praegune kellaaeg 21.06.2025 22:16:16
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tbit
HV Guru
|
02.07.2004 15:41:41
|
|
|
muuseas, nagu mul jäi see teema silma, siis mainin ära et mul eelmine videokaart g450 vilistas ka, näiteks kui exploreri akend klõpsutada, just ülestulemisel tegi vilinat, ja seda võivad vabalt videokaartidel olevad kondekad ka teha, sest nii mõnigi vana hea veneaegne telekas vilistas ka õhtalejõudmise ajal pärist toredasi, paranduses vahetati kondekaid terve kämblatäis ära ja asi jällegi vaikne, see ei tähenda et midagi hakkab parematele jahimaadle minema vaid kui pidev vilin siis võib olla natuke kas arvuti voolus mingid probleemid (näiteks: lisanulli puudumine) või siis on isend juba mõne mitte 100% jupiga varustatud.
_________________ DVD is da 4483MB :-/)
|OSTAN|-> T43 pikk jahutus |
|
Kommentaarid: 264 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
229 |
|
tagasi üles |
|
 |
Intc
HV vaatleja
|
02.07.2004 19:04:30
|
|
|
Vene telkus vilistas kõrgepinge blokk mitte kondekad. Kondekaid vahetati selle pärast et need olid nii kehva kvaliteediga ja kuivasid ära
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
amd2500
HV kasutaja

|
02.07.2004 20:25:47
Re: Emaplaadil vile sees? |
|
|
Simus kirjutas: |
Tere.
Mul kasutusel värske AMD Athlon XP 2500+, kes istub sellisel emaplaadil nagu EPoX EP-8RDA3i. Kõik nagu töötab kenasti, aga korpusest üks imelik kõrvalmõju kostab minu kõrvu. Nimelt - eeldusel, et toas normaallärmi pole nagu muusika ja pereliikmete sagimine - lülitan mina arvuti tööle, toiteplokk ja prosa cooler sahisevad tööle ja sekundi pärast kostub selline vaikne, aga ikkagi äratuntav vilin. Masin buudib ära, vilin kaob ära. Brausin faile, vilin tagasi, sünkroonis HDD krõbinaga. Esialgu mõtlesin, et ehk coolerid teevad trikke või HDD ähvardab "ära minna", aga kui ühendasin HDD küljest ja masinat tööle pannes pidasin prosa coolerit paigal, siis vilin tuli taas sekund-paar hiljem. Toiteploki ventilaatorit ka nagu ei oska süüdistada, sest vilin käis ju ka sünkroonis HDD tööga. Muidugi saab mürafooni toas kergelt tõsta, et vilin ei kostuks, aga hing rahu ei saa.
Palun elunäinud foorumilugejate kogemusi - kas olen miski praagiga tünga saanud (garantii muidu olemas) või mis teoksil?  |
olen sellistest asjadest varem kah kuulnud ja keegi tark ütles et elektroonika plaadid voivad tekitada heli, enda asus hakkab näiteks vilisema kui hiire rullikut kerida tegelt kah
edit kui kerin siis heli ple kui jätan kermise ära siis on
_________________ powerd by: AMD&ATI
[b] |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
keegi-Hannes
Kreisi kasutaja
|
03.07.2004 00:06:59
|
|
|
Äranähtud (pigem kuuldud) lugu. Mälumoodulid vilistavad ja just käivituse ehk Posti ajal. Sagedamini kahepoolsed SDRAM-d mis on overclokci all.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
1 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|