praegune kellaaeg 19.06.2025 14:57:22
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Cookie
HV vaatleja
|
11.08.2004 12:16:42
ordi 17" 7002fe/ktc-7002fe/k-700 probleemid |
|
|
Ilgelt olen hädas selle monitoriga, Ordi ise ka ei saa vist aru mis ja kes on selle mudeli tegelik nimi, ja ükski op süsteem ka ei saa aru, mingeid korralike draivereid ei ole saada. Ta lihtsalt ei suuda pilti näidata, pidevalt on out off range (pilt tasku) pidavat olema kaitse suurte sageduste eest aga just see süsteem on asja piduriks. Monitor arvab pidevalt et ta näitab 85 hz pilti kuigi tegelt on 60. Ja lootusetult kõver on pilt. Ainuke viis sagedusi paika saada on kasutada mingit lisa proget mis pool vägistades sagedust hoiab, powerstrip näiteks, aga sellised proged ei saa hästi xp ga läbi ja sealt tekivad lisa probleemid. Mandrake linuxiga on selle monitoriga võimatu x-i tööle saada. Windowsi restardi ajal just siis kui videoka draiverid tööle pannakse pistab jälle pildi tasku ja ei aita muu kui restart ja restardi ajal monitor välja lülitada. Ja kummalne on see, et isegi mängud töötavad selle molliga aeglasemalt!!!!! Ausalt. Praegu on mul lisa proge peal millega sain selle moli sageduse tõsta 75,1/85 ja mängud töötavad mitu korda sujuvamalt. Iseseivalt see moll mingeid sagedusi ei suuda kuvada. Ati video draiverid ja ati control panelist seadistamine ei ole ka eriti tõhusad. DDC ei toimi, kuigi vahel õrnalt nagu toimib.. ÄRGE OSTKE SEDA MONITORI KUIGI HIND ON 1600 NÜÜD.
_________________ Esimest korda linuxis!!! |
|
tagasi üles |
|
 |
poiss812
HV vaatleja
|
12.08.2004 01:06:55
|
|
|
Mul on ühel tuttaval selline monitor juba 3 kuud ja mingeid probleeme ei ole veel(?) olnud.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|