Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  22” Iiyama Vision Master PRO510 Flat märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
CnZ
HV veteran

sõnum 04.09.2004 00:09:45 22” Iiyama Vision Master PRO510 Flat vasta tsitaadiga

Hoopis selle monitori kohta infot? Kas on Pure Flat, annab võrrelda Trinitron tehnoloogiaga jne?

tänud!
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
CnZ
HV veteran

sõnum 04.09.2004 01:03:26 vasta tsitaadiga

Vaatan, et siin nac kiidetakse :\

http://www.tweakers.net/nieuws/12746
tagasi üles
CnZ
HV veteran

sõnum 04.09.2004 13:36:04 vasta tsitaadiga

Et siis keegi ei oska seda kommenteerida?
tagasi üles
Troll
HV Guru
Troll

sõnum 05.09.2004 19:21:08 vasta tsitaadiga

Mis siin kommenteerida, vaevalt selline monitor paljudel käes on! Kasutab Mitsubishi Diamontron kineskoopi, see põhimõtteliselt sama mis Sony Trinitron.
priithansen
HV kasutaja

sõnum 06.09.2004 21:12:31 vasta tsitaadiga

Ise istun sellise looma taga Trintronitega võrrelda ei oska kuna pole neid omasilmaga näinud.
Iiyama kohta aga niipalju, et on küll Pure Flat, mis eriti meeldiv on, et 1600x1200 reso juures annab veel 100Hz välja thumbs_up.gif. Miinuseks võib vast pidada seda et ta võtab vägapalju ruumi, kaalub 33kg ja võtab üle 100W voolu. Aga jah pilt on kena ja SUUR icon_smile.gif Alguses läheb küll seadistamisega pisut aege, et pilt sirgeks sättida kui see tehtud ei saa nuriseda midagi igas nurgas saab veel eraldi "Landingut" regleerida, kui kuskilt äärest peaks magnet monitori segama. Tagaküljelt leiab veel D-Sub ja BNC pistikud ehk siis selle tavalise üldlevinud monitori pistiku ja lisaks viis BNC pistikut millesse peaksid siis vast minema taolised juhtmed http://www.vgmusic.com/faq/gallery/plugs/p-BNC(Monitor).jpg . Ei oskagi ühekorraga rohkem midagi ütelda selle monitori kohta ise olen rahul. Kui kellelgi on aimu siis võib mulle nende BNC pistikute mõttekusest ja mõtetusest rääkida icon_smile.gif!

Unus veel mainimata, et monitoris kasutusel olevale tehnoloogiale omaselt (nimi meelest läind ehk oli Trintron) jookseb horisontaalis üle pilti kaks imepeenikest toestustraati, mis esimesel nädalal võivad kohati sillma jääda aga peagi ei pane neid enam tähele (mina näiteks olin praeguseks nende olemasolu täiesti unustanud icon_smile.gif )
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
CnZ
HV veteran

sõnum 06.09.2004 22:28:26 vasta tsitaadiga

Dexter kirjutas:
Ise istun sellise looma taga Trintronitega võrrelda ei oska kuna pole neid omasilmaga näinud.
Iiyama kohta aga niipalju, et on küll Pure Flat, mis eriti meeldiv on, et 1600x1200 reso juures annab veel 100Hz välja thumbs_up.gif. Miinuseks võib vast pidada seda et ta võtab vägapalju ruumi, kaalub 33kg ja võtab üle 100W voolu. Aga jah pilt on kena ja SUUR icon_smile.gif Alguses läheb küll seadistamisega pisut aege, et pilt sirgeks sättida kui see tehtud ei saa nuriseda midagi igas nurgas saab veel eraldi "Landingut" regleerida, kui kuskilt äärest peaks magnet monitori segama. Tagaküljelt leiab veel D-Sub ja BNC pistikud ehk siis selle tavalise üldlevinud monitori pistiku ja lisaks viis BNC pistikut millesse peaksid siis vast minema taolised juhtmed http://www.vgmusic.com/faq/gallery/plugs/p-BNC(Monitor).jpg . Ei oskagi ühekorraga rohkem midagi ütelda selle monitori kohta ise olen rahul. Kui kellelgi on aimu siis võib mulle nende BNC pistikute mõttekusest ja mõtetusest rääkida icon_smile.gif!

Unus veel mainimata, et monitoris kasutusel olevale tehnoloogiale omaselt (nimi meelest läind ehk oli Trintron) jookseb horisontaalis üle pilti kaks imepeenikest toestustraati, mis esimesel nädalal võivad kohati sillma jääda aga peagi ei pane neid enam tähele (mina näiteks olin praeguseks nende olemasolu täiesti unustanud icon_smile.gif )

Nii, väga hea. kas sa oskaksid öelda, mis tal standard/normaalne reso on? 1400 midagi, või 1600? ja siis sellel saab 100 peale panna?
tagasi üles
priithansen
HV kasutaja

sõnum 06.09.2004 23:26:16 vasta tsitaadiga

http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=1097
http://www.iiyama.ro/media/datenblaetter/21_int.pdf

Ise kasutan 1600x1200 @100Hz võibolla oleks 85 monitori elueale parim aga kui juba 100hz harjund siis ei taha mitte enam 85Hz peale minna ja pealegi mointori saab siin ilmas uue osta silmadega niilihtne pole.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  22” Iiyama Vision Master PRO510 Flat
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.