Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
eimz
HV vaatleja

|
27.03.2005 10:26:24
telekasse ei lähe arvuti pilti windowsis |
|
|
Nimelt sai endale kalli raha eest ostetud kaabel, mis ühendab tv-d ja arrvutit (s-video to scart), aga ei õnnestu windowsi all telekast pilti näha. Bootimise ajal asi ilus ja kui windows käima läheb, siis hakkab teleka pilt virvendama. Windowsiks on XP (home) ja kaart on vana hea nvidia riva TNT. Tirisin uued driverid aga device selectionis tv-d valida ei lase. Et siis kuidas saaks XP-le selgeks teha, et mul on juhe video küljes, mis läheb telekasse:)
_________________ Oled nüüd rahul jah! |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
escucha
HV veteran

|
27.03.2005 12:11:25
|
|
|
kas seal kusagil analoogset asja ei ole nagu atidel on- "force detection of my tv" ???
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
27.03.2005 12:12:32
|
|
|
kas Clone Mode proovisid?
arvuti monitor primary ja telku secondary
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
eimz
HV vaatleja

|
27.03.2005 12:32:27
|
|
|
Mul ei käi asi nii nagu uutel ati kaatidel, kus saab valida neid secondari ja primari asju
Mul on nagu lihtsalt device selection, kus teoreetiliselt saab valida Analog monitor, Digital Flat panel ja TV .... probleem on selles, et peale analogmonitori ei saa nagu midagi valida (teised nupud pole aktiivsed )
_________________ Oled nüüd rahul jah! |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
27.03.2005 15:09:37
|
|
|
no minu mäletamist järgi pead sa võtma lahti selle DESKOP/PROPERTISE/SETTINGS klikkad kuvari peale ADVANCED/DISPLAYS ning vaata kas seal on sul TV sisse lülitatud. Monitoril peaks mingi sinine tuluke seal vist põlema ja vajuta TV kõrval olevale sinisele tulukesele ja peakski olema.
(sõbral oli kunagi nii et see mis rippus monitoril oli ka telekas, nii täpselt veel mäletasin kuidas tuli teha, aint ei tea kas sul on nii ) aga no proovida võid.
[EDIT] milleks kallist raha raiskasid. ma sain tehtud endale selle 25 krooni ja tinutamisega. kõik töötab ideaalselt.
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
Defmic
Kreisi kasutaja

|
27.03.2005 21:04:51
|
|
|
Mul on üldse selline beef et ma pean monitori juhtme tagant ära võtma ja siis võtab telekas pildi ette
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
1 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
27.03.2005 21:10:51
|
|
|
Defmic kirjutas: |
Mul on üldse selline beef et ma pean monitori juhtme tagant ära võtma ja siis võtab telekas pildi ette |
sul päris mõnus siis ju. pead ronima pidevalt kasti tha ja monitori pistiku maha kruttima ..... mis aastast ja nimetusega see videokas on? (lihtsalt huvi pärast)
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
Defmic
Kreisi kasutaja

|
28.03.2005 18:52:40
|
|
|
aastat ei tea
aga kaart on Voodoo 3 3000
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
1 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|