praegune kellaaeg 20.06.2025 20:49:04
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
MelesMeles
HV Guru
|
29.06.2004 21:30:34
Uue monitori 'häälestamine' - või vahetaks asja ümber? (959NF) |
|
|
Millised programme saab selleks veel kasutada peale Nokia Tool'i? Sain just uue Samsung 959NF'i ja brightness/contrast settingud ajavad hulluks... ei õnnestu normaalse heledusega pilti kätte saada.
_________________ Allkiri
viimati muutis MelesMeles 30.06.2004 00:39:21, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 268 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
29.06.2004 23:33:11
Re: Uue monitori 'häälestamine' (959NF) |
|
|
Hallq kirjutas: |
Millised programme saab selleks veel kasutada peale Nokia Tool'i? Sain just uue Samsung 959NF'i ja brightness/contrast settingud ajavad hulluks... ei õnnestu normaalse heledusega pilti kätte saada.  |
Seda heledust on käsitsi otse monitorilt lihtne häälestada, vajuta ainult noolte nuppudele ja ongi paigas, OK parem äärmine nupp, harjutamine teeb meistriks.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
MelesMeles
HV Guru
|
29.06.2004 23:43:29
|
|
Marie kirjutas: |
Millised programme saab selleks veel kasutada peale Nokia Tool'i? Sain just uue Samsung 959NF'i ja brightness/contrast settingud ajavad hulluks... ei õnnestu normaalse heledusega pilti kätte saada.  |
Seda heledust on käsitsi otse monitorilt lihtne häälestada, vajuta ainult noolte nuppudele ja ongi paigas, OK parem äärmine nupp, harjutamine teeb meistriks.  |
selle ma nuputasin juba välja aga nüüd jaman geomeetriaga. alumine/parem äär on korralikult otse, kuid ülemine kausjas (keskosa ~3mm sissepoole) ning vasakpoolne lihtsalt S kujuline (ülemine nurk on tunduvalt kaugemal kui alumine, pinchusion'i jms jama näppimisega saab küll nurgad enamvähem ühele joonele, aga siis on vahepealne osa s kujuline). nurkade näppimine on tore feature küll, aga krt nurga ja keskosa vahelt ei saa kuidagi sättida. geomeetria poolest peaksid sel molul (ja kõigil teistel) jooned ju otse olema? heledatel pindadel on veel näha ka 3s traat, mis ulatub keskpunktist ~3cm vasakul alla kuni ekraani keskpaigani - seda ei tohiks näha olla? 2 horisontaalselt peavad olema, seda ma tean.
_________________ Allkiri |
|
Kommentaarid: 268 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arvo Cobrietti
HV Guru

|
30.06.2004 11:11:55
|
|
|
ega seda looklevat geomeetriat eriti jonksu ei saa, ainus võimalus resot allapoole lasta siis ei paista nii välja
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
1 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Novembre
Kreisi kasutaja
|
30.06.2004 14:19:20
|
|
selle ma nuputasin juba välja aga nüüd jaman geomeetriaga. alumine/parem äär on korralikult otse, kuid ülemine kausjas (keskosa ~3mm sissepoole) ning vasakpoolne lihtsalt S kujuline (ülemine nurk on tunduvalt kaugemal kui alumine, pinchusion'i jms jama näppimisega saab küll nurgad enamvähem ühele joonele, aga siis on vahepealne osa s kujuline). nurkade näppimine on tore feature küll, aga krt nurga ja keskosa vahelt ei saa kuidagi sättida. geomeetria poolest peaksid sel molul (ja kõigil teistel) jooned ju otse olema? heledatel pindadel on veel näha ka 3s traat, mis ulatub keskpunktist ~3cm vasakul alla kuni ekraani keskpaigani - seda ei tohiks näha olla? 2 horisontaalselt peavad olema, seda ma tean. |
Tunnen kaasa. Flat Samsungidel ma pole kuskil norm geomeetriat näinud. Ma käisin kunagi garantiis ja nad nõustusid asja sättida, kuigi väitsid, et ei pea seda tegema sest need kõverused ja kokujooksu probleemid on standardite piires. Sättimisega läks aint natuke paremaks.
Endal oli Sony G220 ja praegu on G400 ja mõlemal on ideaalne geomeetria.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|