Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
psauce
HV veteran
|
09.02.2024 13:15:34
|
|
|
Pathfinderiga tuleb abiks kui süsteemist natuke jagad. Neil ka kenasti kõik ametlikult netis olemas: https://www.aonprd.com/
_________________ Kasutajaga meim äri ei tee temapoolse ebaausa käitumise tõttu. |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
19.02.2024 10:18:53
|
|
|
Mäng nii alguses juba raske seal goblin külas kõik nii tugevad ja 1 hit aoetavad mul kõik sodiks. Need kaks pedet seal kuuris, ei saa maha lüüja, sest nood nagu endboss tugevusega. Nagu wtf? Mis point sellisel jural kui sittagi ei saa tappa ja maagia ka nii fakking piiratud.. Nagu mind kotiks npc-dega jutu ajamine. Seda saab siin tonnides teha.
Ei tea milline see BG2 oli pole kunagi mänginud aga see on küll sittajunn lambanahas. Näeb kena välja, aga hui mängida! Ja see sitt veel müüs nii hästi. Tulevased RPGd kõik sellised. Põrgu mine "modern gaming"!
_________________ Gdesainer
M: MSI RTX 3070 Gaming Trio |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
21.02.2024 13:09:42
|
|
|
ahvilõust kirjutas: |
Mäng nii alguses juba raske seal goblin külas kõik nii tugevad ja 1 hit aoetavad mul kõik sodiks. Need kaks pedet seal kuuris, ei saa maha lüüja, sest nood nagu endboss tugevusega. Nagu wtf? Mis point sellisel jural kui sittagi ei saa tappa ja maagia ka nii fakking piiratud.. Nagu mind kotiks npc-dega jutu ajamine. Seda saab siin tonnides teha.
Ei tea milline see BG2 oli pole kunagi mänginud aga see on küll sittajunn lambanahas. Näeb kena välja, aga hui mängida! Ja see sitt veel müüs nii hästi. Tulevased RPGd kõik sellised. Põrgu mine "modern gaming"! |
See on nüüd küll täiesti ennekuulmatu , et CRPG-s on vaja tegelastega rääkida. Millise kivi all sa maganud oled , et see sulle uudiseks oli ?
Mängul on mitu raskus taset. Võta mõni kergem kui mõistus peale ei hakka.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
21.02.2024 14:25:40
|
|
|
AD&D reeglitega mängud on üldiselt selle ülesehitusega, et kui tead mida teed on okei, kui tead vägahästi mida teed on lihtne ja kui ei tea mida teed on iga raskuse peal raske. Ja no üldiselt on ka kohti ja vastaseid keda pole mõeldud madala leveliga maha lüüa.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
21.02.2024 16:35:26
|
|
|
Auron kirjutas: |
AD&D reeglitega mängud on üldiselt selle ülesehitusega, et kui tead mida teed on okei, kui tead vägahästi mida teed on lihtne ja kui ei tea mida teed on iga raskuse peal raske. Ja no üldiselt on ka kohti ja vastaseid keda pole mõeldud madala leveliga maha lüüa. |
Sul pole veel piisavalt leveleid , et explorer raskusel goblinite külla jõudes oma tegelased kapitaalselt p-i oleks jõunud keerata. Hiljem kui leveleid rohkem ja sa tegelase juures kõik valesti teed, siis ilmselt on raske või lausa võimatu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
AlvinL
Kreisi kasutaja

|
21.02.2024 16:50:14
|
|
|
Puhu pasunat ja kutsu ogred kohale
_________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud. |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
03.06.2024 21:23:33
|
|
|
Mängule on tulemas Larian-i poolne moddimise toetus.
lähemalt
https://store.steampowered.com/news/app/1086940/view/4179982568653520452
See täiendab juba olemas olevaid modiise võimalusi.
Ma mõtlen , kas Wizard of the coast lasi omale mütsi pähe tõmmata. Teoreetiliselt on võimalik selline variant, et suur osa BG-ga seotud tegevusest keskendub BG-3 moddidele. Igasugused WotC BG seeria teisejärgulised katsetused jäävad, aga suurema tähelepanuta.
Ma ei ole tegelikult vaadanud mis tasemel praegused modid on ja millsel tasemel tuleb Lariani poolne toetus. Nende jutu järgi on piirangutega arvestatud, aga WotC on varem ka lisarahateenida tahtnud ja kui mingi konflikt tekib oleks pärsi huvitav näha mis juhtuma hakkab .
|
|
tagasi üles |
|
 |
hmls
HV vaatleja

|
13.06.2024 21:41:39
|
|
|
Ma annaks Act1 ja Act2 9.5 /10. Täpselt sama mõte nagu ülal mainitud. Act3 kadus nagu voolavus ära. BG linn oli nagu ok mis nüüd saab.. ? Mul tekis mõte et huvitav miks need "pealikud" minu tegelast ei tulnud ründama kui ma Balduris ringi kondasin. Ehksiis, ma ütleks et immersion sai pihta.
Lõpuks ma ütleks seda. All in all, mäng on super ja tal oli hädasi vaja lisa contenti. Mina reaalselt eeldasin et raudselt tuleb mingi DLC. Kuna seda ei tulnud ei viits ka teist playthrough teha.
Need kes action RPG tolereerivad ja süsteem välja veab, Elden Ringil on kindlasti rohkem Bang for The Buck. Peab tõdema et BG3 ma sain väga soodsa ale, ehk pole niiõelda põhjust vinguda. Elden Ringi eest sai vist täis summa makstud.
Kusagil mainit et hakatakse modima. See lisaks asjale korralikult vürtsi.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
AlvinL
Kreisi kasutaja

|
13.06.2024 22:31:30
|
|
|
Oma marsruudiga ma saan lvl 10.5 act2 lõpuks ja lvl 12 tuleb act3-s suht ruttu kätte. Mul on see kiiks, et ma väga ei viitsi enam mängida seda playthrough'd kui mul max level käes. Vb asi lihtsalt minus, mul save kaust on täis erinevaid playthroughsid, mis on kõik pooleli jäetud kuskil Act3 alguses.
_________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud. |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
14.06.2024 09:02:28
|
|
|
Act 3 probleemid/"probleemid":
Spoiler 
Mitmete väga heade mängude puhul on jäänud tunne, et lõpp oli liiga kiire ja arenes liiga kiiresti - oleks veel tahtnud.
BG3 puhul mõistsin, et kiire otste kokkutõmbamine ongi tegelikult ainuõige. Tegijatel oli kahju suurt ja uhket linna
tühjaks jätta ja siis vorbitigi palju, nõrgalt seotud kõrvalmissioone.
Aga jah 10/10 sellegipoolest.
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
hmls
HV vaatleja

|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
15.06.2024 16:33:12
|
|
|
Baldurs Gate 3 vist esimene mäng üldse kus ma näen et isegi HV kasutaja marcor1 jagab kiidusõnu.
Kel veel tegemata võtke see mäng ette
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
15.06.2024 18:25:30
|
|
|
ot: |
mis te nüüd - Lariani, Troika, Black Isle, Obsidiani kraam on suures osas kõik hea. See et Witcher 3 ei meeldinud oli mu isiklik proleem... No ja uuemad Bethesda
mängud on nagu on . |
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
13.07.2024 19:41:20
|
|
|
See on huvitav.
Vincke poolt nimetatud 3 mängu mille tegemisest ta peale D:OS2-e huvitatud oli.
link
Huvitav kas Microsoft oleks tulevikus huvitatud klassikalises stiilis fallouti järjest. Arvestades kui madalalt Bethesda viimasel kümnendil lati alt läbi on roomanud , siis võib neil isegi selliseks projektiks huvi olla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
euforia
Kreisi kasutaja

|
28.09.2024 11:57:43
|
|
|
Minu jaoks esimene Baldur's Gate'i mäng, mille olen ette võtnud. Ja olen suht hooked. Olin veits kahe vahel, et kas viitsin oma aega sellesse investeerida. RPG puhul ei ole üldse palju vaja, et mäng oleks kehva ja kaob isu/huvi edasi mängida. Praeguseks olen mingi 12h mänginud ja suht vaimustuses, kõigest, mis seni näinud ja kogenud. Käigu põhiste madinate puhul on väga suur risk, et tekib tunne, sinu häving oli ebaaus ja siis hakkab üks save/load spämm pihta, mis rikub kogu mängu flow. BG3 puhul pole seda juhtunud. Kui olen vastu kukalt saanud on alati tundunud, et sain asja eest. Üks võitlus on ka kogu party surmaga lõppenud. Ja on selliseid, kust tuleme välja nii, et ravimid ja loitsud on otsas ja ikka ei kipu uuesti laadima. Minu jaoks näitab juba see, et asi on hästi tasakaalus.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
denis28
Aeg Maha 2n

|
30.09.2024 13:10:34
|
|
|
Performance: with an upper-mid range system (mine is a 5800X, RTX 3080 10GB playing at 1440p using DLAA) you shouldn't notice a difference.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|