Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
raiksman
HV veteran

|
31.08.2004 20:44:25
|
|
|
High-Q kirjutas: |
feature'de poolest on Abit NF7-SL peajagu üle teistest, põmst omab kõike mis vaja (SATA, firewire, palju usbe, korraliku heli optilise väljundiga, võrgukaarti). muu on täpselt sama, eks see klokkimispotensiaal on kuidas joppab, lisaks veel sõltub väga kõvasti teistest juppidest.
RDA+ (omades küll head heli) on tegelikult eilse aja plaat, põmst visatud peale uus põhjasild, veidike ülevaadatud toitesüsteemi ja taas liikumises. Kogu toitesüsteemituumik on aga ikka täpselt see sama, mis ta enne oli, sestap paljud (kaasa arvatud meie suur klokkija platoon) on tõdenud, et 8rda+ ei ole küll kellegi klokkija board (tegelikult pole toitesüsteem mõeldud sööma isegi 200Mhz FSB-d, kuigi eks väike reserv on alati).
Taolistel keissidel ei hakka keegi plaati uuesti joonistama, vaid tehakse väike overvoltage, et asi värskendust saaks (ütleme lihtsalt: voltmod). See aga pole tegelikkuses lahendus, sest võimalikud piirid saavutatakse stabiilsuse arvelt.
8rda3+ on selles sutsu parem, stabiilsem, aga puudub firewire ja soundstorm (ma ei tea, mida küll dual laniga tahetakse anda?), seega kah nagu kuskilt midagi puudu.
Oleks viitsinud mõlema boardi head küljed kokku sulatada ja ühe plaadina välja anda, siis oleks tulemus märksa edulisem. |
Mul on 8rda3+ seal on ju Võrgukaart.Kohe kaks tükki Teine 1394 connection vm.Ja SATA ,Firewire 4 usb pesa + kaks saab veel juurde
Äkki ajad need mudelid segi
|
|
Kommentaarid: 156 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
31.08.2004 20:48:35
|
|
|
võrgukaart on tõesti (lausa kaks, ma just mõtlesin, et mis mõttega 2 tükki panna), firewire kohta panin jah pisut pange, lugesin epoxi lehelt valesti. Aga soundstormi ikkagi ei ole ja see on suur miinus.
Ma ei ütlegi, et 8rda3+ on halb plaat, parem igatahes kui 8rda+, aga soundist jään puudust tundma, ning kallim kui nf7-sl.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
1 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
raiksman
HV veteran

|
01.09.2004 06:26:59
|
|
|
Kuna mul on creative kaart siis erilist vahet ei tee
8rda3+ on ka mingi S/PDIF Out optical.Mis igane see ka on.
Varustusega võrreldes on need kaks toodet võrdsed.Kuna hinnaklass on ka võrdne.Mina olin ka ennem ostu valiku ees kas Abit või Epox
Äkki värvi ja ilu poolest Epox
Aa tuleb veel meelde et epoxil on kaasas Power Pack kott kus on sees Epoxi kruvikeeraja ühes otsas on lapik teises ristpeaga.Neid saab välja võtta ja teistpidi sisse panna .Teises otsas on väiksema suurusega pead.Magnetiga on nad seal kinni ja tugevalt.
Loomulikult on kaasas ka ülejäänud asjad: SATA juhtmed kaks pakki, kuna seal ju kaks pesa ka selle jaoks. USB kontroller, mille juurde pannes saad kokku kuus USB 2.0 .
4 ees ja kaks siis juurde.Firewire ja see Com Kontroller ka kaasas.Veel on need ATA133 pöördkaablid või kuidas neid ka ei öelda
Head asjad on ka 8 pisikest radikat.Ülejäänud asjad on mõttetud, aga see kruvikeeraja on mu lemmik asi.Koguaeg kasutan just seda
|
|
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
redenergy
HV veteran

|
01.09.2004 09:21:06
|
|
|
Just, mulle meeldib ka see kruvikeeraja 8)
Väga otstarbekas asi on
Aga ma sain selle epox 8RDA+ kaasa
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
1 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
04.09.2004 00:05:08
|
|
|
ma ei tea, mida küll dual laniga tahetakse anda? |
saad näiteks netti jagada teisele masinale või siis kaks võrku kokku bridgeda
EDIT: nägin ka seda Epoxi kruvikat, aga sel oli küll magnet nõrk - suht ohtlik värk tegelt kui see metallijunn sul emme peale kukub
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
eldorado
HV veteran

|
04.09.2004 00:14:12
|
|
|
Fast&Furious kirjutas: |
EDIT: nägin ka seda Epoxi kruvikat, aga sel oli küll magnet nõrk - suht ohtlik värk tegelt kui see metallijunn sul emme peale kukub |
Voi optimiseerita Linuxi all 2x100mbps total kaanal oleks siis
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
9 :: |
4 :: |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
raiksman
HV veteran

|
04.09.2004 00:23:38
|
|
|
Fast&Furious kirjutas: |
EDIT: nägin ka seda Epoxi kruvikat, aga sel oli küll magnet nõrk - suht ohtlik värk tegelt kui see metallijunn sul emme peale kukub |
Minul see küll nõrk pole
Pole kunagi see otsast ära tulnud.Ainult siis kui kruvikeeraja pea jääb kruvisse kinni, siis tuleb ära ja ta ei kuku maha, siis vaid jääb kruvi peale seisma.
|
|
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
04.09.2004 00:24:04
|
|
|
ohtlik jah kui mingi junn mobo peale kukub endal ykskord kukkus nõrga magneti pärast kruvi mobole ja laks ja lyhis ja mobo dead
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
04.09.2004 09:01:20
|
|
|
ei tasu siis emaplaati töö ajal lahti kruvida
kuigi jah, suht suur "vedamine" oli see, et nii emaplaadi ära tapsid...tavaliselt on igalpool maandus ja kaitsekiht peal
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|