poolt kirjeldatavast seega oli võimalus ka omapoolseid apsakaid sisse teha, mida ma ilmselt tegingi. Nimelt oli mulle just faili lõplik suurus oluline (700mb) ja kasutasin selle arvutamiseks Nics minicalci, tulemuseks sain 617 718, mille ilusti kopisin Spycefly poolt kirjeldatud kohta. Kui masin lõpuks töö valmis tegi avastasin, et fail ilmahelita.avi on hoopis heliga ning suuruseks on talle 1,1GB. Kus ma siis ikkagi vea tegin või linnukese jätsin panemata?
Edit:muutsin natuke pealkirja seoses uue probleemi tekkimisega
viimati muutis Sol 27.09.2004 00:13:10, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KaUR-
HV kasutaja
|
25.09.2004 17:24:09
|
|
|
Endal oli samasugune probleem. Ava see ilmahelita.avi VirtualdubMod-iga ja siis vali Streams > Stream list ja sealt pane olemas olevale helile disable ja lisa uus heli (see, mille sa mp3-ks pakkusid), siis tee linnuke Video > Direct stream copy, seejärel vali Fail > Save as. Kui midagi segaseks jäi siis küsi, püüan aidata.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sol
HV Guru

|
25.09.2004 19:27:52
|
|
|
Tänud Disable oli vanale helile jäänud panemata
Edit: Uus probleem selle vido lõpp-produktiga divx player näitab kõike korralikult ja hästi, aga bsplayeril, winampil ja wini mediaplayeril jääb heli 2-3 seki kogu video ajaks taha. Olen kõik koodekid ära võtnud ja siis uuesti peale pannud, ikka sama jama. Teisalt kui üks player näitab ei tohiks ju koodekites probleem olla Kuidas saaks teised playerid koduvideot näitama? Kõiki muid filme mängivad eelpool nimetatud isendid probleemideta.
_________________ Ei ole allkirja  |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|