Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  Ettepanek: Foorumis Vastamised otse PS-le märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
marxxx
HV veteran
marxxx

sõnum 17.08.2004 14:12:58 Ettepanek: Foorumis Vastamised otse PS-le vasta tsitaadiga

Olen juba pikemat aega tegelenud vigase raudvara kokkuostmisega siinses HV foorumis, minuteada oli mul esimene konkreetne vigaste detailide kokkuostu teema, vabandan kui eksin.

Probleemiks järgmine,
On isikuid kes uurivad antud teema "O: mittetöötavaid EMAPLAATE, VIDEOKAARTE ja muid detaile" all olevaid avalikke pakkumisi. Paljud tarvitavad neid pakkumisi oma huvides ära.
Seega oleks soov, et kui saab luua uue teema siis võiks ka saada nõ privaatse teema, et kõik mida kirjutatakse vastusena tuleks tegelikuses teema omaniku PS-le ja ei kajastuks avaliku pakkumisena.

Kas keegi on valmis aitama?

Ette Tänades
Marxxx
Kommentaarid: 412 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 4 :: 338
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
raxz
HV Guru

sõnum 17.08.2004 14:19:21 vasta tsitaadiga

kui inimene oma kaupa müüb, siis tal ju tavaliselt ükskõik, kes ostab, peaasi, et kaubast lahti saab ja raha vastu saab...kui pakkumine on kellelgi spetsiaalselt mõeldud, siis saadetakse PS...
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
marxxx
HV veteran
marxxx

sõnum 17.08.2004 14:34:57 vasta tsitaadiga

raxz kirjutas:
kui inimene oma kaupa müüb, siis tal ju tavaliselt ükskõik, kes ostab, peaasi, et kaubast lahti saab ja raha vastu saab...kui pakkumine on kellelgi spetsiaalselt mõeldud, siis saadetakse PS...

Kui antud teema on mõeldu ainuisikule.. st üks ostja. Kui müüjal on soovi ka teistele pakkuda, siis selleks on teiste isikute teemad.
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 17.08.2004 14:36:59 vasta tsitaadiga

Seega, soe soovitus kõigile marxxx klientidele, pange oma asjad ka eraldi (isiklikes teemades) müüki ja te võite saada (see ei tähenda veel, et alati saate) paremat hinda icon_wink.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
Tint
HV veteran

sõnum 17.08.2004 14:40:20 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Paljud tarvitavad neid pakkumisi oma huvides ära.

tsitaat:

Kui antud teema on mõeldu ainuisikule.. st üks ostja. Kui müüjal on soovi ka teistele pakkuda, siis selleks on teiste isikute teemad.

ei tea.. mis moodi nad ära seda kasutavad..?
sellest sinu viimasest postitusest ma küll aru ei saa.. aga PS poolt ma ka eriti pole..näituseks: kui kellelgi on müüa miski kaart, ja avalikult käib pakkumine ning müüja ütleb koguaeg, et privas pakuti rohkem, pakkuge teie ka.. kindlasti pakub keegi omale sobivat hinda PS's, kuid enamasti tõstab raha ikkagi müüja..parem olgu kõigile lugemiseks
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Caveman
HV veteran
Caveman

sõnum 17.08.2004 14:45:38 vasta tsitaadiga

Teevad ise pakkumise ma arvan.. Ma saan aru, et autorile see ei meeldi, aga müüja on ju huvitatud parima hinnaga oma kraamist lahti saamisest.
Kui kõrvalised isikud teevad oma pakkumise sinu teemasse, siis on see reeglite vastane, kui saadavad müüjale PS'i, siis on kõik korras.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 10 :: 41
tagasi üles
Taavi_R
HV Guru
Taavi_R

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.08.2004 16:13:20 vasta tsitaadiga

Sa tahad arvutit osta.
Mina pakun Sulle arvuti.
Caveman ostab hoopis minult selle ära.

Sain ma õigesti aru?

kotmarjak
HV Guru
kotmarjak

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.08.2004 16:23:00 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Sain ma õigesti aru?

jah.

marxxx
HV veteran
marxxx

sõnum 17.08.2004 16:53:48 vasta tsitaadiga

DA.. .raiskasin hoopis aega teema ehitamisega. OK elame siis edasi
tagasi üles
Muffest
HV kasutaja

sõnum 17.08.2004 16:58:15 vasta tsitaadiga

Et väike üritus hinda all hoides võimalikult odavalt asjad kätte saada => see pole just müüja suhtes kõige õigem tegu icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
marxxx
HV veteran
marxxx

sõnum 17.08.2004 17:41:25 vasta tsitaadiga

Muffest kirjutas:
Et väike üritus hinda all hoides võimalikult odavalt asjad kätte saada => see pole just müüja suhtes kõige õigem tegu icon_rolleyes.gif

Küsimus: Kui sina oleksin ostja? Õigsusest ei tasu siin üldse rääkida, tegemist on vigaste seadmetega.

ma ei ole kade teiste üle.. kõigil on vaba voli.
Kuid see mis on pakutud minule e minu teemas,, siis võiks pakkumine ainult minule tulla. See kas kellelegi veel, see on müüja enda teha.
Lihtsalt ei oleks üllatusi, et mulle on pakkumine, 10min pärast küsides see ese on juba kellelegi teisele müüdud, kuigi see keegi teine luges infi minu teemast.. mis ei ole suunaga "suur sodi-oksjon - kõik müüjad ja ostjad olete tere-tulnud".
tagasi üles
acer
HV veteran

sõnum 17.08.2004 21:01:08 vasta tsitaadiga

on ju ilmselge, et teemaalgataja soovib asju osta ilma konkurentsita, seepärast ka need pakkumised otse PS'ile tahetakse saada. no oleks võimalik ju sellist asja korraldada küll aga nagu ma ennist juba mainisin, kaoks sel juhul ära konkurents ja üldine arutelu. ühestküljest võiks ju olla võimalus märkida foorumis linnukusega öra, et vastused tuleevad privaatsõnumina, mitte ei ilmu avalikult. aga mis siin muud ikka öelda, kui seda, et elu on juba selline. icon_razz.gif
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 33
tagasi üles
marxxx
HV veteran
marxxx

sõnum 18.08.2004 08:48:47 vasta tsitaadiga

täna vastamast acer

Probleem ei olegi konkurentsis, vaid - Näide! Tuleb isik sinu poodi, tahab sulle müüa arv detaile. Müüja küsib siis hinda, aga enne kui ostja jõuab vastata kargab keegi suvaline sinu ja müüja vahele ning segab müügitehingut. Enne kui ostja midagi öelda jõuab on osa asju juba segajale müüdud. Mis kõige aga kõige vingem, ostja pakkus suurema summa kui segaja need endale soetas. - see on lihtsalt moraalne käitumine.

Iseenesest, kui keegi müüb midagi lahtisel-pakkumisel siis on arusaadav, et igaüx paneb oma võimalused mängu -> nii juu soovitaksegi.

Kahju, et keegi ei saa selles suhtes midagi ette võtta, kuigi see tegevus sisaldaks ainult mõningate koodi-ridade kirjutamist, pealegi teistes foorumites sellist süsteemi ei esine,,, seega me oleks esimesed icon_smile.gif
tagasi üles
martin_kivi
HV veteran

sõnum 18.08.2004 10:11:52 vasta tsitaadiga

marxxx, selle asja nimi ongi vaba konkurents.
Sinu probleemi lahendus seisneks selles, et selliseid 'privaatseid' oste-müüke tuleks teha allkirja kaudu.
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 37
tagasi üles
marxxx
HV veteran
marxxx

sõnum 19.08.2004 15:34:51 vasta tsitaadiga

näixe et räägin valede isikutega.
Ok tänan vastuste eest ja võxite selle teema kustutada
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  Ettepanek: Foorumis Vastamised otse PS-le
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.