Steamis saab pre-orderida, 50 euri 14-aastat vana mängu kohta millel pole onlinet _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Suurepärane.
50€ muidugi maksta ei raatsi, ma juba ostsin spetsiaalselt selle pärast PS3-e. _________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju
See RDR1 pidi nii sitta koodiga olema, et nad pidid ikka k6vasti vaeva nägema, et seda peetseel käima saada. Kui see mäng kotiks ostaks ka 150 eest, et seda tööd toetada. Aga RDR2 oli siuke saast, et ei taha seda seeriat kunagi enam katsuda.
Aga jah tänu sellisele ahnusele aina vähem ja vähem häid mänge ongi. Nii et nautige oma üksikuid lifeservice mänge. _________________ zero
486, Mis sellel rdr2'l viga oli? Mina leian, et üks parimaid singleplayer mänge mida ma mänginud olen.
von Wu kirjutas:
Suurepärane.
50€ muidugi maksta ei raatsi, ma juba ostsin spetsiaalselt selle pärast PS3-e.
Selle 50€ eest saab võibolla kasutatud ps3 ja rdr osta praegu _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
See RDR1 pidi nii sitta koodiga olema, et nad pidid ikka k6vasti vaeva nägema, et seda peetseel käima saada. Kui see mäng kotiks ostaks ka 150 eest, et seda tööd toetada. Aga RDR2 oli siuke saast, et ei taha seda seeriat kunagi enam katsuda.
Aga jah tänu sellisele ahnusele aina vähem ja vähem häid mänge ongi. Nii et nautige oma üksikuid lifeservice mänge.
Tundub, et 486 on manustanud mingeid aineid, et sellist jama siia kirjutas. RDR2 on siiani ilmselt üks parimaid mänge üldse. Visuaalse ja detailsuse poolest nr 1.
Aga mis või kes asi on see lifeservice mäng _________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!!
Well.. Maitse üle pole mõtet vaielda. Kellele meeldib Originaal, kellele Guinness, näiteks. Ma ei hakka ometi Originaali joojaid seenesööjateks vms nimetama. Las olla. Las inimene avaldab oma arvamust. Igasuguse lollusega ei pea kaasa minema. Ignoreerige.
486 on nimelt vägagi soolane. Ignolisti kandidaadist on puudu vaid postcounti sagedus. _________________
Aga jah tänu sellisele ahnusele aina vähem ja vähem häid mänge ongi. Nii et nautige oma üksikuid lifeservice mänge.
Nalja mees, RD2 oli ässm, plesa peal ma ei suutnud esimest osa läbi teha, puldiga mängimine ajab mind närvi.
Eks näis kuda PC peal välja kukub , 50 on kommi raha.
Tundub et mitte väga palju, vähemalt Steami statistika järgi. Top sellerite listis 21. kohal, mängijate arvult pole isegi saja hulgas.
Ise plaanin kindlasti võtta aga mitte täishinnaga.
alustasin nr2st, üritan foorumitest ja YT eemale hoida, sest korra midagi uurid vaaatad siis hakkab YT ja reddit peksma kõigi potential spoiler teemasid.
mingid asjad selle tõttu kogemata enda jaoks ära spoilerdanud juba.
Aga jah RDR2 kuskil 30% peal vist (chapter 3) ja siis RDR1 ka ette.
Polegi kuid midagi väga mänginud, vahelduseks hea küll.
Kui see mäng välja tuli( teine osa siis), siis ostsin 50 euro eest kuna kiideti jubedalt konsooli versiooni. Mängisin 4 kuud lõpuni, sest see ratsutamine oli lihtsalt nii igav. GTA5 võtad auto, kihutad, kuulad raadiojaama, aga hobul ju raadiot polnud. Võtsin selle mängu uuesti ette, alustasin uuesti ja nagu ikka, tunnike kannatab mängida ja siis tüdineb ära. Kappad ja kappad...
Mul just vastupidi. RDR2 oli üle pika aja mäng, mis haaras kaasa...
GTAdes alati tunnike tegin stoorit ja siis läks mölluks ära ja paari päeva pärast uninstall.
Mul just vastupidi. RDR2 oli üle pika aja mäng, mis haaras kaasa...
GTAdes alati tunnike tegin stoorit ja siis läks mölluks ära ja paari päeva pärast uninstall.
Sama siin...mõttetu edasi-tagasi kärutamine...ühest kaardi otsast teise... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.