Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
CnZ
HV veteran

|
04.09.2004 00:09:45
22 Iiyama Vision Master PRO510 Flat |
|
|
Hoopis selle monitori kohta infot? Kas on Pure Flat, annab võrrelda Trinitron tehnoloogiaga jne?
tänud!
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
CnZ
HV veteran

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
CnZ
HV veteran

|
04.09.2004 13:36:04
|
|
|
Et siis keegi ei oska seda kommenteerida?
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
05.09.2004 19:21:08
|
|
|
Mis siin kommenteerida, vaevalt selline monitor paljudel käes on! Kasutab Mitsubishi Diamontron kineskoopi, see põhimõtteliselt sama mis Sony Trinitron.
_________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!! |
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
priithansen
HV kasutaja
|
06.09.2004 21:12:31
|
|
|
Ise istun sellise looma taga Trintronitega võrrelda ei oska kuna pole neid omasilmaga näinud.
Iiyama kohta aga niipalju, et on küll Pure Flat, mis eriti meeldiv on, et 1600x1200 reso juures annab veel 100Hz välja . Miinuseks võib vast pidada seda et ta võtab vägapalju ruumi, kaalub 33kg ja võtab üle 100W voolu. Aga jah pilt on kena ja SUUR Alguses läheb küll seadistamisega pisut aege, et pilt sirgeks sättida kui see tehtud ei saa nuriseda midagi igas nurgas saab veel eraldi "Landingut" regleerida, kui kuskilt äärest peaks magnet monitori segama. Tagaküljelt leiab veel D-Sub ja BNC pistikud ehk siis selle tavalise üldlevinud monitori pistiku ja lisaks viis BNC pistikut millesse peaksid siis vast minema taolised juhtmed http://www.vgmusic.com/faq/gallery/plugs/p-BNC(Monitor).jpg . Ei oskagi ühekorraga rohkem midagi ütelda selle monitori kohta ise olen rahul. Kui kellelgi on aimu siis võib mulle nende BNC pistikute mõttekusest ja mõtetusest rääkida !
Unus veel mainimata, et monitoris kasutusel olevale tehnoloogiale omaselt (nimi meelest läind ehk oli Trintron) jookseb horisontaalis üle pilti kaks imepeenikest toestustraati, mis esimesel nädalal võivad kohati sillma jääda aga peagi ei pane neid enam tähele (mina näiteks olin praeguseks nende olemasolu täiesti unustanud )
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
CnZ
HV veteran

|
06.09.2004 22:28:26
|
|
|
Dexter kirjutas: |
Ise istun sellise looma taga Trintronitega võrrelda ei oska kuna pole neid omasilmaga näinud.
Iiyama kohta aga niipalju, et on küll Pure Flat, mis eriti meeldiv on, et 1600x1200 reso juures annab veel 100Hz välja . Miinuseks võib vast pidada seda et ta võtab vägapalju ruumi, kaalub 33kg ja võtab üle 100W voolu. Aga jah pilt on kena ja SUUR Alguses läheb küll seadistamisega pisut aege, et pilt sirgeks sättida kui see tehtud ei saa nuriseda midagi igas nurgas saab veel eraldi "Landingut" regleerida, kui kuskilt äärest peaks magnet monitori segama. Tagaküljelt leiab veel D-Sub ja BNC pistikud ehk siis selle tavalise üldlevinud monitori pistiku ja lisaks viis BNC pistikut millesse peaksid siis vast minema taolised juhtmed http://www.vgmusic.com/faq/gallery/plugs/p-BNC(Monitor).jpg . Ei oskagi ühekorraga rohkem midagi ütelda selle monitori kohta ise olen rahul. Kui kellelgi on aimu siis võib mulle nende BNC pistikute mõttekusest ja mõtetusest rääkida !
Unus veel mainimata, et monitoris kasutusel olevale tehnoloogiale omaselt (nimi meelest läind ehk oli Trintron) jookseb horisontaalis üle pilti kaks imepeenikest toestustraati, mis esimesel nädalal võivad kohati sillma jääda aga peagi ei pane neid enam tähele (mina näiteks olin praeguseks nende olemasolu täiesti unustanud ) |
Nii, väga hea. kas sa oskaksid öelda, mis tal standard/normaalne reso on? 1400 midagi, või 1600? ja siis sellel saab 100 peale panna?
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
priithansen
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|