Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
marxxx
HV veteran

|
17.08.2004 14:12:58
Ettepanek: Foorumis Vastamised otse PS-le |
|
|
Olen juba pikemat aega tegelenud vigase raudvara kokkuostmisega siinses HV foorumis, minuteada oli mul esimene konkreetne vigaste detailide kokkuostu teema, vabandan kui eksin.
Probleemiks järgmine,
On isikuid kes uurivad antud teema "O: mittetöötavaid EMAPLAATE, VIDEOKAARTE ja muid detaile" all olevaid avalikke pakkumisi. Paljud tarvitavad neid pakkumisi oma huvides ära.
Seega oleks soov, et kui saab luua uue teema siis võiks ka saada nõ privaatse teema, et kõik mida kirjutatakse vastusena tuleks tegelikuses teema omaniku PS-le ja ei kajastuks avaliku pakkumisena.
Kas keegi on valmis aitama?
Ette Tänades
Marxxx
|
|
Kommentaarid: 412 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
4 :: |
338 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
17.08.2004 14:19:21
|
|
|
kui inimene oma kaupa müüb, siis tal ju tavaliselt ükskõik, kes ostab, peaasi, et kaubast lahti saab ja raha vastu saab...kui pakkumine on kellelgi spetsiaalselt mõeldud, siis saadetakse PS...
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
marxxx
HV veteran

|
17.08.2004 14:34:57
|
|
|
raxz kirjutas: |
kui inimene oma kaupa müüb, siis tal ju tavaliselt ükskõik, kes ostab, peaasi, et kaubast lahti saab ja raha vastu saab...kui pakkumine on kellelgi spetsiaalselt mõeldud, siis saadetakse PS... |
Kui antud teema on mõeldu ainuisikule.. st üks ostja. Kui müüjal on soovi ka teistele pakkuda, siis selleks on teiste isikute teemad.
|
|
   |
338 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
17.08.2004 14:36:59
|
|
|
Seega, soe soovitus kõigile marxxx klientidele, pange oma asjad ka eraldi (isiklikes teemades) müüki ja te võite saada (see ei tähenda veel, et alati saate) paremat hinda
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tint
HV veteran
|
17.08.2004 14:40:20
|
|
|
tsitaat: |
Paljud tarvitavad neid pakkumisi oma huvides ära.
|
Kui antud teema on mõeldu ainuisikule.. st üks ostja. Kui müüjal on soovi ka teistele pakkuda, siis selleks on teiste isikute teemad.
|
ei tea.. mis moodi nad ära seda kasutavad..?
sellest sinu viimasest postitusest ma küll aru ei saa.. aga PS poolt ma ka eriti pole..näituseks: kui kellelgi on müüa miski kaart, ja avalikult käib pakkumine ning müüja ütleb koguaeg, et privas pakuti rohkem, pakkuge teie ka.. kindlasti pakub keegi omale sobivat hinda PS's, kuid enamasti tõstab raha ikkagi müüja..parem olgu kõigile lugemiseks
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caveman
HV veteran

|
17.08.2004 14:45:38
|
|
|
Teevad ise pakkumise ma arvan.. Ma saan aru, et autorile see ei meeldi, aga müüja on ju huvitatud parima hinnaga oma kraamist lahti saamisest.
Kui kõrvalised isikud teevad oma pakkumise sinu teemasse, siis on see reeglite vastane, kui saadavad müüjale PS'i, siis on kõik korras.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
10 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
17.08.2004 16:13:20
|
|
|
Sa tahad arvutit osta.
Mina pakun Sulle arvuti.
Caveman ostab hoopis minult selle ära.
Sain ma õigesti aru?
_________________ raamatupidamine | laadakalender |
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
3 :: |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
17.08.2004 16:23:00
|
|
|
Sain ma õigesti aru?
|
jah.
_________________ Ole tore ! |
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
5 :: |
8 :: |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
marxxx
HV veteran

|
17.08.2004 16:53:48
|
|
|
DA.. .raiskasin hoopis aega teema ehitamisega. OK elame siis edasi
|
|
   |
338 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muffest
HV kasutaja
|
17.08.2004 16:58:15
|
|
|
Et väike üritus hinda all hoides võimalikult odavalt asjad kätte saada => see pole just müüja suhtes kõige õigem tegu
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
marxxx
HV veteran

|
17.08.2004 17:41:25
|
|
|
Muffest kirjutas: |
Et väike üritus hinda all hoides võimalikult odavalt asjad kätte saada => see pole just müüja suhtes kõige õigem tegu  |
Küsimus: Kui sina oleksin ostja? Õigsusest ei tasu siin üldse rääkida, tegemist on vigaste seadmetega.
ma ei ole kade teiste üle.. kõigil on vaba voli.
Kuid see mis on pakutud minule e minu teemas,, siis võiks pakkumine ainult minule tulla. See kas kellelegi veel, see on müüja enda teha.
Lihtsalt ei oleks üllatusi, et mulle on pakkumine, 10min pärast küsides see ese on juba kellelegi teisele müüdud, kuigi see keegi teine luges infi minu teemast.. mis ei ole suunaga "suur sodi-oksjon - kõik müüjad ja ostjad olete tere-tulnud".
|
|
   |
338 |
|
tagasi üles |
|
 |
acer
HV veteran
|
17.08.2004 21:01:08
|
|
|
on ju ilmselge, et teemaalgataja soovib asju osta ilma konkurentsita, seepärast ka need pakkumised otse PS'ile tahetakse saada. no oleks võimalik ju sellist asja korraldada küll aga nagu ma ennist juba mainisin, kaoks sel juhul ära konkurents ja üldine arutelu. ühestküljest võiks ju olla võimalus märkida foorumis linnukusega öra, et vastused tuleevad privaatsõnumina, mitte ei ilmu avalikult. aga mis siin muud ikka öelda, kui seda, et elu on juba selline.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
1 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
marxxx
HV veteran

|
18.08.2004 08:48:47
|
|
|
täna vastamast acer
Probleem ei olegi konkurentsis, vaid - Näide! Tuleb isik sinu poodi, tahab sulle müüa arv detaile. Müüja küsib siis hinda, aga enne kui ostja jõuab vastata kargab keegi suvaline sinu ja müüja vahele ning segab müügitehingut. Enne kui ostja midagi öelda jõuab on osa asju juba segajale müüdud. Mis kõige aga kõige vingem, ostja pakkus suurema summa kui segaja need endale soetas. - see on lihtsalt moraalne käitumine.
Iseenesest, kui keegi müüb midagi lahtisel-pakkumisel siis on arusaadav, et igaüx paneb oma võimalused mängu -> nii juu soovitaksegi.
Kahju, et keegi ei saa selles suhtes midagi ette võtta, kuigi see tegevus sisaldaks ainult mõningate koodi-ridade kirjutamist, pealegi teistes foorumites sellist süsteemi ei esine,,, seega me oleks esimesed
|
|
   |
338 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin_kivi
HV veteran
|
18.08.2004 10:11:52
|
|
|
marxxx, selle asja nimi ongi vaba konkurents.
Sinu probleemi lahendus seisneks selles, et selliseid 'privaatseid' oste-müüke tuleks teha allkirja kaudu.
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|